- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
Daha önce erkek kedim vardı maalesef öldü. Şimdide dişi kedim var. Aynı şekilde dişlerini koluma kilitliyordu her ikiside inanılmaz canım acıyordu. Poposunu yukarı kaldırıyorsa ve acı acı miyavlıyorsa kızışma dönemindedir. Ama dişi kedilerde kısırlaştırma bildiğim kadarıyla kızışma dönemi geçtikten sonra yapılıyor. Bu sıralae evden kaçmayı deneyebilir dikkat li olunArkadaşlar merhaba ;
Evinde kedi dostu olanlar yardım ederse çok sevinirim bir yaşında dişi henüz kısırlaştırmamış kızım var. Son birkaç haftadır kedim garip davranıyor telefonla konuşurken kedim sürekli ısırma girişiminde bulunuyor. ısırmaktan kastım oynamak niyetinde değil sanki. Bazen dişlerini koluma kitliyor, canımı çok acıtıyor. İnler gibi miyavlıyor veterinerime danıştım acaba bir sağlık sıkıntısı olabilir mi diye ancak o anormal bir şey olmadığını söyledi. Birkaç kez gözlemledim ancak bir anlam veremedim., daha önce böyle bir şey başına gelen var mı ya da konu hakkında bilgisi olan duyan? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
kedim garip davranıyor telefonla konuşurken kedim sürekli ısırma girişiminde bulunuyor. ısırmaktan kastım oynamak niyetinde değil sanki.
Benim kedim de telefonla konuşurken onu seviyorum sanıp sürtünüyor telefona da bana da :)benim burası dikkatimi çekti
sadece telefonla konuşurken mi böyle
telefon ile sürekli konuştuğunuz birisi var mı hani sevgili ya da aile vs vs uzun konuştuğunuz
acaba kendisini unutulmuş mu hissediyor siz tel ile konuşurken
cailou kitabında vardı köpek hep büyükannenin bacağını çekiştiriyordu telefon ile konuşurken onu unuttu sanıp
oradan aklıma geldi
bagirir miyavlar yerlere surunur ise kizginlikta demektir.eger sadece saldirip isiriyorsa strese girmis olabilir.Arkadaşlar merhaba ;
Evinde kedi dostu olanlar yardım ederse çok sevinirim bir yaşında dişi henüz kısırlaştırmamış kızım var. Son birkaç haftadır kedim garip davranıyor telefonla konuşurken kedim sürekli ısırma girişiminde bulunuyor. ısırmaktan kastım oynamak niyetinde değil sanki. Bazen dişlerini koluma kitliyor, canımı çok acıtıyor. İnler gibi miyavlıyor veterinerime danıştım acaba bir sağlık sıkıntısı olabilir mi diye ancak o anormal bir şey olmadığını söyledi. Birkaç kez gözlemledim ancak bir anlam veremedim., daha önce böyle bir şey başına gelen var mı ya da konu hakkında bilgisi olan duyan? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Keşke sizde zahmet edip Yazma zahmetinde bulunmasaydınız. Oldukça faydasızsınızburası veteriner mi fatma hanım buraya sorana kadar veterinere götürseydiniz keşke
Bizde bir kedi almistik. Bu isitma huyundan dolayi birakmak zorunda kaldik. Ozellikle oglumu cok fena isiriyordu. Hic sevdirmiyordu kendini.Arkadaşlar merhaba ;
Arkadaşlar merhaba ;