Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmmmmmmmm gözünaydın ALLAH analı babalı büyütsün cnm benim ben geçen hafta işyerinde pek bi yoğundum pek giremedim işte son haftamdı.Önümüzdeki haftada ALLAH kısmet ederse ben oğluşuma kavuşuyorum.23.10.2008 ucundan teraziyi yakalayacağım inşallah...Bu haftada evde bi yoğunum ki sana anlatamam CELEN' im en kısa zamanda tlf arayacağım seni tekrar gözünaydın cnm ben de epidural yapacağım inşallah...:Saruboceq:et CELEN' im ya bu arada demek CEMRE' miz memişleri de yara etti he bende LANSONIH kullanıyorum...Ama karbonatlı suyu deneyeceğim kesinlikle aklıma yattı bence sende dene...Seni çok öpüyorum bunalar CEMRE' m le sanaa.s.Yerim ben onu ALLAH bağışlasın ALLAH analı babalı büyütsün pek de güzel kirpikleri var
![]()
maşallah maşallah kırkbir kere annesi bizim için öp kızını doğum hikayeni okuyunca çok duygulandım benim 2 tane evladım var allah onları hayırlı eylesin inş. yokluğu çok zor ben ablamdan biliyorum inş onada nasip eder allaha emanet olun bende ağustos annesiyim