• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimiz

ben de çok beğendim evini....
güle güle otur.... mutluluklar...
stickerları merak ettim ben de nerden aldın ve çok mu pahalılar?

çok teşekkür ederim
salondakini koçtaştan almıştım 50 tl
diğerleri ise sokak satıcılarından 3 er tldelikafadulden

Perle canımm çok zevkli döşemişsiniz evinizii...
Allah nazardan korusun inş...
Salon,yatak odası ,muftakk hepsi hepsi çok güzel,bayıldımm...
Huzurla,sağlıkla oturunn inş...

Herşey çok güzel huzurla oturun ama sanki oturma odasındaki halıyla salondaki halıların yerlerini değiştirsen daha uyumlu olacak gibi..

Tabii salondaki kırmızı ayaklı abajuru da oturma odasına alman lazım..

Valla çok güzel 7 aylık ev güzel olmaz mı yeni yeni pırıl pırıl....

Allah bozmasın mutluluklar..

ev zaten başlı başına çok güzel ferah geniş.ee bu güzelliğe sizin zevkinizle döşenmiş mobilyalar eklenince ortaya şahane ve düzenli temiz bir ev çıkıyor.ben çok beğendim.ince düşünülmüş şık bir ev.salon perdesinin önündeki boncukmu?nasıl monte ettin?mutfak perdesiyle ranır takım.hazırmı yoksa perdeciyemi yaptırdın.
az halılı çok güzel bir ev.süpersin arkadaşım.:nazar:

çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
evet boncuk..aralarında ipler var her birinin iki tarafına korniş düğmeleri koyarak sabitledika.s
mutfak takımının kumaşını tamamen denk gelerek ve çok beğenerek almıştım annem diktiopuyorumnanaktan

çok güzel evin var allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsinn.
gözüme tek bi şey takıldı ilk resimdeki salonun sanırım orda perdelerin olduğu yerde kırmızı boncuk varya o olmamış sankimCADIARZU

çok teşekkür ederim..
bilmem hiç düşünmemiştim yakışmadığını ben o boncukları çook seviyorumopuyorumnanaktan
yinde tavsiyen için teşekkürlera.s.

Herşey çok güzel huzurla oturun ama sanki oturma odasındaki halıyla salondaki halıların yerlerini değiştirsen daha uyumlu olacak gibi..

Tabii salondaki kırmızı ayaklı abajuru da oturma odasına alman lazım..

Valla çok güzel 7 aylık ev güzel olmaz mı yeni yeni pırıl pırıl....

Allah bozmasın mutluluklar..

teşekkür ederim..
:uhm:

iyi dilekler güzel yorumlar için herkese çookk teşekkür ediyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan a.s.

evin çok ama çok güzel tam benim zevkim.zaten benziyor biraz benim evime:)oturma odandaki mor koltuğun kırmızısı da benim oturma odamda.mutluluklar.

herşey çok güsel cnm güle güle oturun allah ağzınızın tadını bozmasın a.s.

evin çok güzel canım güle güle oturun
şu sıralar bende köşe koltuk bakıyorum yataşın modelleri güzel gerçekten.oturma odan çok güzel olmuş ben olsam sadece misafire tahsis etmezdim evimin her odasını ben kullanmalıyım ne güzel tv izlenir orada

evin çok güzel canım güle güle oturun
şu sıralar bende köşe koltuk bakıyorum yataşın modelleri güzel gerçekten.oturma odan çok güzel olmuş ben olsam sadece misafire tahsis etmezdim evimin her odasını ben kullanmalıyım ne güzel tv izlenir orada

teşekkür ederim..
biz de öle yapıyoruz zatenyerimseniben

evin süper süper süper süper
Allahım huzur sağlık versin bir ömür oturun inş.

evin çok güzel olmuş canım spor tam benlik özellikle mor köşe koltuğa bende ondan almak istemiştim ama tek kişilik yatılı yerim olacağı için alamadım. sen benim yerimede güle güle kullan canım.

Back
X