Bizim evde de war boyle problem bıktık artık bu kokudan bonya bazen iğrenç kokuyor gider borularından geliyormuş lağam kokusu karşı komşumuzda da var mış böyle bi koku boruların değişmesi lazım sanirim ama onu yapacak yönetici nerdeee anca para toplasin hiçbişey yapmasın. Banyo camını bile açınca koku geliyor lavaboyada tıpa taktık elimizi yıkayınca hemen kapatıyoruz deneyebilirsin.
Bu arada cesetmi çok alemsiniz film izlemeye biraz ara verin
arkadaslar heralde kokudan kaynaklandı ama banyoda karasinek diğilde küçük siyah üvezlerden var onları yok etmenin bi çözümü varmı
gerçi ben bazen süpürgeyle çekiyoum ama gıcıklar yeniden içinden ççıkıyolar galiba ama çok zor oluyo ya hep uçuyolar başka bi çözümü varmı ?yoksa tesisatçıyla beraber ilaçlamada mı gelmesi lazım (bide benim bebeğim var 9 aylık etkisi filan olurmu)
7-8 şişe tuzruhu alıp boşaltın giderlerden temizler iyice.
bazıları boruları eritir demiş ama artık bütün gider boruları plastik.
tuzruhu plastikle reaksiyona girmez . zaten reaksiyona girseydi ,tuzruhunu plastik şişede satmazlardı değil mi? ozaman kendi kabını da delerdi..
seneler evvel bizim wc tıkanmıştı ve birtürlü gitmiyordu. babama tuzruhu al demişler. nerden bulmuşsa 1 koca bidon tuzruhu getirdi eve. döktü wc ye . gidiş o gidiş bir daha da tıkanmadı.
ama giderlerin temizlenmesi çare değil tabi. eğer borular S şeklinde değilse koku gelmeye devam eder. en iyisi tesisatçı çağırıp borulara baktırmak.
7-8 şişe tuzruhu alıp boşaltın giderlerden temizler iyice.
bazıları boruları eritir demiş ama artık bütün gider boruları plastik.
tuzruhu plastikle reaksiyona girmez . zaten reaksiyona girseydi ,tuzruhunu plastik şişede satmazlardı değil mi? ozaman kendi kabını da delerdi..
seneler evvel bizim wc tıkanmıştı ve birtürlü gitmiyordu. babama tuzruhu al demişler. nerden bulmuşsa 1 koca bidon tuzruhu getirdi eve. döktü wc ye . gidiş o gidiş bir daha da tıkanmadı.
ama giderlerin temizlenmesi çare değil tabi. eğer borular S şeklinde değilse koku gelmeye devam eder. en iyisi tesisatçı çağırıp borulara baktırmak.
bizdede var aynı sorun ama apartmandan kaynaklı..bütün komşular şikayetçi yöneticinin ilgilenmesi gereken bi konuymuş. benim banyodan iğrenç kokular geliyor. banyoyu kullanmadığım zamanlarda açık delikleri tıkaçla kapatıyorum ozaman koku falan olmuyor canım denemedi isen dene bence..
Ya kızlar ben banyoyu temizleken, şu bahsettiginiz gider kapaklarından 3 cm bir şeyi nasıl çıkardıysam, birden su alıp götürdü
Tekrar kapak takmazsam koku yaparmi? Birde aslında küvetden bir akıntı geliyor. Silip, temizliyorum bir gün sonra kum renginde yine bir akıntı belirleniyor, sanki asıl koku ordan geliyor
Nazarmi dediydi ne, eşim sırf banyosuna aşık olduğu için tutu bu evi, şimdi resmen banyo başımın belası oldu..