Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mabel Hanım, aksesuarlarınız çok güzeller, güle güle hayırlı günlerde kullanınız.
mabel canım çok hoş aksesurların.özellikle beyaz fenerle turkuaz vazoların süper. bu aralar turkuaz aksesuarlar favorim.bende oğlanlardan fırsat bulsam eklicem aksesuarlarımıda bi türlü toparlayıp foto çekemiyorum..
evet mabel lütfen en kısa zamanda resimleri koy bende dekorasyonumda turkuaz istiyorum fikir olur
Salon aksesuarlarımdan küçük bir görünüm
arkadaşlar evimizdeki sadece aksesuarların fotolarını ekleyemmi.mesela mutfak tezgah üstü,raflar.banyo tezgah üstü.odalardaki sehpa üstü konsol masa vs.çiçekler.bunların fotolarını ekleyemmi.bizlere fikir olur.ben mesela hiç evimin dekoruna uygun aksesuarlar bulamıyorum.
eveeeet fotolara başlayalımmı...fota çeken koysun merakla bekliyorum...
bunlar da benden deyıp foto yukleyememişimEki Görüntüle 892019 Eki Görüntüle 892020 Eki Görüntüle 892022 Eki Görüntüle 892023
![]()
Mabel canım turkuaz objelerin çok hoş güle güle kullan nerden aldığını öğrenebilirmiym
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mabel canım turkuaz objelerin çok hoş güle güle kullan nerden aldığını öğrenebilirmiym
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi