çok güzel harika bir evin var evinde huzurla oturmanı dilerim, salondaki sehpa ve tv ünitesi hangi marka yazarsan sevinirim çok beğendim bekliyorum canım
teşekkür ederim..
esmer mobilyadan aldıka.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel harika bir evin var evinde huzurla oturmanı dilerim, salondaki sehpa ve tv ünitesi hangi marka yazarsan sevinirim çok beğendim bekliyorum canım
Hımm çok modern döşemişsine vini çok hoş olmuş yerlerin ceviz duvarların sarımı ben mi yanlış gördüm acaba
ben de çok beğendim evini....
güle güle otur.... mutluluklar...
stickerları merak ettim ben de nerden aldın ve çok mu pahalılar?
ev zaten başlı başına çok güzel ferah geniş.ee bu güzelliğe sizin zevkinizle döşenmiş mobilyalar eklenince ortaya şahane ve düzenli temiz bir ev çıkıyor.ben çok beğendim.ince düşünülmüş şık bir ev.salon perdesinin önündeki boncukmu?nasıl monte ettin?mutfak perdesiyle ranır takım.hazırmı yoksa perdeciyemi yaptırdın.
az halılı çok güzel bir ev.süpersin arkadaşım.![]()
çok güzel evin var allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsinn.
gözüme tek bi şey takıldı ilk resimdeki salonun sanırım orda perdelerin olduğu yerde kırmızı boncuk varya o olmamış sankimCADIARZU
evin çok güzel ataşehir ağaoğlundamı oturuyosun canım.....
çok benzettim ev şeklini...
güle güle oturr
Herşey çok güzel huzurla oturun ama sanki oturma odasındaki halıyla salondaki halıların yerlerini değiştirsen daha uyumlu olacak gibi..
Tabii salondaki kırmızı ayaklı abajuru da oturma odasına alman lazım..
Valla çok güzel 7 aylık ev güzel olmaz mı yeni yeni pırıl pırıl....
Allah bozmasın mutluluklar..
evin çok güzel canım güle güle oturun
şu sıralar bende köşe koltuk bakıyorum yataşın modelleri güzel gerçekten.oturma odan çok güzel olmuş ben olsam sadece misafire tahsis etmezdim evimin her odasını ben kullanmalıyım ne güzel tv izlenir orada