EVİMİZİN AKSESUARLARI,mutfak,banyo,odalar.....

bedef

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2007
2.577
1.672
373
arkadaşlar evimizdeki sadece aksesuarların fotolarını ekleyemmi.mesela mutfak tezgah üstü,raflar.banyo tezgah üstü.odalardaki sehpa üstü konsol masa vs.çiçekler.bunların fotolarını ekleyemmi.bizlere fikir olur.ben mesela hiç evimin dekoruna uygun aksesuarlar bulamıyorum.
eveeeet fotolara başlayalımmı...fota çeken koysun merakla bekliyorum...

bende eklicem kıslar fakat nette bi sorun düzeltince bende eklicem aksesuarlarımı...

herkesler eklesın..
bende kızım ızın verırse eklıcem bıgun..

girişteki vestiyerim ,lavanta temalı kalpli kutular ,lavanta temalı çerçeve ,beyaz seramik vazo ve içindeki lavanta çiçekler english home
beyaz çerçeveler ikea ,penguenler zen harmony ,vazo altındaki örtü english home un amerikan servisi bu arada ,burada değerlendirdim ..

$DSCF3492.webp $DSCF3495.webp $DSCF3497.webp

zamanla diğer aksesuarlarımı da eklerim ..:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
girişteki vestiyerim ,lavanta temalı kalpli kutular ,lavanta temalı çerçeve ,beyaz seramik vazo ve içindeki lavanta çiçekler english home
beyaz çerçeveler ikea ,penguenler zen harmony ,vazo altındaki örtü english home un amerikan servisi bu arada ,burada değerlendirdim ..

Eki Görüntüle 878382 Eki Görüntüle 878383 Eki Görüntüle 878384

zamanla diğer aksesuarlarımı da eklerim ..:nazar::nazar::nazar:

evindeki bu köşeye bayılıyordum zaten şimdiki hali daha da güzel olmuş:nazar: çok zevkli seçimler :16:

evindeki bu köşeye bayılıyordum zaten şimdiki hali daha da güzel olmuş:nazar: çok zevkli seçimler :16:

canımmmm :16: nerelerdesin sen ya kayboldun ,beğenmene sevindim canım ,bu köşeyi bende seviyorum ,arada değiştiriyorum işte ,yapıyorum bişeyler ,sen ne yaptın,bittimi evin eksikleri ??

canımmmm :16: nerelerdesin sen ya kayboldun ,beğenmene sevindim canım ,bu köşeyi bende seviyorum ,arada değiştiriyorum işte ,yapıyorum bişeyler ,sen ne yaptın,bittimi evin eksikleri ??

eh işte kredi kartım çıksın senle görüşürüz yine :16: gebelik de ilerliyor çok şükür:nazar: biraz da o yüzden sonraya bıraktım evi...valla ne yaparsan yap süper şeyler çıkıyor ortaya:12:

eh işte kredi kartım çıksın senle görüşürüz yine :16: gebelik de ilerliyor çok şükür:nazar: biraz da o yüzden sonraya bıraktım evi...valla ne yaparsan yap süper şeyler çıkıyor ortaya:12:

canım ya 25 haftalık olmuşsun maşşallah :nazar::nazar:
ev işi bitmez be yavrum ,yeni dolap yaptırdım şimdi yatak odama ,birde yeni konu açtım gördün mü onu ,salonla oturma odamın yerini değiştirdim ,bak bakalım beğenecekmisin ..:26:

O fener ve turkuaz objelerin nereden alındıklarını ve fiyatlarını istiyorummmmmm.. :46::46::46: Tam benim aradığım parçalarrr.....:34::34:

feneri english home'dan almıştım canım,turkuazlar ise bir magzadandı markalı değil....fener 60 tl turkuazların bırı 50 diğer daha buyuk olanı ise 70 e almıştım...:31:

Back
X