• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimizin mobilyaları :)

gereklisacmalik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
431
527
53
$Enza visage yatak odası.webpEki Görüntüle 474244 $main.webp$Enza visage yatak odası.webpEki Görüntüle 474244 $main.webp

bunlarda benim evim için seçmiş olduğum mobilyalar yerleşince de fotoğrafları eklerim :)

mrb canım mobilyaların ço güzelmiş güle güle kullan yemek odasının ahşap kısmının rengini biliyormusun açık renk olan kısmı krem sanırım

salon takımı tv ünitesi çok güzel yemek odasıda çok aydınlık sade ve kibar .yatak odasıda gayet güzel sadece dolap küçük gibi geldi bana .iyi günlerde mutluluk içinde kullan.

Sağolun :) Dolap evet küçük, büyük boyuda var ama ev işimiz biraz karışık diye küçük aldık, oda müsait olursa büyütebilirim bakalım düğüne 2 ay gibi bir zaman kaldı :):52:

güzel... hep siyah beyaz görmektense ahşap beyazı tercih ederim.yatak odan çok güzel yalnız

Güle güle kullanın inşallah..Koltuklarınızı nereden aldınız ve kaça aldınız çok şıklar güle güle kullanın..

Yataş Enza Home dan aldık.. Koltuk fiyatını bilmiyorum ama yemek odası,oturma grubu, duvar ünitesi orta sehpa hepsini 5.500 TL ye aldık ama peşin aldığımız için sıkı pazarlık yaptım. Enza Home da çok daha güzel koltuklar var fiyatlarda uygun tavsiye ederim. Teşekkür ederim bu arada :)

Back
X