evimize CEMREler düştü:))

Celen'cim gözün aydın.Çok sevindim.
Seninle moralinin çok kötü olduğu bir gece yazışmıştık.Merak edip mesajlarına baktım.Sanırım şu anda herşey yolunda.
Sana yazarken bir yandan gözyaşlarıma hakim olamıyorum.Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı,mutlu büyüsün inşallah.Küçük meleğini öp benim için.Kendine iyi baka.s.

Allah bagıslasın cnm benim analı babalı büyüzün inş gözünüz aydın olsun

canım allahım sevgisiyle doyursun mutluluğunuzu daim etsin inşallah.darısı bizlerin başına:)

hihoyyytcanım çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah hayırlı bir evlat olsun insan evli olduğunu çocuğu olunca anlıyormuş gerçektena.s.

celencim gözün aydın güle güle büyütün evinizdeki cemrenizi Allahım analı babalı büyütsün

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün gözünüz aydın
bu doğum hikayelerini okurken hep ağlıyorum çok güzel bir doğum hikayesi daha
Rabbim bizede o günü göstersin
iteyen herkese de bu mucize duyguyu yaşatın inşallah

Canımmmmmmmmm gözünaydın ALLAH analı babalı büyütsün cnm benim ben geçen hafta işyerinde pek bi yoğundum pek giremedim işte son haftamdı.Önümüzdeki haftada ALLAH kısmet ederse ben oğluşuma kavuşuyorum.23.10.2008 ucundan teraziyi yakalayacağım inşallah...Bu haftada evde bi yoğunum ki sana anlatamam CELEN' im en kısa zamanda tlf arayacağım seni tekrar gözünaydın cnm ben de epidural yapacağım inşallah...:Saruboceq:et CELEN' im ya bu arada demek CEMRE' miz memişleri de yara etti he bende LANSONIH kullanıyorum...Ama karbonatlı suyu deneyeceğim kesinlikle aklıma yattı bence sende dene...Seni çok öpüyorum bunalar CEMRE' m le sana a.s.Yerim ben onu ALLAH bağışlasın ALLAH analı babalı büyütsün pek de güzel kirpikleri var

nasıl duygulandım gözlerim yaşardısenağlama
Allah evladınızı size bağışlasın

tskr ederim bitanelerim.allahım isteyen herkese versin.evet olcayım cemre bebek göğüsleri yedi bitirdi.cok zor durumdayım.allah yardımcım olsun.nerde varsa.bu acı hiç bişeye benzemiomus

cemreee hoşgeldin bebeğim, nasıl beklenen, nasıl istenen bir bebektin sen, sağlıkla büyü ki anlatabilelim bunları sana...anneciğin ne emekler verdi, nasıl fedakarlıklarda bulundu bir bilsen ama hepsi helal olsun sizler için bebeğim...umutla bekledik doğumunu...doğduğun gün asla ağlayamayan şen teyzeni bile ağlattın sen...tabiiki mutluluk, umut gözyaşlarıydı döktüğümm...
güzel gözlü kızım, allah seni anneciğine, babacığına ve tüm sevenlerine bağışlasın inşallah....bahtın, yolun hep açık olsun...rabbim, seni tüm kötülüklerden korusun esirgesin...hep hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın, yaşamın iyilikler ve güzelliklerle dolsun...mutlu, huzurlu, sağlıklı uzun ömürlü ol bebeğim...kokluyorum pembiş yanaklarını...

celenimmm, canım benim çok uzun ve meşakkatli bir yolu allahın izniyle mutlulukla tamamladın, çok şükür...bebeğini sağlıkla, huzurla büyütmeni diliyorum yürekten...yüzün hep gülsün inşallah, eşinle kızınla birlikte....öpüyorum canım...kucak dolusu sevgiler....

şencim beni en ii anlayanlardan birisin biliyorum.en yakınımdasın belkide en uzaktakilerin..iiki tanıdım sizleri..karnımızda beraber büyüttüğümüz meleklerden biri indi yeryüzüne.sıra sende şen'im..senn meleğinde allahın izniyle yeryüzünü renklendiricek inşallah...kıymetli bebeklerimizi kolay bulunmadı.değerleride bi okadar cok bitanem..karnımdayken en tepelerde olan değeri kucağımdayken doruk nolktalara ulastı..hala yüzüne bakıyorum ve sen benimmisin?diye soruyorum.inanamıyorum..cok şükür yaradanıma.allahım bu yolda uğrasanları oyalamasın inşallah...
şaka maka 15 günü bitirdik çok şükür..yavaş yavaş kendisini hissettirmeye basladı minik cemre. artık gözleri daha bi acık dünyaya:) kafayıda tutmaya başladık yavastan:) bu gercekten mucize.allaha inanmayan tas olsun derler ya.alın bendende o kadar...

canım beniimm Alah analı babalı büyütsün..oğluştan fırsat bulup giremiyorum yeni okudum hikayeni..:Saruboceq:Ömürlü olsun bebişin çok tatlı maşallah
sonunda Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip atti..şükürler olsun bu güzel duyguyu yaşattığı için.Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın

buda prenses hanımın güzellik bakımı:ecrin_bebek:

canım bu ne güsel bir kavuşma böyle göz yaşlarım sel oldu inan çok dugulu çok hisli yazmışsın allah bizede bu duyguyu yaşatsın bizde yavrumuza hayırlısıyla kavuşalım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

hahay benim oığluşuma benziyo kız benim oğlumda pek bi saçlı...gören saçlarına vuruluyo...allah analı babalı büyütsün öyle mi olcak böylemi olcak derken bak kızın kollarında en nihayetinde...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..nazarlardan korusun dünya güzelleri onlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…