Evimizin En Sevdiğimiz Köşesi..

çok teşekür ederim özloş06,sende çok zevklisin evini gördüm ve bayıldıım çok hoştuu..bende evimi paylaşmak isteerdim ama.....!!ne bilim daha cesaret edemiyorum..belki ilerdee kararımı değiştirirsem seve seve paylaşırım söz:))ayrıca odam çok daha canlı cep telefonumdan çektiğim için böyle bulanık çıktı .amacım ördüğüm paspasları paylaşmaktı sadece ama dayanamadım evin sevdiğim köşesinide payşatım böylece..

köşe takımın rengi ve şekli çok hoş , güle güle kullanın...Ayıp olmazsa nereden aldığınızı sorabilir miyim??

çok teşekür ederim derooo çok sağol,, ,hiç hatırlamıyorum inanCADIARZU:1no2:..yatak odamı ve oturma odamı,yabancı katalogtan sipariş etmiştik..

çok teşekür ederim derooo çok sağol,, ,hiç hatırlamıyorum inanCADIARZU:1no2:..yatak odamı ve oturma odamı,yabancı katalogtan sipariş etmiştik..

muhtemelen bende senin takımını örnek gösterip yaptıracağım , iyi günlerde kullanın , öyle herşeyi çok kolay beğenmem ama bu köşe takımına bayıldım ,eşime de gösterdim o da çok beğendia.s

ne mutlu bana örnek olabildiysem sağol canım allah dahada güzelini nasib etsin..bende senin gibiyim ozaman ,çok gezmiştik eşimle en son kataloglara bakarken koltuğumu gördüm zaten renginede bayılmıştııım..çok kullanışlı ama dikkat etmen gerekiyo temizliği açısından..bu koltuğun morunuda yapmışlardı ama kadife ve yastıkları pembeydiii odaa çok hoştu aklında bulunsuuun..a.s.

:1closedeyes:benimde en sevdiğim köşem çünki çok rahat ama severek aldığım beyaz koltuğumu değiştiricem...oturma odası olduğu için hemen kirleniyo,annecim alma demişti ben kendime çok güveniyodum ama başedemedim senağlamabeyaz koltuk almak isteyenler,aman iyi düşünün..

Son düzenleme:
Burası da benim evimin en sevdiğim yeri Yeşiller insana acayip huzur veriyo arkadaşlar...

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Burası da benim evimin en sevdiğim yeri Yeşiller insana acayip huzur veriyo arkadaşlar...

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

senin oturma odanı çok sevmiştim ben zaten..
renkler çok yumuşak ve her şey birbiriyle uyumlu..
koltuklar, halı, perdeler, avize, ayaklı abajur, tablolar, mumlar..
hepsi çok uyumlu!!!
huzur veren, dinlendirici renklerin kombinasyonu çok güzel olmuş..:1rolleyes::1rolleyes:a.s.

Son düzenleme:
ya çok da güzelmiş halbuki..
ama evet kirlenir bir hayli..
bak oraya bordo da çok iyi gider bence ya da koyu mor..
çünkü koltuğun iskeleti çok güzel, sadece kaplatırsın koltuğu..
mürdüm moru koltuklar ve meyazlı-mürdüm morlu küçük yastıklarla yeni bir kombinasyon yapabilirsin.
dediğim yastıklardan ikealarda da bulabilirsin sen kendin kumaş seçip sonra da diktirebilirsin.
o duvardaki raflara da mor, bordo beyaz vavolar, çanaklar, mumlar alıp harika bir köşe yaratabilirsin.:1rolleyes:
çok uygun çünkü böyle dekorasyona odan.
çok sevdim bena.s

bak mızmız şu mor kombinasyonu bordo ya da aynen böyle mor düşünebilirsin
yastıklar açık renkli ve desenli...
mor ve eflatun da uyumludur

ya da pembe tonlarında, pembe yeşil yastıklarla renklendirebilirsin odanı

ama açık rengi çok seviorum diyorsan şu şekilde yastıklarını biraz daha koyu tonlarda seçip yine beyaz koltupun üstüne böyle kumaşlar sermek yönetmiyle yeni bir görünüm yaratabilirsin

buna benzer yastıklar ikea'da çok fazla var, koçtaş'ta da var..
ama dediğim gibi kapalıçarşıda sende kumaş bulabilir sonra diktirebilirsin de istediğin ebatta, renkte, desende..

Son düzenleme:
cherryblossomçok saol canım hepsi birbirinden güzela.s.araştırma yapıcam bakalım ama kahveli tonlar düşünüyorum.tabi alana kadar bi çok kez değişir kararım kafamçokkarıştı

arnavut güzeli senin oturma odan da çok güzelmiş.
şeker gibi, bonibon gibi bir oda..:1rolleyes:
çok da uyumlu olmuşa.s.

çoook sağol teşekür ederiiim canım beniiimm.yaa bu resimdee çok mat sen bide canlı halini görseeeen..ayneen bonibon gibiii vallaaa,her odam farklı renklerdee..gelen herkez diyolarki EVıN MUTLULUK DEPOSU BÜTÜN RENKLER VAR SIRF ENERJıı:))aslında diğer resimleri yükleyesim vaar onlar daha canlııı...

arnavutgüzeli84 canım yaa cidden şeker gibi evin belli yaaa...
eklesene sende tüm evini canım valla ben çok isterim çok merak ettim ...

ÖZLOOŞUM çok teşekür ederiiiiim çoook.inan özelden mesaj atıyolar nolur evinin resimlerini koy diyee..sakın yanlış anlamaa hava atmak gibi değil,tabi evimle övünüyorum ammaa çook çekiniyoruum,bilen gören olurr ne biliim iştee..sendeee çok zevklisiiin zaten güzelliğindede bellii:))

canım teşekkür ederim çok mersi...
tabii saygı duyarım canım...
nasıl istresen:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…