E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cherryblossom
canım teşekkür ederim çok mersi...
tabii saygı duyarım canım...
nasıl istresen:)))
:1hug: a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım teşekkür ederim çok mersi...
tabii saygı duyarım canım...
nasıl istresen:)))
ÖZLOOŞUM çok teşekür ederiiiiim çoook.inan özelden mesaj atıyolar nolur evinin resimlerini koy diyee..sakın yanlış anlamaa hava atmak gibi değil,tabi evimle övünüyorum ammaa çook çekiniyoruum,bilen gören olurr ne biliim iştee..sendeee çok zevklisiiin zaten güzelliğindede bellii:))
teşekür ederiiiiiim..çok sağool ,sevindim beğendiğineee..yok tatlım kendim ördüüm ,sakalı ipten..odamın şekli farklıydı ozaman tam geliyodu halı ama sonrada değiştirince kapı girişinde çok boşluk vardı ve göz zevkimi bozuyoduu..oraya uygun o renklerle bişey bulamadığmdan dolayı bende kendim yaptıım..
Canım benim çok güzel olmuş paspasların ellerine sağlıkoturma odanın renkleride çok güzel cıvıl cıvıl walla içim açıldı yaww...güle güle otur canıma.s.
sağol datluuum beniiiiim..valla beğendinmiii:asigimzaman geel beklerim kahve içeriz o odadaaaa.s.tekrar teşekür ederiiiiim.amiiiin:1hug:
Çok beğendim yaaawwwmaşallah nazar değmesin
ayyy keşke yakın olsaydık niye olmasınki çok severim kahveyi ama selülitleri heeeç sormakaydirigubbakcemile3 pembe rengini çok severim çok uyumlu olmuş zevkliymişsin bebek odasını şimdiden hayal ediyorumda süpper bişi olur
Canım öncelikle zevkli evine bayıldım.
Hangi semtte oturuyorsun belki birgün tanışırız :))))))
yemişiiim selülitiiiicokacimcoook yemin ederim razıyıım selülitim olsun onlar hiiç önemli değil benim için..o odayı görmek herkeze nasip değil özel kişileri davet ederim zateen..keşke keşkee yakınlarda olsaydıkta bu başımızdaki problemleride beraber aşsaydık:1hug:..ama hiç belli olmaz antalyaya yolun düşersee bir gün haberim olsuun sana kafeyinsiz kahve bile yaparım sana..sen yeterki gela.s.
haa bide bebişim olsuun bak görrr neler yaratıcam ben onaa bi gelsee zateeen..
benim yatak odamda pembee aslında herşeyim pembee .tam bir pembee delisiyiim.eşim bile diyo bazen allah aşkına pijamamı bile pembe almaa şu nevresimleridee aradabi değiştiiir.oysaa hepisii farklı ama renkleri ayniiiiikaydirigubbakcemile3sağol canım teşekürler tekrara.s.
odan çok güzel iyi günlerde otur canım bende pembe delisiyim kaydirigubbakcemile5 oturma ve yatak odam pembe :lepi: benim eşimde bazen yeter artık pembe bişey alma diyodelikafadulden
Merhaba ben Işıl. Resim ekte. Tarihine bakmayın makinayı tarih ayarını yapmamışım. Yeni çekilmiş ama tadilat sonrası resmi kış olduğu için cansız ama yeni resimlerini mayıs sonrası taşındığımda yollayacağım. En sevdiğim yeri tabiki balkon. Bayanlar buraya toplanınca okey oynuyoruz, çay kahve ve tabiki biraz dedikodu. Arkadaşlarım yaşca büyük benden ama onlarsız yalnız ve cansıkıcı.