Evimizin En Sevdiğimiz Köşesi..

ne güzel bu konu başlığını yeni gördüm dekorasyona çok meraklıyımdır.çok hoşuma gitti..
hepinizin evi çok güzel arkadaşlar!!!

EVLERİNİN RESİMLERİNİ KOYAN ARKADAŞLAR, HADİ EN SEVDİĞİNİZ ODANIZIN RESİMLERİNİ BURAYADA KOYUNUZ.a.s.

aa bu konuyu ne zaman açtınız ben görmemişim hayret:1shok: vede bravo süper bir fikir ve konu olmuş:lepi: bende katılayım hatta dalayım konuyakaydirigubbakcemile3
benim evimde yazları en sevdiğim köşe bahçemizdeki çardak

kışlarıda mutfağım

bayıldım bahçene ablacım yaa......
yazın gelebilirmiyim....
mutfağına diyecek sözüm yok zaten mükemmel....

buyur gel ablam ben sana cici cici mamalar yaparım çayımızıda demler bir güzel kaynatırızŞeniz

tamam hemen geliyorum...
şaka bir yana cidden orada seninle olmak sohbet etmek güzel olurdu ablacım yaaa..
inş bir gün neden olmasın...Şeniz

barçman ablam ya maşalh mutfağın benim salonumdan büyük ne güzel hep hayalimdir büyük mutfak..
ama heç sanmam olsun hayalim gerçek...ay orda yemek yapası gelir insanın ya ne güzel yeşilde ruhu dinlendiren bi renk
sağlıkıla otur huzurla otur inşlh

çok teşekkürler ablacığım bende senelerce hayal ettikten sonra kavuştum mutfağıma
öyle birdenbire olmuyor allah sana daha iyisini versin inşallah

çok teşekkürler ablacığım bende senelerce hayal ettikten sonra kavuştum mutfağıma
öyle birdenbire olmuyor allah sana daha iyisini versin inşallah

bende 3 aylık evliyim benimde mutfağım küçüçük inan böyle güzel ve büyük mutfakları görünce üzülüyorum ama sizin adınıza da seviniyorum :) Çardağınızda yaz akşamları çay içip, okey oynamak, sohbet etmek süper olur.a.s.

teşekkürler gerçektende bahçe keyfine doyum olmuyor bahçemiz oldukça büyük her akşam başka köşesinde yemek yiyoruz zaten mutfağımıda bahçeye baktığı için çok seviyorum canım

burasıda benimm oturma odam gunum burda geciyorrr....... en sevdigim yerlerden biri:))

Son düzenleme:
Barçman abla ne kadar huzur kokuyor bahçen ve mutfağın.Tanıdığım kadarıyla siz de öylesiniz.Mutluluğunuzun daim olması dileğimle.Sevgiler

Barçman abla ne kadar huzur kokuyor bahçen ve mutfağın.Tanıdığım kadarıyla siz de öylesiniz.Mutluluğunuzun daim olması dileğimle.Sevgiler

teşekkürler ablam cidden sakin ve huzurlu bir yaşantımız var allah hiçbirimizin huzurunu bozmasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…