evin tapusunun eniştenin üzerine olması

Bu tavrın üzerine umurunuzda olsun ama cidden olsun yani.
Ne demek umurumda değil.
O zaman alın paranızı onlardan,tutun bir kiralık daire,oturun ama böyle baştan kötü düşünen,güvensiz,hesapçı insanlara papuç bırakmayın.
Hem ev peşinatını almışlar,hem ev beğenmiyor enişte bey,hemde sizin üzerine olamıyor neden çünkü kayınvalideniz öyle istiyor. Sakın yapmayın. Alın peşinatınızı gerisine bakarsınız. Kredi çıkmazsada alın.

O evde enistemi oturacak...taksidi enistemi ödeyecek. ..damadin koynuna enistemi girecek....bu nasıl is anlamadım. ...elalemin adamı niye bukadar işin içinde. ...amca degil dayı degil kayinbaba değil kayın degil....eniste ne alaka ......

Yahu bunlar nasıl kafalar konu sahibi Nişanlısınız evleneceksiniz ve ev almayı planlıyorsunuz. Bu ev için enişte kredi çekip tapuyu üzerine alacak öyle mi? Pardon da enişte kim oluyor yahu? Sizin evinizden elin adamına ne? Kv tutturmuş yok enişte şöyle yapsın böyle etsin yok küser bilmem ne. Sizin evinizden kv ye ne? Çocuk musunuz siz? Nişanlınızla birlikte hayatınızla ilgili kararları kendiniz vermeyi öğrenmeden evlenmeyin bence. Kendi evinizin kredisini kendiniz çekin tapunuzuda kendi üzerinize alın. Kimseyi karıştırmayın işinize. Nişanlınız çok pasif daha anasının eteğinden çıkamamışçocuk gibi bu nedir böyle. Valla okurken daral geldi bana

Ona beyin yıkaması demezler maymun gözünü açtı derler
Teyzesi bile karışıyor senin aklın yokmuymuş doğru yolu görecek kadar birde lafa bak
Dünyanın binbir türlü hali var ya 10 yıl ödeyip bişey alamadan ayrılsan nolacak
Çık kiraya madem evlenince alırsınız evi ok tmm de

Pardon ya kimin parasını kimden kaçırıyorlar zaten parayı koyan sen değilmisin ? Nişanlın Nikah yok ya demesini biliyorda eniştenin adına alınca da sen nikah yok diyemiyormusun. Sen bence krediyi öğren sordur emin ol. Ondan sonra ben çekiyorum bana çıktı dersin

Nisanli kisisi tapu enistenin üzerine olmayacaksa ev de almayalim demis. Ben o evi kari koca uzerimize aldirmadan evlenmezdim de. Anca böyle güvenirim evleneceğim adama. Kiraya cikip evlendin hadi unutacabilecek misin bunlari?
ben o aklı oturmamış nişanlıyla evlenmezdim bu ne

demiş demiş ama nişanlı eniştemin üstüne olmazsa olmaz demiş

100 bın versıyen ev ıcın, enıstenın falan olamaz, daha ufak bır ev almaya calıs madem ki 100 bın nedır ya az para mı ohooo enıste kac yıllık enıste kı boyle guvenılıyor

Birde çalışıyorsun ekstra birikim yapabildiğine göre kartin falan varsa odemelerinde düzenlidir ayrıca 100bin pesinatta var banka evin degerinin yanlış hatırlamıyorsam en kötü %75ini (oran farklida olabilir banka kendini garantiye aliyor) zaten ipotek karşılığı veriyor o kredi illaki çıkar gidip normal krediye degilde evi begenip konut kredisine basvur bence eksper gelir kredi çıkar,bu adamla evlenmeye kararliysan tabi.

88bini nisanlisinin ama oda enistede enistebank.

Nişanlınız çok fena dolduruşa gelmiş pantolon fırlatma vs bastırma çabaları.

Ortada resmi bişey yok nedemek ? Oğlum boşanırsanız kız evin olur ama enişte alırsa bizde kalır bu demek.

Enişte görümcenin kocası olması dışında akraba mı ? Bukadar güvendiklerine göre

Ev falan alma

Daha evlenmeden bu hesapları yapan, senin yanında durmayıp ortada duran bir adamla sakın sakın sakın evlenme... krediyi eniştem çeksin evlenince üzerimize alırız demesi, ailesinin ağzına baktığını gösterir.. Ailesinin cümleleri çnkü.. Ki bu en tehlikelisi..

8 aylık evliyim ve eşim ailesinin (annesinin) ağzına baktığı için boşanma arefesindeyim.. Şuanki aklımla keşke nişanlıyken bitseymiş diyorum ama en azından zararın neresinden dönülürse kârdır diye düşünüyorum..

Daha evlenmeden yarın bir gün boşanma olursa diye plan yapan insanlardan hayır gelmez.. Lütfen 100 kere düşün 1000 kere düşün..

Katiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…