evin tapusunun eniştenin üzerine olması

Hala anlamadın değil mi? İleride boşanırsanız ev üzerinde hiç hak iddia edeme hepsi eşine kalsın istiyorlar. Buna nişanlın da dahil. Ah yavrum ah.

valla ben seni bırakmamların arkasında da yatan ana tema senin gibisini bulamayızdan ibaret...adamlar zaten direkt boşanma gözüyle evblendiriyorlar aileyi iyi araştırmak lazım ,var bunların altında bir bit ahrı...

+1

Son olarak kesinlikle evliliği erteleyin nişanlınızdan da uzaklaşın biraz kafanızı toplayın iyice düşünün geleceğinizi.

Ay ne hassas, ne nazik, ne içli bir enişte... Enişte değil gelinlik kız, nazenin... Aileniz biraz ağırlık koysun yoksa bu kayınvalide ile başınız çok ağrır.
Benim gozumun onune gelen eniste profili boyle

Niyetim eski konuları açmak değil ama karıştırmıyorsam bu adam kuzeniyle konuşmanıza kızan adam değil mi?

O zaman güveniyorum bir şey ima etmek istemedi dediniz ama bu adam sağlam pabuç değil, kaç kere görmeniz gerekecek ki?

Çok haklısınız
ben çok ağır darbe yemiş bi kadınım inanın bunların bakışlarından nefes alışlarından ağızlarının açılışından adamı ne kadar yolmak istediklerini anlarım. inşallah konu sahibi gözünü açarda evlenmez. şimdi yok şöyle böyle die ikna eder evlendikten sonra aynı bu şekilde devam eder.

Hala anlamadın değil mi? İleride boşanırsanız ev üzerinde hiç hak iddia edeme hepsi eşine kalsın istiyorlar. Buna nişanlın da dahil. Ah yavrum ah.
Çok mu saf çok mu aşık anlamadım
Yazik yahu yine gidip gelip nisanlinin ailesinin dedigini yapiyor farkinda değil
Ayrica ailen benim icin bitti demekle olmuyor o isler evlendiklerinden bir ay sonra kaynana gorumce hayatını cehenneme cevirmezlerse ben bir şey bilmiyorum

Benim kardeşim de evlendikten sonra, düğün altınlarıyla ev aldı. Babam da eksik kalanını ödedi. Hiç de tapu mapu sormadı. Ben bile bilmem, kardeşimin üstüne mi, eşinin üstüne mi. Para onların, ev onların. Yaşları da çok büyük değil. Ama kimse siz daha küçüksünüz demedi. Evlenmeyi biliyorlarsa, bu sorumluluk da onların, bu hak da onların.

Çok yanlış ve uyanık bir aile var karşınızda. Cazgırlıkla bastıracak kayınvalide aklınca.

Benim eşime kredi çıkmamıştı, eniştesinden rica etmişti. Bir müddet sonra tapuyu kendi üstüne aldı. Ama burada eşim kendi gitti istedi. Hatta enişte devamlı sordu ne zaman alacaksınız üzerimden, bunun sorumluluğu beni rahatsız ediyor diye. Çok geçmeden üstümüze aldık zaten.

Enişte ve anne kırılmasın diye nişanlınız sizin emeğinizle toplanmış para için sizi kırıyorsa, bence ilişkinizi gözden geçirin. Çünkü bu ileride olacaklaeın göstergesi olabilir. Geçen bir konuda, benim bir tane annem var, onun için senden geçemem diyen bir erkek vardı. Sıkıya geldi mi böyle olabilir. Şu anda nişanlı olduğunuz için sesleri gür çıkamıyor. Bir evlen ve zorunlu olduğunu hissetsinler, bak ne çoraplar örerler başına.

En baştan ipleri sıkı tutmanı öneririm. Hiç yüz verme, ayrıca her şeyi sormayın ya. Söz sahibi olmasınlar. Böyle ailelerle ancak mesafeyle ilişki yürür.

Nişanlınızın daha da gerçek yüzünü ve karaktersizliğini görmek istiyorsanız 100 binin içindeki o 12 binlik birikiminizi isteyin
işte o zaman asıl yüzleri çıkacak
sabahtan yazdığım mesajlara sinirlendiniz ama bu durumu
evlenmeden görmeniz sizin için çok iyi oldu

Umarım anlamışsınızdır niyetini ama yine de siz çözemeyeceksiniz bu meseleyi. Çozse cozse anneniz çözer gibi geliyor. Hatırladığım kadarıyla annenize sinirli gibi ifade kullanmıştınız. Bırakın sinirli olsun sizi kullanmalarına izin vermesin gerekirse de inceldiği yerden kopsun

+1000
Burada evlenmeden uc ev alıp hepsini kendi üstüne yapmaya kalkan karısının maaşıyla geçinmeye kalkan bir adam vardi o bile bu adamdan daha duzgunmus bu nasıl iş yavv
Adamda duygu yok resmen kendimi ortağı tarafindan kandırılan esnafın hikayesini okuyor gibi hissediyorum

Hemcinslerimin bu pısırıklığından utanıyorum. Hala bunu dedim şunu dedim diyorsunuz, bir kazanımınız yok. "Ooo iyi laf geçirmişsiniz" falan mı denilmesini bekliyorsunuz? Tam tersi nişanlınız size geçirmiş.
Burada bu kadar yazılmış ama biliyorum ki siz gidip evleneceksiniz yine.

Alın paranızı kaçın. Aynısını yaşadık diyorum ama enişte yoktu öz babasindaydi ve suan biz kiradayiz evi önce kiraya verdiler sonra banka sattı ucuza.
Siz alın uzaklasin nisanliniz seviyorsa sizi ya ailesini ikna etsin tapu için ya artık ne yaparsa

nişanlılık sürecini uzatın illa evlenecekseniz ya da kira da oturun ev almayın şimdilik, ama şimdiden böyle düşünen aileden de onların evlatlarından da hayır gelmez ilerde sorun yaşayıp ahlayıp vahlayacağına iyi düşün karar ver bazen bazı şeyler gözümüze sokulur ama bizler inat ederiz görmeyiz herşey de hayır vardır belkide böylesi sizin için hayırlıdır

Olan olmuş zaten neden geri adım atacakmışsınız anlamadım. Kayınvalideniz size öyle kötü davranabiliyorsa kendinize alacağınız ev için,sizde sonuna kadar diretin.
Ona ne oluyormuş? O mu ödeyecekmiş taksitleri?
Ayrıca onlar size güvenmiyorsa siz niye enişteye güvenesiniz?
Kesinlikle geri adım atmayın. Cekin kredinizi alın evinizin tapusunu bozulan bozulsun yani,böyle terbiyesizlik olmaz.

Bu adam ya ailesiyle aynı kafada yani çakallık peşinde ya da ağır pısırık, laf dinletemeyecek olduğu için, lafının kıymeti olmadığı için başı ağrımasın diye de onlara uyuyor, senden de aynısını bekliyor. Hangisi daha berbat bilemedim. Başka yolu yok. Eğer evlenecekseniz, bu adam bu ikisinden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…