Arkadaşlar merhaba. Sizden canımı sıkan bir konuda yardım istiyorum. Kiradayım en üst katta tek başıma oturuyorum. Öğretmenim yani evden sabah 8.30 gibi çıkıyorum kurs verdiğim için de 6 gibi geliyorum haftasonu için de direkt cumadan ailemin yanına gidip pazartesi dönüyorum. Tüm bunları evde fazla durmadığımı açıklayabilmek için anlattım. Balkonlara çok fazla güvercin geliyor ben ilk taşındığım zaman temizledim ama sonra başa çıkamayacağımı anladım ve bıraktım hatta güvercinler yuva yapmış yavrular yumurtadan çıkınca yuvayı kaldırdım ama tekrar yaptılar. Ben de balkonu bile açmıyorum artık. Bir defasında giriş kattaki kadın kuşların benim balkonlardan onun balkonuna pislediğini çok rahatsız olduklarını söyledi. Ben durumu anlattım o da ev sahibine söyleyecekti söylemiş sanırım ama onlar da umursamamış.
Bugün yine beni apartmanda durdurdu ve çok rahatsız olduğunu zabıtaya filan haber vereceğini söyledi. Yani asla pis bir insan değilim ama evde olmadığım için takip edemiyorum ve çare de bulamadım. Sormak istediğim burada benim bir suçum var mı? Varsa ben bu kuşları uzak tutmak için ne yapabilirim?