Evimin içinde eşimin aile konusu yüzünden hergün huzursuzluk var .Uzun yazdım ama nolur okuyun :(

Böyle şeyler içten geldiği için yapılır sırf sizi sevsinler diye değil ve evet kardeşler arasında küslük varsa bu durum üzücüdür ve bu insanların yüzüne ister istemez yansır.
Yaptığım yoruma beğeni geldikçe diğer yorumları da okuyorum ve bana hiiç iyi niyetli gelmediniz, onca yoruma rağmen hala ama şöyle ama böyle diyorsunuz asla dönüp kendinize bakmazsınız siz.

Akrabaları uzaktaymış sen ne kadar görüşme dersen diğer taraf daha cazip gelmeye başlıyor. Ne kadar da önemsemiyorlar da olsa evlendikten sonra onları kaybetme düşüncesi oluyor ve daha da yakınlaşıyorlar. Senin söylediğin bazı şeyler yanlış anlaşılıyor.Eğer eşin senin onlarla görülmemeni problem etmiyorsa bırak telefonda görüşsün.Sonuçta kardeşi.Aynı şeyler senin başına gelse abinle ya da ablanla görüşmemezlik yapamazsın.Senelerce o ailede birlikte büyümüşler.Tamamen görüşmelerini engellemek çok da doğru olmayabilir.

Kovmuşsunuz insanları yapmayın lütfen. Neden dans etsinler ki? Ayıp etmişsiniz orda. Somurtmaları gayet haklı.

Kovmuşsunuz insanları yapmayın lütfen. Neden dans etsinler ki? Ayıp etmişsiniz orda. Somurtmaları gayet haklı.
Diyelimki ben haksızım, ya bana hem kendi nişanımda hem kendi nişanında laf atip kışkırtan eltinin hiçmi suçu yok acaba kaldıki ablamlar abimler 28 yaşında eltim 30 ben 23.insan kardeşi yaşındaki eltisine bunu yapinca ayip olmuyormu

Düğünüme gelemezsiniz.
Ne ölüme ne dirime diyen sizsiniz.
Eltiler arası kıskançlık savaşını kan davasına çevirmişsiniz.
Eşinizin yerinde olsam şu sözünüze evlenmiyorum seninle derdim. Eşinizin ailesinin yerinde olsam bu evliliğe karşıyız derdim.
Çirkeflik değil mi?
Evladının mutlu gününde bir evlat eksik. Kardeşler birbirine düşmüş el kızları yüzünden.
Çok mu sevinilesi bir durum da yüzleri gülsün.
Sizin gibi her şey istediğim gibi olacak kafasındakilere uyuz oluyorum. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
Madem mutlu günlerinizi çok umursuyorsunuz ona göre sakinlikle hanım kalabilmeliydiniz.
Hâlâ daha kötülük peşindesiniz.
Çocuğum olsa görüstürmem izin vermem bilmem ne.
Sadece sizin çocuğunuz mu pardon?!
Ya düşman başına diyeceğim kaynım ve kayınpederim var.
Kaynanamın bizzat yüzüne dedim benim çocuğumun öyle amcaya da dedeye de ihtiyacı yok. Onları akraba olarak görmüyorum dedim.
Ama gelseler çocuğumu görmeye ya da eşim alsa götürmek istese göstermeye bir şey diyemem.
Hakkim yok çünkü böyle bir yasağa.
Çocuğuma yapılmış özel bir haksız muamele olsa durum başka. Kendi meselemi nasıl bunlara karıştırırım?

Kendinizi böyle saydırıp sevdiremezsiniz.
Şahsi meselelerinizi şahsi duruşunuzla çözün.
Başkalarının ilişkilerine sataşarak çözemezsiniz.

Eltin yapacağını yaptı.
Konuşu açılsa "Böyle olsun istemezdim, üzgünüm." pozu ile gönül alıyordur.
Bundan sonrası için aklını kullanıyordur emin ol.
Sen de kocanın başının etini ye.
Ortalık karıştırmaya devam et.
Kesin mutlu olursun bak.
Yaşım 34 bak senden fazla şey gördüm yaşadım.
Ister dinle ister dinleme şimdi.
Selametle.

Hayır onada nişandan sonra konusunu açmışlar sen ona neden öyle dedin laf atiyosun diye ben ona demedimki falan diye sıyrılmış bende dedimki siz peki buna inandınızmı cidden ben çocukmuyum dedim onlarda inanmadık tamam biliyoruz demiş. Eşimin abiside demişki kızların 2side sıkıntılı biri birinden iyi degil. Kusura bakmasınlar o zaman benim dügünümdeki asık suratlı fotografları gibi ordada asıcaklardı suratları he asmazlarsa bende kinlenirim istemem onlari

Bı elti yüzünden niye herkese sardiniz,kiskancligindan sizinle uğraşmış sizde tuzağa dusmussunuz,
siz eltiyle görüşmeyin diğer aile bireylerine eşinizle gidin gelin olaki bayramda düğünde karsilasirsaniz selam vermeyin ayrı odalarda oturun ,
Esiniz ve ailesiyle arayı iyi tutun kavgayı bırakın ne kadar kavga ederseniz size karşı durur bu erkek milletinin huyudur,
Eltiyi görmezden gelin,kavgayı unutmuş gibi yapın gizli oynayın biraz.

Eltiniz de suçlu. Ama olayı savaşa çeviren sizsiniz. Sadece sizin düğününüzmüş gibi gelmeyin ne ölüme ne dirime diye bağırmışsınız. İşi abartan, büyüten sizsiniz. Nişandan sonra aile arasındaki ilk toplantıda kırgınlıpınızı anlatsanız emin olun sizi tutarlardı. Bu tip durumlarda ilk bağıran kaybeder. Bu kadar görüştürmeyecekseniz çocuk da yokken boşanın. Çocuğun da akrabası olacaklar ve görüşmelerine engel olamazsınız. Kendinizi yıpratmayın boşuna

Bu kinin kime ne faydası var düşündünüz mü?
23 yaşındaymışsınız, eşinizi ailesiyle küsüp yetmeyip eşinizin ailesiyle görüşmesini engellemeye çalışırak mutlu olacağınızı mi sanıyorsunuz?
Bu kadar küçük düşünmeyin.
Bu işin sonunda siz zararlı çıkarsınız.

Etrafınızda akıl danisacaginiz kimse yok mu bilmiyorum ama böyle sağlıklı bir evliliğiniz olmaz.
Kalbiniz de kötü malesef.
İleride çocuğunuzu eşinizin kardeşleriyle görüştürmemeyi düşünecek kadar bencilsiniz üstlik.

Eşinize üzüldüm. İki elti saçma sapan konular yüzünden kavga ediyor. Olan kardeşlere oluyor. Siz eşinizi ailesinden uzaklaştırırsanız tabiki sizi sevmezler. Size yakında davranmazlar. Ne yapmalarını bekliyordunuz aferim kızım oğlumu uzaklaştırdın bizle. Gel başımızın üzerinde yerin mi var diyecekti. Eşin senin ailenle görüşmeni istemese ne yapardın acaba. Bu kadar bencil olmayın yaaa. Sizin de evladınız olacak. Aynısını siz yaşasanız?

Eşim beni çok seviyor ,ben ona söyledim ben bu insanların dügün zamanı yaptıgı suratlarını asla unutamayacagım ve sen görüştükcede rahatsız olacagım sende görüşmekten vazgeçemiyorsun o zaman ayrılalım huzursuz olmayalım dedim.Kendini yerlere duvarlara vuruyor aglayarak ayrılık lafını duyunca (ki bende istemiyorum çok seviyorum ama
) sonra ben bozulmayayım diye onlar aramadıkça bir 5 6 gün ara veriyor ama maşallah rahat vermiyorlarki hemen başına doluyorlar görüşemeyince

Ne okudum ben böyle yazık olan iki kardeşe olmuş eltim bana ne yapmış olsa ne söylemiş olsa onun acısını eşimden çıkarmam.

Ben görüşmem ama eşime de sende görüşemezsin demem. 7 senelik evliyim kardeşler arasında olan hiç birşeye karışmadım çokta huzurluyum.
Sizin gibi bencil insanlar için kaç aile bağları kopuyor

Kusura bakmayın da kimse çocuğundan vazgeçmez. Ne emekle büyütülüyor çocuk. Kardeşleriyle arası bozulsa ben elti gelin falan anlamam, ararım oğlumu, arayında ısıtırım. Kimse vazgeçmez. Kimse oğlunu bırakmaz. Boşuna bunu ummayın yani koparamazsınız.

Şunun farkına varın önce eşinizin hayatında sadece birkaçyıldır varsınız. Ama diğer tarafta binbir emekle eşinizi büyütmüş ailesi.siz istiyorsunuz ki eşiniz hiçbir aile ferdiyle görüşmesin sadece size kalsın. Elinde oyuncağı alınacak çocuk gibi tavırlarınız. Yaşınız daha 23 müş gerçi bu da bir bahane değil ama tavırlarınızın elle tutulur bir tarafı yok. Çok bencilsiniz size birşey söyleyeyim çevremde sizin gibi eşiyle ailesinin arasını açmaya çalışan(eşinize ailesinin değer vermemesi bilmem ne hepsi bahane) kadınların hepsinin kendi evliliği bitti ve bence çok da güzel oldu anlarsınız o zaman ne demek istediğimi. Bende eltimle iyi değilim. Oda benden yaşça büyük aynı şekilde oda laf sokar sürekli şikayet eder ama ben duymamazlığa gelirim. Bir dış kapının dış mandalı için neden eşimle gerginlik yaşayayım. Burda 60 yorum yapılmış hala direniyorsunuz ben haklıyım diye. Hiçbir haklılığınız yok inatçılıkda da mastır yapmışsınız maşallah Allah eşinize de akıl ihsan eylesin. İnşallah sizin ağzınıza bakıp ta ailesine sırt çevirmez yıllar sonra görür yanlışını

Kinamak istemiyorum ama çok yanls davranıyorsun ne demek kardeşinle görüşme sana dense ne dersin tmm mi dersin sen eltinle görüşme ama düşmanlık niye yok elbise takı bunlar inanki basit şeyler milletin ağzı torba dgl boşver

Benim yaşadıgım kırgınlıklar nedeniyle ben tamamen hayatında onlara mesafe koymasını istedim olay bu kadar

canım ben onun için görüşmemesinin kötü insanlarla aile olup görüşecegine tamamen görüşmesin daha iyiligine diye düşünüyorum

canım ben onun için görüşmemesinin kötü insanlarla aile olup görüşecegine tamamen görüşmesin daha iyiligine diye düşünüyorum
Ailesinin kötü olduğuna nerden kanaat getirdiiniz kv niz oğlunun düğününde oynadı diye mi kötü oldular ya da eşinize kardeşinle barış dedi diyemi. Bırakın eşiniz karar versin ailesinin kötü olup olmadığına, ona iyi gelip gelmediğine.. Sizin kırgınlığınız o görüşmeyin evlerine gitmeyin olsun bitsin. Birde çocuk istiyoruz diyorsunuz anne baba olucaksınızz gelecekte evladınız evlenip aynı tavırları size yapsa mesela ki bence sizden iyi bir KV de olmaz Allah muhafaza.. Şurda sizin cevaplarınızı okuyorum vallahi de billahi de yıldım..

Eşiniz kendi iyiliğini kendi düşünebilir evlenip yuva kurmuş adam onu mu yapamıcak. Sanki 7 kat elden bahsediyorsunuz adı üstünde onun ailesi bırakın da bunun kararını eşiniz versin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…