Evimin Mutfak Dolaplarını beğendimm sizinde yorumlarınızı alayım :)

canozumm

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
326
21
318
Sakarya
Dün siparişini verdik mutfak dolaplarımın mutfağa göre yapılacak ama renk ve model olarak bu.. benim mutfağımda L tipi olacak lavabo burdakı gibi köşede değil pencerenın önünde olacak pencere önünde lavabo kullanışlı olurmu bilmıyorum ama görünüş olarak çok hoş duruyo :):) :44::64:
Birde alt dolapların rengi burda koyu renk çıkmış bordo gibi ama vişne çürüğü...

p1010856c.jpg

benim mutfağıma benziyor lavoba camın önünde oldumu üstünde dolap olmuyor benim mutfağımda ççok eşyap yemek takımım tencerem vs çok var dolaplar yetmedi ayrıca davlumabın yanıa iki tane kare dolap yerine diğer dolaplar gibi yaptır bence dolap çok gerekli oluyor

benim mutfağıma benziyor lavoba camın önünde oldumu üstünde dolap olmuyor benim mutfağımda ççok eşyap yemek takımım tencerem vs çok var dolaplar yetmedi ayrıca davlumabın yanıa iki tane kare dolap yerine diğer dolaplar gibi yaptır bence dolap çok gerekli oluyor

mutfagım şekil olacak böyle olmayacak o buzlu kare dolapların yerıne normal dolap olacak mutfak planını çıktı olacak verdi resmini çekip eklerimm :60:

Üst dolap çizgili mi bana mı öyle geldi?

evet canım üst dolaplarım krem çizgili ama çok belirgin bi şekılde değil dalgalı gibi

Çok hoş bir mutfak modeli ve rengi.
Güle güle, sağlıkla, huzurla kullanın inşaallah.

Son düzenleme:
canım çok güzel mutfak çok beğendim...
lavabo pencere önünde süper olur...

güzel güle güle kullanmak nasip olsun inş. ama cam önünde lavabo olayını bir kez daha düşünün derim bekarken beni çıldırtan bir olaydı evimiz de işin olmasa sadece suyu açsan bile hoppp cama sıçrıyodu ee tabi sürekli lekeli bi cam ne bilim beyazdı pervazlar sürekli leke oluşuyodu çok dikkat ve sürekli temizlenmek isteyen bir ayrıntı cam önünde lavabo dışardan görünmesi de cabası bizim ev 1. kattı gerçi yüksekse eviniz bu sorun olmaz ama ben nefret ediyordum başım açık yaklaşamıyordum cama özellikle akşam ışık açıkken bence bir kez daha düşünün derim bu şekliyle de çok hoş lavabo çok orjinal durmuş neden cam önüne aldırmak istiyorsunuz ki

Son düzenleme:
bizim mutfağa benziyor modeli.bizim mutfakta L şeklinde ve lavabo cam önünde.ben tavsiye ederim.gayet kullanışlı.şimdiden güle güle kullan canım.

Dün siparişini verdik mutfak dolaplarımın mutfağa göre yapılacak ama renk ve model olarak bu.. benim mutfağımda L tipi olacak lavabo burdakı gibi köşede değil pencerenın önünde olacak pencere önünde lavabo kullanışlı olurmu bilmıyorum ama görünüş olarak çok hoş duruyo :):) :44::64:
Birde alt dolapların rengi burda koyu renk çıkmış bordo gibi ama vişne çürüğü...

p1010856c.jpg

çok şık güle güle kullan cnm ama bnm çeyizlere asla yetmez bu dolap tencere tavaya mutfak aşyalarına acayip meraklıyım ben ya ne bulsam alıom :1::1:

güzel güle güle kullanmak nasip olsun inş. ama cam önünde lavabo olayını bir kez daha düşünün derim bekarken beni çıldırtan bir olaydı evimiz de işin olmasa sadece suyu açsan bile hoppp cama sıçrıyodu ee tabi sürekli lekeli bi cam ne bilim beyazdı pervazlar sürekli leke oluşuyodu çok dikkat ve sürekli temizlenmek isteyen bir ayrıntı cam önünde lavabo dışardan görünmesi de cabası bizim ev 1. kattı gerçi yüksekse eviniz bu sorun olmaz ama ben nefret ediyordum başım açık yaklaşamıyordum cama özellikle akşam ışık açıkken bence bir kez daha düşünün derim bu şekliyle de çok hoş lavabo çok orjinal durmuş neden cam önüne aldırmak istiyorsunuz ki

evimiz3.katta olacak aslında dediklerin doğru ama mutfağı yaptırdığımız kişi nişanlımın halasının oğlu kullanışlı olacağını söyledi fikir verdi benimde kafama yattı ... pencereyi lavabodan yüksek tutarız olmazsa bakalım..inşallah sorun yaşamam :26:

çok şık güle güle kullan cnm ama bnm çeyizlere asla yetmez bu dolap tencere tavaya mutfak aşyalarına acayip meraklıyım ben ya ne bulsam alıom :1::1:

teşekkürler canım:64: ya dolap sayısı daha fazla olur mutfağa göre yapılacak bu sadece model olarak o gördüğün kare şeklınde dolaplar yerıne normal dolap olacak buzdolabının üzrine de dolaplar yapılacak :66::66::66:şekıl olarak bu olmayacak yaniii:46:

evimiz3.katta olacak aslında dediklerin doğru ama mutfağı yaptırdığımız kişi nişanlımın halasının oğlu kullanışlı olacağını söyledi fikir verdi benimde kafama yattı ... pencereyi lavabodan yüksek tutarız olmazsa bakalım..inşallah sorun yaşamam :26:
inş. cnm hayırlısı olsun cam çerçevelerin ahşap aksamlı pimapen olursa bir artı daha olmuş olur beyaz olmaması çok önemli bi ayrıntı bence camlarını yaptırmadıysan kesinlikle ahşap görünümlü yaptır apartmana da uyuyorsa tabi çok daha rahat olur :34:

Canım çok güzell ben modelini çok beğendim doğruu seçimm:81: lavabonun cam önünde olması benimde hep hayalimdir, heleki o cam biraz manzara görüyosaa, bulaşık yıkarken dışarıyı da izlemek çok iyi olurr:1: bence kullanışlı, bi sorun yaşamazsın görüntü olarakda çok hoşş duruyo mutfağının resimlerini sakın paylaşmayı unutmaa sabırsızlıkla bekliyorumm :79:

Canım çok güzell ben modelini çok beğendim doğruu seçimm:81: lavabonun cam önünde olması benimde hep hayalimdir, heleki o cam biraz manzara görüyosaa, bulaşık yıkarken dışarıyı da izlemek çok iyi olurr:1: bence kullanışlı, bi sorun yaşamazsın görüntü olarakda çok hoşş duruyo mutfağının resimlerini sakın paylaşmayı unutmaa sabırsızlıkla bekliyorumm :79:

canıım teşekkür ederimmm :D
yalnız manzara yerıne arka komşunun salonunu izleyecem sanırım:37: :62: :18: :53:

1-2 ay sürebilir evin bitmesi evde çok iş var haziranda düğün olacak sanırımm mutlaka paylaşırımm resimlerii :D:66::66:

çok gzl seçim hatta ben de renk olarak aynına karar verdim gibi. benm de L şeklinde olucak mutfağım. ben de pencere önü düşünüorum inş. tek farkı üst rafları da düz renk olucak. kirli beyaz ya da krem gibi. fotoları bekliorum sabırsızlıkla.

ya mutfağımı çok beğenrek seçtim ama bi kaç yerde okudum temizlerken çiziliyo falan diyolar inşallah öyle bi sorunla karşılaşmam :(:(:(:(:(:(

Görüntü çok şık güle güle kullanın.

Benim kayınvalidemin dolaplarıda pvc kapak koyu renk çizikleri çok belli ediyor.
Herhangi bir leke kapakları açarken elini sürdüğün yer kirli gibi bulaşık gibi gözüküyor.
Mutfak çokça buharlanan bir bölüm olduğundan görüntü parlak parlak olmuyor.
Umarım benzer sorunları yaşamazsınız...

Mutfağın renk uyumu güzel bence.klasik mutfak renklerinin dışında.hoş olur.iyi günlerde kullanırsın inş.

Back
X