- 12 Nisan 2012
- 4.843
- 7.268
- 358
- Konu Sahibi nurbenoule
Ben en kucuk ve en sevilenim. Cunku karekterim cok sakin, yardimsever
hatta her seye bana danisirlar bana haber verirler. Orta yolu bulan gibiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıklı ana baba ilişkilerinde evlat ayrılmaz.İki çocuğumuz var buna çok dikkat ettik her zaman.Hiç istemem ki biri diğeri için anam babam onu daha çok seviyor diye düşünsün.Dediğim gibi normal anne babalar böyle düşünür zaten.Burada bunu olumlayan öyle oluyor diyenler olabilir onlar önce kendilerini gözden geçirsinler.Sağlıklı bir durum değil .Kızlar merhababir konuda kararsız kaldım saçma bir konu ama yinede anlatmak isterim hem hiçbir cevap olmasa da içimde kalmasın
Annem ile aram normal kızlar gibi değil
Bende sinirli bir insanım ,tutarsız biriyim
Konu şu annem ablamı çok sever olduğundan
fazla Ablam 3 senedir okul okuyor diye ev işi yapmaz dersleri de iyi değil ama annem topluma çok över bir bak su vermez
Annem de iş yapmasın okuyor diyor.
Bende okuyorum ama bütün yük üzerimde
Ev işi yapmasam beni rezil ediyor topluma
Ben lazere gittim ondan sonra baya 4 saat dışarıda ev ihtiyaçlarını aldım çocukların okuyacağı kitabı kadar aldım.
Eve geldim bulaşıklar vardı inan baş ağrısından uyumuşum sabah kalktım
annem nenemi arıyor bu kızdan bıktım pintinin teki hiçbir iş yaramıyor
Benim ablamı övüyor durmadan o benim elim ayağım o olmasa ben bir hiçim
Ben bu sözleri duyunca daha da sinirleniyorum
Bir bardak su vermez dersleri berbat
Buradaki olay nenem e söylemesi
Birde bilerek neneme söylüyor nenem insanı rezil eder herkesi arar söyler
Bir ara hastanede 3 hafta kaldı her gün ona en baktım herşeyi ile ilgilendim bir hatamı gördü bütün herkesi arayıp rezik etti
Ablam da insanların yanında bir boka yaramıyor diyor hiçbir işe yaramıyor ona o havayı veren kişi annem
Annemin hasas noktası ablam beni onla kıyaslayor neneme söylesem nenem yayar herkese
Sizce ablami söylesem burda hatta mi etmiş olur muyum ? Yoksa haksızlık olur mu
Şaka yazdım deyin.Konuyu okumadan başlığa istinaden cevap yazıyorum.
Şu anda tek çocuğum var. İlk göz ağrım, her şeyi onunla tattım, herkesten çok ilk onu sevdim
Bu yüzden yeri doldurulamaz geliyor bana ve ilk çocuğun daha kıymetli olmasını anlayabiliyorum
Yorumu beğenmedim ve bu yoruma şasırdım. Bence çok yanlış düşünüyorsun.Konuyu okumadan başlığa istinaden cevap yazıyorum.
Şu anda tek çocuğum var. İlk göz ağrım, her şeyi onunla tattım, herkesten çok ilk onu sevdim
Bu yüzden yeri doldurulamaz geliyor bana ve ilk çocuğun daha kıymetli olmasını anlayabiliyorum
Ataerkil ailelerde erkek çocuktur kayırılan. İster en büyük ister en küçük olsun en büyük çocuk daha değerliye ben de katılmıyorum. Kimi ailede öyledir kimi en küçüğü daha önde tutar gibi gibi.Yorumu beğenmedim ve bu yoruma şasırdım. Bence çok yanlış düşünüyorsun.
Konuya dönersek; ben her zaman ilk çocuğun kayrıldığını düşünmüyorum. Evlat ayrımı yapan çok ama kayrılan evlat her zaman ilk çocuk olmuyor.
Bazen maddiyatı daha iyiye vah vah nasıl geçiniyor denir çok haklısınızBizde de evin büyüğü ablam,evet annem için en kıymetli...memur olmasına rağmen,kirası da yok,annem hep, onun parası yok,zar zor geçiniyor falan der süreklibiz de durumu öyle kabul ettik artık
Ben şu an tek çocuk annesi olarak düşüncelerimi belirttim sadeceYorumu beğenmedim ve bu yoruma şasırdım. Bence çok yanlış düşünüyorsun.
Konuya dönersek; ben her zaman ilk çocuğun kayrıldığını düşünmüyorum. Evlat ayrımı yapan çok ama kayrılan evlat her zaman ilk çocuk olmuyor.
Yoo şaka değil. Şu anda tek çocuğum olduğu için bu şekilde hissediyorum ikincisi olsa asla kayırmam. Ama her şeyin ilkini de onunla tattım söylediğim buŞaka yazdım deyin.
Çokça anlatım ama daha kötü bende anlatmıyorum artıkGenelde evin en küçük cocugu sansli olur ya bizim evde oyle gibiydi ama size yapilan ayrimcilik evlat dusmanligi gibi bi sey . Bizde de en kucum kardesim kucuk diye mizmizlik yapardi ama annem babam hepimizi el üstünde tuttu hep üzerimize titrerler hala. Annenizin yaptigi cok yanlis bunu ifade edin sakince . Ben çok üzüldüm bu ayrimciliga
Tek çocuk olayı başka. Biraz anlatayım kendimden. Başka çocuk olmadığından ona birşey olsa yeni çocuk sahibi olamayacağımdan biraz fazla üstüne düşüyorum. Örneğin 2 3 çocuklu arkadaşım markete gönderiyor otobüse tek bindiriyor , ben başına ya birşey gelirse diyorum beraberinde gidiyorum. Tek çocuk olduğundan madden de daha fazla harcıyorum .Servise bindi mi sorunsuz köpek mi saldırdı vs diye de 3 ay önceye kadar arardım sabahları. Yani başka çocuktan ayrım başka tek çocuk olayı bambaşka. Kaybetme korkusu olur tek çocuk anne ve babalarındaBen şu an tek çocuk annesi olarak düşüncelerimi belirttim sadecenesini yanlış düşünüyorum onu da anlamadım valla
Sırf bu sebepten çok çocuğum olsun istiyordum ben ama bazı sebeplerden dolayı vazgeçtim.Tek çocuk olayı başka. Biraz anlatayım kendimden. Başka çocuk olmadığından ona birşey olsa yeni çocuk sahibi olamayacağımdan biraz fazla üstüne düşüyorum. Örneğin 2 3 çocuklu arkadaşım markete gönderiyor otobüse tek bindiriyor , ben başına ya birşey gelirse diyorum beraberinde gidiyorum. Tek çocuk olduğundan madden de daha fazla harcıyorum .Servise bindi mi sorunsuz köpek mi saldırdı vs diye de 3 ay önceye kadar arardım sabahları. Yani başka çocuktan ayrım başka tek çocuk olayı bambaşka. Kaybetme korkusu olur tek çocuk anne ve babalarında
Evet yanlış anlaşıldı ilk yazdığınız. Şu an sorun yokSırf bu sebepten çok çocuğum olsun istiyordum ben ama bazı sebeplerden dolayı vazgeçtim.
Söylemek istediğimin de sanki iki çocuğum varmış da ilkini kayırıyormuşum gibi anlaşılmasını istemem
Evet kendisi biraz laf içine laf ekler yayar topluma bu yüzden sevmiyorum anlatmasını büyük bir yerde yaşıyorum en son kendisi ile 2 hafta hastanede kaldım sadece dedim bir cümlemi teyze vb herkese yayıp beni kötülüyorbizde de kucuk olan sevilir en cok yani ne kadar belli etmeselerde hayir ayrim yapmiyorum deselerde bu anlasiliyor yani şuna takildim ben nenem dedigin babaannen falanmi kime anlatiyoki ve anlatsa nolcak kucuk bir yerdemi yasiyorsun koy gibi yani
Yani konu sahibesi kilit nokta bu, Allah affetsin ama pek sevilecek karakterde degilsin sankiKendini torpulemeye calissan biraz?
Ablam benden daha da sinirli çok kırıcı lafları olur annem de üzülmesin sıkıntı ya girmesin yorulmasın....Yoo evin en büyüğü değerli değil benim anneme sorsan benden razıdır çünkü kalbini kırmayan onunla en iyi anlaşan kızı benim.Ablamla annem anlaşamazdı çünkü ablam uyumsuz ve senin gibi sinirli bir insan annemin kalbini çok kırdı zamanında.
Tabiki annedir vazgeçmez ama emin ol her ailede aynı değil.