• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimize CEMREler düştü:))

teseekkür ederiz teyzoslar.ya nazardan şööle okkalı bir korunma yöntemi varmı??dün mevlüt okuttuk kızım telef oldu benide telef etti:((( ağlamaktan.hiç huysuzlanmayan cocuk kıyametleri kopardı:(((

ssl19792xq2.jpg

büyüdükmü ne :uhm::teytey:Şeniz

Son düzenleme:
13112008447cs1.jpg

azıcıkta şaşkaloz mu ne :)))))annesi onu verene kurban olsunnnn....

Canımmmmmmmmm gözünaydın ALLAH analı babalı büyütsün cnm benim ben geçen hafta işyerinde pek bi yoğundum pek giremedim işte son haftamdı.Önümüzdeki haftada ALLAH kısmet ederse ben oğluşuma kavuşuyorum.23.10.2008 ucundan teraziyi yakalayacağım inşallah...Bu haftada evde bi yoğunum ki sana anlatamam CELEN' im en kısa zamanda tlf arayacağım seni tekrar gözünaydın cnm ben de epidural yapacağım inşallah...:Saruboceq:et CELEN' im ya bu arada demek CEMRE' miz memişleri de yara etti he bende LANSONIH kullanıyorum...Ama karbonatlı suyu deneyeceğim kesinlikle aklıma yattı bence sende dene...Seni çok öpüyorum bunalar CEMRE' m le sana :nazar:a.s.Yerim ben onu ALLAH bağışlasın ALLAH analı babalı büyütsün pek de güzel kirpikleri var:nazar:

Olcay'cım senin vasıtanla ben de bir Ekim annesi olarak tüm anneciklerimize ve bebişlerimize gözünüz aydın, Allah bağışlasın, ömürleri uzun bahtları açık olsun inşallah demek istiyorum. Derinciğimin bakışları şu an gözümün önünde, Maşallah Allah nazarlardan saklasın bebişlerinizi:nazar: Sevgilerimle öpüyorum, görüşmek üzere.a.s.

Celencim maşallah suphanallah, Allah analı babalı büyütsün. Şimdi resim sırası olcay'dakaydirigubbakcemileŞeniz

maşallah maşallah kırkbir kere annesi bizim için öp kızını doğum hikayeni okuyunca çok duygulandım benim 2 tane evladım var allah onları hayırlı eylesin inş. yokluğu çok zor ben ablamdan biliyorum inş onada nasip eder allaha emanet olun bende ağustos annesiyim

maşallah maşallah kırkbir kere annesi bizim için öp kızını doğum hikayeni okuyunca çok duygulandım benim 2 tane evladım var allah onları hayırlı eylesin inş. yokluğu çok zor ben ablamdan biliyorum inş onada nasip eder allaha emanet olun bende ağustos annesiyim

canım allah sennde yavrularını ve herkesinkileri bağıslasın.allahım esirgesin onları tüm kötülüklerden.ve rabbim isteyen herkese versin.evet yokluğu cok zor.bulup kaybetmek dahada zor.ben bu kaybetmeleri 7 defa yasadım.sabrettim dua ettim karsılığı cennet ten bir melek oldu bana çok şükür.allahım kimseyi bu yolda oyalamasın.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gözün aydın canım
analı babalı büyüsün bebişin
allah nazarlardan saklasın :nazar:

Back
X