• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geveze kedi meselesi

Bizim kedi dişi çok garip ki eşim geldiği vakit tuhaf triplere girip o da miyavliyordu sanki özlüyor gibi hemen kucağına oturuyordu.
Sonra zamanla bu miyavlamalar arttı ve yaşına girince de kısırlaştırdık şu an o miyavlamaları unuttu ama yine de eşim işten gelince bize yapmadığı mirildamalari ona yapıp kendisini önünü atıyor, sevdirmek istiyor onunla resmen konuşuyor en çok seven biz,wc sini temizleyen biz , mamasısını-suyunu veren biz.. ilgisi onunla ilgilenmeyen eşime..

Kısırlaştıktan sonra biraz düzelme olur diye düşünüyorum.

Ya benim eşim çok ikgileniyor bir de hiç kıyamıyor. Seni zayıf halka olarak gördüğü için sana yapıyor şımarıklığı diyorum. Ben kızıyorum arada yaramazlık yapınca bana şımaramıyor.

Haha di mi ya, aynen öyle valla. Bak şimdi ayağımın altında horul horul uyuyo, gıkı çıkmıyo.

Cinsi neydi merak ettim. Bende 19 aylık dişi, 7 aylık erkek siyam var. Kızımın gıkı çıkmaz, oğlan arada kendi kendine homurdanıyor ama 😅 oğlanı geçen hafta sahiplendim. Eski sahibinin evinde hiç susmuyormuş.

Cinsi neydi merak ettim. Bende 19 aylık dişi, 7 aylık erkek siyam var. Kızımın gıkı çıkmaz, oğlan arada kendi kendine homurdanıyor ama 😅 oğlanı geçen hafta sahiplendim. Eski sahibinin evinde hiç susmuyormuş.

British shorthair. Ay alıştığı evi arıyordur muhemelen oğlan çocuğu.

Ciftlesmek istiyordur
Yanliz ingiliz dedin ya onu okudum konuya odaklanamadim
British shorthair mi? Gri mi?
Yavru istiyorum en acilinden oyleyse 😂😂😂
Canim cikti gunlerdir ariyorum bulamadim british bir gri oglan
Ne zaman ciftlestircen gozunu sevim erkek yavrusunu bana ver

British shorthair. Ay alıştığı evi arıyordur muhemelen oğlan çocuğu.

Britishlerin konuşkan olduğunu hiç duymadım ben de. Sahibi olarak eşini seçmiş olabilir belki. Benim kız evde en çok benden hoşlanır mesela. Yan yatarken gelir kolumun üzerine yatar falan. 😊 yavru muhtemelen aramıyor evini. İnşallah öyledir yani. Dün görmeye geldiler hiçbirine pas vermedi 😅 strese girdi hatta geldiler diye...

Ciftlesmek istiyordur

Haha bir gelin bulabilirsek konuşuruz bunu 🤣

Bikaç ay önce vardı yavrular, istediğini bilseydim haber verirdim. Aklımda ama bizimkinden ya da başka yavru denk gelirse ulaşırım sana.

Haha bir gelin bulabilirsek konuşuruz bunu 🤣

Bikaç ay önce vardı yavrular, istediğini bilseydim haber verirdim. Aklımda ama bizimkinden ya da başka yavru denk gelirse ulaşırım sana.
Ayy nasil sevinirim anlatamam
Gri british anne ve british babadan dogma erkek yavru istiyorum
Maalesef turkiyede cok kazikliyorlar , british ile scotish ciftlestirip dogan cocuklari british diye satiyorlar
Sabirsizlikla haber bekliyorum senden ♥️♥️

Ayy nasil sevinirim anlatamam
Gri british anne ve british babadan dogma erkek yavru istiyorum
Maalesef turkiyede cok kazikliyorlar , british ile scotish ciftlestirip dogan cocuklari british diye satiyorlar
Sabirsizlikla haber bekliyorum senden ♥♥

Yani ben çok anlamam cinslerden. Hep sokaktan aldım diğer kedilerimi, bu da kucağıma düşüverdi hiç beklenmedik zamanda. Ama hastası olduk kendilerinin.

Scotish bir arkadaşımda var dişi, çiftleştirelim dedik istemediler. Sağlık problemleri çokmuş, ürememesi gerekiyor bunların dediler. Şimdi british arıyacaz artık. Yavru gelirse haber vericiim sana mutlaka.

Ciftlesmek istiyordur
Facebookda gruplarda çok var oradan sahiplenebilirsiniz acilse:KK48:kedipet ve petcimde de var ama oralara pek güvenmedim çok petshop var.

Anlattiginiza gore ve saglik sorunu da yoksa geriye tek secenek kizginlik donemi kaliyo ki bu aci aci miyavlamalar zaten o donemde basliyor. Benimde 1.5 yasinda kizim var 6. Ayina girer girmez kizginliga girdi 5 gun surdu ama hic sesi cikmayan kiz cam kenarlarinda ozellikle aksamlari nasil miyavliyo popo kuyruk surekli ya havada ya da kendini yere surtuyo kizginligi gecince kisirlastirdik bir daha oyle bir miyavlama duymadik bence kedinizin tek derdi ciftlesmek istemesi ve 10 ay kediler icin cokta kucuk bir ay degil 6. Aydan sonra zaten genelde basliyolar ciftlesmek istemeye. Kisirlastirmayi dusunmuyorsaniz biran once ciftlestirin o zaman yapacak baska bir sey yok 🤷🏻‍♀️

Back