- Konu Sahibi cherryblossom
kesinlikle yatakk odasıı..üstüne tanımam...UYKUUUUU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi beni bekleyin evimin içini de çekip göndericem.... Desper'cımmmm annenin evinin mutfağına baktım 4. sayfadaydı yorumlarımı da yazdım. İyi ve mutlu günlerde kullanın hep ve inşallah.
Aaaaa evet bak burayı da yeni gördüm. Yönetim yönetim hadi benimkini sildiniz arkadaşlarımınkini neden sildiniz ne okuyacağım ben şimdi bari silmeden bana da gönderseydiniz. Bakın protesto konusu açıcam şimdi buraya. Link vermişsem ne olmuş anlamadım ilginenler açıp kendi bakar işte. Allah Allah çık çık çık... Bu kızma belirtisiydi. Ha kızlar sahi sizinkini neden sildiler sizde mi link verdiniz.
Acaba şöyle yazsam olurmu? www....com a baktınız mı kızlar? Nasıl şaşırtıcı değil mi? Haberlerde duydum "yönetim istifa" hangi taraftardı bilmiyorum ama zaten anlamam bir topun peşine koşup duruyorlar bizimkide evde yerinde duramıyor. Bak Güldencim gene konuyu birden bire değiştirdim gördün mü? Ben bile hayret ediyorum kendime nereden nereye. Ama bunşarın suçlusu yönetim. Yönetim istifa... Kızlar daha çok mesaj atın. Başından hepsini okuyamam ama ben yazdığım ilk mesajdan beri takip ediyorummmmm. Zevkli işmiş...[/QUcnm ya üzme sen kendiniii.kurallar işte napalım.