- 6 Ekim 2008
- 405
- 82
- 643
konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum ama benim için ciddi bir dert haline geldi... Saçlarım uzun ve çok dökülüyor. Her gün ev süpürmekten bıktım. Saçımı sadece tararken değil, açık hatta toplu gezsem bile yere bikaç tel muhakkak düşüyor. Hele banyodan sonra topladığım saçlarım haddi hesabı yok. Kuaför , dipten değil de koparak döküldüğünü ve tek çözümün keratin bakımı olduğunu söyledi. Fakat bu da çok maliyetli bir işlem, ayrıca kuaförlere de bu konuda güvenmiyorum. gerçekten doğru bir şekilde bakım yapıp yapmayacakları konusunda emin değilim.
Lütfen bu sorunu yaşayan ve deneyerek çözüm bulanlar bana tavsiye verin. ne yapmam ne yemem ne içmem, hangi bakımları ne kadar zaman uygulamam lazım. Saçım uzun ve çikolata kahve rengine boyalı şuanda..çok işlem gören bir saç değil. ayda bir kere aynı renge boyatırım. hatta geçen ay amonyaksız bir boya kullandılar ama hiç fayda etmedi.
Lütfen bu sorunu yaşayan ve deneyerek çözüm bulanlar bana tavsiye verin. ne yapmam ne yemem ne içmem, hangi bakımları ne kadar zaman uygulamam lazım. Saçım uzun ve çikolata kahve rengine boyalı şuanda..çok işlem gören bir saç değil. ayda bir kere aynı renge boyatırım. hatta geçen ay amonyaksız bir boya kullandılar ama hiç fayda etmedi.