evimize CEMREler düştü:))

teseekkür ederiz teyzoslar.ya nazardan şööle okkalı bir korunma yöntemi varmı??dün mevlüt okuttuk kızım telef oldu benide telef etti(( ağlamaktan.hiç huysuzlanmayan cocuk kıyametleri kopardı((

ooyy masallah.. masallah.. masallah.. Hayırlı bir evlat olsun insallah. Allah sizi ondan, onu sizden ayırmasın..

büyüdükmü ne :uhm::teytey:Şeniz

Son düzenleme:

azıcıkta şaşkaloz mu ne :)))))annesi onu verene kurban olsunnnn....

Olcay'cım senin vasıtanla ben de bir Ekim annesi olarak tüm anneciklerimize ve bebişlerimize gözünüz aydın, Allah bağışlasın, ömürleri uzun bahtları açık olsun inşallah demek istiyorum. Derinciğimin bakışları şu an gözümün önünde, Maşallah Allah nazarlardan saklasın bebişlerinizi Sevgilerimle öpüyorum, görüşmek üzere.a.s.

Celencim maşallah suphanallah, Allah analı babalı büyütsün. Şimdi resim sırası olcay'dakaydirigubbakcemileŞeniz

maşallah maşallah kırkbir kere annesi bizim için öp kızını doğum hikayeni okuyunca çok duygulandım benim 2 tane evladım var allah onları hayırlı eylesin inş. yokluğu çok zor ben ablamdan biliyorum inş onada nasip eder allaha emanet olun bende ağustos annesiyim

canım allah sennde yavrularını ve herkesinkileri bağıslasın.allahım esirgesin onları tüm kötülüklerden.ve rabbim isteyen herkese versin.evet yokluğu cok zor.bulup kaybetmek dahada zor.ben bu kaybetmeleri 7 defa yasadım.sabrettim dua ettim karsılığı cennet ten bir melek oldu bana çok şükür.allahım kimseyi bu yolda oyalamasın.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gözün aydın canım
analı babalı büyüsün bebişin
allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…