• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Evimizi kamerayla nasıl izleriz?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

julianne

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
3.062
3
316
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Benim 5 aylık bir kızım var. Bakıcımdan da çok memnunum, kendi çocuğu gibi baktığına da eminim ama yine de annelik işte, bazen kendi kendime içime şüphe düşürüyorum. Bebeğim de küçük bana anlatamaz ki evde ne olduğunu. Acaba çok ağlıyor mu, ne yapıyor, ne ediyor. Bakıcım bile kamera koymamı istemişti içiniz rahat olsun dedi ama ben gerek yok size güveniyorum demiştim ama şimdi felaket bir şekilde kızımı görmek istiyorum. Acaba eve nasıl kamera yerleştirebiliriz? Küçük olması önemli tabii. Benim iş yerimden msn kamerası çalışmıyor yasak. Web den başka bir yerden izleniyor mu? Deneyen arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

skype dıye bır rogram var msn gbı onu kullanabılırsınız hıc kapattırmassın :) gonul rahatlıgıyla ızlersın yavrunu

calısan insanlar icin cok zordur bir yabancıya bırakmak..
ama sürekli onları izleyecegim derken sen cok hzuursuz olmazmısın

benim bi akrabam evine kamera sistemi döşetmişti bilgisayara bağlanıyordu bilgisayar açık olduğu sürece hem kayıt ediyordu hemde akrabam işyerindende izleyebiliyor bence netten araştırıp nasıl olduğunu öğrenebilirsin yani tek biyere değilde bebeğin bulunduğu heryerde kamera oluyor madem bakıcınızda istiyor

kızlar bende bu konuyu arastıryordum ıyı denk geldı sımdı bı aksılık varkı benım evımde degılde kendı evınde bakıyor onun evıne mı kurdursam bu sıstemı

benim eşim elektronik güvenlik işi yapıyor kamera da döşüyorlar kayıt edip akşamda izlersin canlıda izlersin pc den senin tercihin..
1200 ü geçiyor normalde ama kadınlarkulubunden isteyen olursa 890 tl ye karsız bu sistem kurulur,bilginize(kameralar gece görüşede müsayttir)

Son düzenleme:
a.s.GÜVEN,GÜVEN,GÜVEN.BEN TESETTÜRLÜYÜM VE EVDE BEBEK YANINDA AÇIYORUM BAŞIMI KISA KOLLU GİYİYORUM.SİZ OLSANIZ AKŞAMA KADAR SEYREDİLMEK HOŞUNUZA GİDERMİ?CADIARZU

zaten kamera kuran kişi sizin için deilde bebegi için kurduruyor kamerayı. sonuçta canından bir parçayı emanet ediyor insan tanımadıgı bir bakıcıya. oyüzden tesettür giyen insan bebgin yanındada çıkarmasın üstünü rahatsızlık duyacaksa. bu benim görüşüm. neler duyuluyo bakıcıların minicik yüreklere yaptığı.

msn de kameraya baktığını nerden bilcekler ki, kamera evde olcak, bakıcıyada açık açık söylersin, özlüyorum görmek istiyorum diye, daha küçük kamera istersen gittigidiyorrda falan casus kameralar var araştır istersen

bu sistemler nasıl kuruluyor arkadaşlar yani her odayamı konuyoır yada bizim işyerinde internet sınırlı yani yasaklar var heryeri açıp giremiyosun kamu kurumuya bilgi verirseniz sevinirim

Eğer msn kamerasından izleyecekseniz bir maliyeti yok ama evin bütün odalarına kamera yerleştirilsin ve işyerimden izleyeyim derseniz maliyetli olur çünkü bu sistemler dolar ve euro üzerinden satılıyor,ayrıca işyerinizdeki pcnizden seyretmek için pcye yazılım atmak gerekiyor.Kamera adedini siz belirleyebilirsiniz,zaten evlerde her odaya bir kamera yeterlidir,belli bir noktaya konulduğunda tüm odayı görüntüleme şansı vardır,her odada olmasın salon ve çocuk odası dersenizde yine fiyatta bir farklılık olur,evin büyüklüğüne ve kullanılacak kamera adedine göre maliyet artar veya düşer.
Kamera sistemi almak isteyenler çok iyi araştırmalı ve taahhüt edilen sistemle montajı yapılan sistemin aynı marka ve model olup olmadığını kontrol etmeli,yoksa bazı suistimalciler nasılsa anlamaz diye X marka ve modeli takacağız diye başka bir ürünü takabiliyorlar,sonuçta bir sisteminiz olur ama almak için para ödediğiniz markayla takılan marka arasında fiyat farkı mutlaka vardır,montajı yapan cebine fazladan para koyar,tahmince 1000 dolardan başlar komplike bir sistem.

evet munecim çok haklısın
daha önce de dediğim gibi eşim bu işi yapıyor
biçok müşteri böyle şikayetlerle ulaşıyor bize taktırıyorlar x firmaya sonra firma gerisiyle ilgilenmiyor bi çok elektikçi ve bilgisayarcı girmiş bu işe montajdan sonra ulaşamıyor müşteriler bunlara
çok iyi araştırmak lazım

3G'li telefonunuz varsa adını yazamıyacam ama operatörlerin birinde özel göz olarak geçen kameralar var cepten izleyebiliyorsunuz bende düşünüyorum eve almayı bence kesin koymalıyız neler duyuyoruz

Back