asla kovma zatn giderler bir kaç gune yanlız onlar gidince eldivenle güzelce temizle orayi temizledikten sonra üstünü değiştir yika birşey olmaz bizimki biraz dikkatsiz davrandı ondan oldu birazda balkon kapatmadık hic ondan oldu
Evi günlük 2-3 kere supurun ve süpürgeyi bir poşete dikkatli boşaltıp ağzını sıkı kapatıp konteyner atin bunu düzenli yapın benimde böyle bir problemim oldu çok zor kurtulduk
Sürekli ilaçlama ve düzenli temizlik günlük birkaç kez
Şüphelendiğiniz yerleri sirkeli su ile silin, tekstil malzemelerini sirkeli su ile yıkayın, sprey şişesine sirkeli su yapıp etrafa sıkın. Biz böyle kurtulduk pireden.
Yok nerden olduğunu bilemedim ama çok araştırdım çok yoruldum gerçekten kurtuluşu zor ama sürekli evi supurun ve eğer torbasiz supurgeyse görürsünüz ben bu yöntemi de netten araştırdım ilaçlama ve dediklerimi yapın ve sabredin ayrıca hızlı davranın çünkü 20 günde pire cogalir
her sene balkonumuza kumrular misafir olur yuva yaparlar yavrularını büyütür giderler bu senede öyle oldu ama annemgil tatildeydi o süreçte eve gelince yuvayı temizledi kaldırdı ama evi pireler bastı sürekli balkon kapısı açık 'ya ordan geldi eve ya da annemin üstünden eczaneden ilaç aldık evi ilacladik başka ne yapabiliriz herşeyi yıkamak mi gerekiyor fikri olan varmı
Yikamayabilsiginiz her şeyi yıkayın ve ben domestola da her yeri silmiştim. Halıları da yıkamaya vermiştim. Pireler için özel bir ilaç var onu da kullanın. Çok geçmiş olsun ben de çok çekmiştim
Yikamayabilsiginiz her şeyi yıkayın ve ben domestola da her yeri silmiştim. Halıları da yıkamaya vermiştim. Pireler için özel bir ilaç var onu da kullanın. Çok geçmiş olsun ben de çok çekmiştim
Üzerinizde pire yoksa geçmez varsa geçer maalesef. Pire üzerinizde değilse bile isirinca kaşınmaya devam edersiniz. Her gün duş alın ve hergun yeni kıyafet giyin. Yeniden kastım yıkanmış ya da kıyafetinizi balkona asın güneşte duramaz