- 29 Eylül 2014
- 9.103
- 17.471
- 498
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Hala anlamadın değil mi? İleride boşanırsanız ev üzerinde hiç hak iddia edeme hepsi eşine kalsın istiyorlar. Buna nişanlın da dahil. Ah yavrum ah.Nişanlım iş yerime geldi konuştuk.
Ailesi arada resmiyet olmadığı için, evi benim üzerime yapamazlarmış.
İlerde bizim oğlumuz olursa sen gelinin üzerine yaptırır mısın diye de örneklendirmişler hatta.
Yüzüne baktım ve kocaman bir yazık dedim.
Şu an da elim ayağım titriyor hüngür hüngür ağlıyorum.
Ben söylediklerimi hatırladıklarımı yazıcam size.
Babamın üzerine yapıcaz deseniz inan anlarım babasıdır derim, siz ben el kızıyım diye krediyi istemediniz, peki ya enişten el oğlu değil mi ona neden
Senin annene kimsenin değer vermediği kadar değer verdim kendi kızları dahi takmıyoken ben annenle ilgilendim bu mu karşılığı demekki haddinden fazla değeer vermemek gerekiyomuş.
Bu saatten sonra onlar snein birinci dereceden akraban benim için bir değerleri kalmadı aradan 20 sene de geçse ben bunu bu günü unutmam bunu bil.
Bana aldıkları kolye vardı onu çıkardım bir tane çiğit istemiyorum ailenden, kiraya çıkalım peşinatımıza takıyı ekler evimizi alırız, he eski ben yokum ailen benim için artık yok bunu kabul ederek gel, sonra benim anama saygısızlık yaptın deme.
Bu arada o kız böyle değildi onun beynini yıkamışlar demiş ( Doğru yolu bulmak beyin yıkamakmış onlara göre) Burda gözümü açan herkesten Allah razı olsun.
Sen kimin tyarafındasın dedim ortadayım dedi. Ben yanımda olacak birini istiyorum, yanımda dim dik olanı, sen karının üzerine ev alınmasını bile kabul ettiremedin dedim.
Krediyi eniştem çeksin düğünden sonra tapuyu üstüme alayım dedi, krediyi ben çekeyim düğünden sonra benim üzerimden alırsın dedim, ne farkeder dedi.
Kızlar içim acıyo gerçekten acıyor hemde, gözünde bana inandığına dair bir ışık göremedim.
Tamam ev mev yok kiraya çıakrız ben arada kalmak istemiyorum, ben askerden ne için geldim neyle karşılasıyorum dedi.
Ailesine karşı ne söylediysem bir cevabı vardı.
Tamam o zaman düğünü erteleyelim dedim orda film koptu ben seni bırakmamlar falan.
Ne yapacağımı bilmiyorum, anneme anlattım çıldırdı.
Aramış ağzına geleni saymış akşama kv kp ve nişanlımı bize çağırmış konusmak için.
valla ben seni bırakmamların arkasında da yatan ana tema senin gibisini bulamayızdan ibaret...adamlar zaten direkt boşanma gözüyle evblendiriyorlar aileyi iyi araştırmak lazım ,var bunların altında bir bit ahrı...Resmen bunlar gece gündüz ev senin üstüne olmasın die konuşuyorlar. ve nişanlınada bunu kabullendirmişler. Arada resmiyet yok diyorlar, sen de aynı şekilde düşün sendede resmiyet yok. onlarda resmiyet yokda sende varmı?
Sen nasıl kabulleniyorsun pantolonu sana fırlatmasını ve itle konuşur gibi konuşmasını...
Ayrıca bırak nişanlının pantolonunu kv ütülesin sen neden ütülüyorsun. madem resmiyet yokmuş sende oyunu kuralına göre oyna. Ayrıca böyle evlenmeden kendinizi iş için ortaya atıyorsunuz onlarda kendilerini bişey zannedip böyle davranıyorlar.
Nişanlın seni gayet güzel kırıyorda eniştesi kırılır die maaşallah ailece çekiniyorlar.
gözünü dört aç, bu evliliğin sonu boşanma...
sen çalışmasan bunlar sana ne ekmek yedirir ne su içirir. Damızlık gibi seni görüyorlar. evde senin üzerine olmayacak. şimdiden afra tafra başlamış.
nişanlın bu durumda sakin kalıyorsa tek bi neden var. Eğer evi kabul etmezsen evlilikten cayma ihtimaline karşı seni zorlamıyor ve bırakman için bi açık kapı bırakıyorlar.
Ailelerimiz bizi okuttu, geliştirdi, besledi, büyüttü. fakat işte bu tarz insanların önünde eğiliyoruz. vallahi bize ayıp ailemize ayıp en büyük ayıpda kendimize...
bu kv evlendikten sonra verem eder ayrıca.
+1Ben biriktirdigim ceyrekleri senin birikiminle birlestirirken hic aklima ya ayrilirsak diye gelmemisti.
Krediyi sen cekseydin ev senin uzerine olsaydi yine ya ayrilirsak diye aklima gelmezdi.
Yazik sen benim sana guvendigim kadar bana guvenememissin.
Deseydiniz.
Benim gozumun onune gelen eniste profili boyleAy ne hassas, ne nazik, ne içli bir enişte... Enişte değil gelinlik kız, nazenin... Aileniz biraz ağırlık koysun yoksa bu kayınvalide ile başınız çok ağrır.
ben çok ağır darbe yemiş bi kadınım inanın bunların bakışlarından nefes alışlarından ağızlarının açılışından adamı ne kadar yolmak istediklerini anlarım. inşallah konu sahibi gözünü açarda evlenmez. şimdi yok şöyle böyle die ikna eder evlendikten sonra aynı bu şekilde devam eder.Çok haklısınız
Çok mu saf çok mu aşık anlamadımHala anlamadın değil mi? İleride boşanırsanız ev üzerinde hiç hak iddia edeme hepsi eşine kalsın istiyorlar. Buna nişanlın da dahil. Ah yavrum ah.
+1000Evlenmeden evi almayın bunlar tapuya konma peşinde. Nikah olmadan tek kuruş verme, kredi çeker gider kendi üstüne alırsın.
bana sorarsan paranı hiç verme, bu çingene tipler oğullarını alıp başlarına çalsınlar. Ağlayıp kahrolup kendini ziyan ediyorsun. Böyle tiplerle uğraşarak hayatını ziyan ediyorsun gerçekten senin yerinde olsam bunlarla mı uğraşıcam der evlenmezdim. Çekilecek türden tipler değiller.
Ortadayım ne demek ya. Küfür gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?