• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geveze kedi meselesi

Yani ben çok anlamam cinslerden. Hep sokaktan aldım diğer kedilerimi, bu da kucağıma düşüverdi hiç beklenmedik zamanda. Ama hastası olduk kendilerinin.

Scotish bir arkadaşımda var dişi, çiftleştirelim dedik istemediler. Sağlık problemleri çokmuş, ürememesi gerekiyor bunların dediler. Şimdi british arıyacaz artık. Yavru gelirse haber vericiim sana mutlaka.

Aynen oyle scotishlerin ciftlestirilmemesi lazim , arkadasini cok taktir ettim keske herkrs onun gibi olsa
Haber bekliyorum senden , operim

Facebookda gruplarda çok var oradan sahiplenebilirsiniz acilse:KK48:kedipet ve petcimde de var ama oralara pek güvenmedim çok petshop var.
Bende petshoptan hayvan almaya karsiyim o yuzden hic dusunmuyorum
Gruplara baktim ama hep british ile scotish ciftlestirmisler , british baba british anne yavrusu hic bulamadim

Yani erkek kedi ailesi olduğumuz için zaten bize bir ya da iki tane verecekler. Birini eve ikinci kedi olarak almayı bir tane daha verirlerse de annemlere vermeyi düşünüyoruz.
Yani verecek yer hazırsa olabilir ama aksi durumda bir facia.
İşten gelince koltuk üstünde minder kalmamış bütün kilimlerr uçmuş oluyordu. E bir de yazdı balkon kapısı açık. Güvercin avlar evde yerlerdi. Toksunuz ne güvercini yani. Her yer kan. 🥴🥴🥴
Yatağa yatardım obaaa 11 kedi. Biri kafamda biri kolumda biri bacağımda.

Bende petshoptan hayvan almaya karsiyim o yuzden hic dusunmuyorum
Gruplara baktim ama hep british ile scotish ciftlestirmisler , british baba british anne yavrusu hic bulamadim
onlar da var ama çok nadir çıkıyor ilanlarda.ben sürekli takip ettiğim için gördüm yoksa sizin dediğiniz gibi çoğu scottish-british eşleşme yapmış.yazın daha fazla yavru oluyor.

onlar da var ama çok nadir çıkıyor ilanlarda.ben sürekli takip ettiğim için gördüm yoksa sizin dediğiniz gibi çoğu scottish-british eşleşme yapmış.yazın daha fazla yavru oluyor.
Denk gelir insallah , hergun bakiyorum gruplara elbet bulacagim bir tane

Back