- 18 Eylül 2024
- 529
- 160
- 26
- Konu Sahibi sharkliertyu
Arkadaşlar merhaba. Mutfak temiz çürüyen vs birşey yok giderde de koku yok ama mutfakta sebepsiz birşey kokuyor her girdiğimde ögürüyorum duramıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buzdolabının arkasındaki suyu kontrol ettiniz mi?Arkadaşlar merhaba. Mutfak temiz çürüyen vs birşey yok giderde de koku yok ama mutfakta sebepsiz birşey kokuyor her girdiğimde ögürüyorum duramıyorum
Arkadaşlar merhaba. Mutfak temiz çürüyen vs birşey yok giderde de koku yok ama mutfakta sebepsiz birşey kokuyor her girdiğimde ögürüyorum duramıyorum
Su mu var arkasında bilmiyordum nasıl bakılıyorBuzdolabının arkasındaki suyu kontrol ettiniz mi?
Evet hamileyim ama diğer odalarda koku yok mutfakta var, baktım kontrol ettim hiçbirşey yok, yeni evli olduğum için zaten çok eşyam yokŞimdi mesajlarınıza baktım da hamilesiniz galiba . Hamilelikte koku hassasiyeti tavan yapar. Bana da evim kokuyordu koltuk halı tüm eşyalar… 4. Aydan sonra geçti .
Başka bir olasılık da sonradan oluşan bir kokuysa ve sizden başka aynı kokuyu alan varsa mutlaka bir yerde bozulan bişey vardır. Aynı şey başıma geldi . Birden mutfakta garip bir koku oluştu ve gittikçe de artmaya başladı . Meğerse buzdolabının üzerindeki teneke kutudaki malt içeceği bozulmuş oluşan gazdan tenekenin ağzı patlamış. Her yere bakmıştım koku için , buzdolabının üstü yiyecek koymadığım için malt içeceği de tenekede olduğu için hiç aklıma gelmemişti. Toz alırken farkettim
Kompresöre yakın bir yerde su haznesi olur. Hatta tıkanırsa buzdolabından su akar. Koku buzdolabından geliyorsa onla ilgilidir. Gelmiyorsa baca veya aspiratör yahut havalandırma gibi bir şeyler varsa buralara bakın. Kuş veya başka hayvan ölmüş olabilir bazen bacadan giriyorlar ölüyorlar. Turşu konserve yaptı iseniz taşmış olabilir onlar koku yapar. Giderin olduğu yerdeki su akıtıyorsa dolap altına arkaları kontrol edin nemlenirse o da koku yaparSu mu var arkasında bilmiyordum nasıl bakılıyor
Kayınvalidem turşu vermişti onu hiç açmadan koydum bidonla onda mı birşey var acabaKompresöre yakın bir yerde su haznesi olur. Hatta tıkanırsa buzdolabından su akar. Koku buzdolabından geliyorsa onla ilgilidir. Gelmiyorsa baca veya aspiratör yahut havalandırma gibi bir şeyler varsa buralara bakın. Kuş veya başka hayvan ölmüş olabilir bazen bacadan giriyorlar ölüyorlar. Turşu konserve yaptı iseniz taşmış olabilir onlar koku yapar. Giderin olduğu yerdeki su akıtıyorsa dolap altına arkaları kontrol edin nemlenirse o da koku yapar
Buzdolabının arkasında bir kutu var içinde su birikiyor oradan geliyor olabilirArkadaşlar merhaba. Mutfak temiz çürüyen vs birşey yok giderde de koku yok ama mutfakta sebepsiz birşey kokuyor her girdiğimde ögürüyorum duramıyorum
Dışında bir şey yoksa kapalı üründen koku gelmez..nereden geldiği belli değil mi?Kayınvalidem turşu vermişti onu hiç açmadan koydum bidonla onda mı birşey var acaba
Bakıcam sabahBuzdolabının arkasında bir kutu var içinde su birikiyor oradan geliyor olabilir
Hayır değil giderdir diye gideri kokladım ama o değil ya kapıyı açtığım an kusacak gibi öğürüyorum o kadar kötü kokuDışında bir şey yoksa kapalı üründen koku gelmez..nereden geldiği belli değil mi?
Eşinin bir tahmini var mı?Hayır değil giderdir diye gideri kokladım ama o değil ya kapıyı açtığım an kusacak gibi öğürüyorum o kadar kötü koku
Yok. Bu arada tüm binanın doğalgazını kesmişler kaçak varmış.. yarın sabah bakıcam koku var mı yoksa ondandır belkiEşinin bir tahmini var mı?
Buzdolabının arkasında motor görünüyor mu yeni tip mi ?Arkadaşlar merhaba. Mutfak temiz çürüyen vs birşey yok giderde de koku yok ama mutfakta sebepsiz birşey kokuyor her girdiğimde ögürüyorum duramıyorum
Olabilir. Bir de gebelikte hormonlar değiştiği için koku hassasiyetin de yüksek östrojen hormonu yüzünden. Normal gelen kokular gebelikte anormal gelebilirYok. Bu arada tüm binanın doğalgazını kesmişler kaçak varmış.. yarın sabah bakıcam koku var mı yoksa ondandır belki
Lavaboya sirke karbonat dökün düzenli olarakArkadaşlar merhaba. Mutfak temiz çürüyen vs birşey yok giderde de koku yok ama mutfakta sebepsiz birşey kokuyor her girdiğimde ögürüyorum duramıyorum