- 20 Haziran 2020
- 46
- -91
- 1
7
Benim demek istedigim biz tartıştık ve dügünüme kücük kardes gelmedi diye tüm ailenin nikahımda kinamda dügünümde oturup somurtup oturmalari ve günümü mahfetlemeleri yüzünden kinim. Ama kücük kardesin dügününde eşim gitmedi diye eminimki hiçbirinin umrumda olmadı gülüp oynadılar çünkü eşime deger vermiyorlar bunu onu anlatmaya calisiyorum araya mesafe koysun diye
Hem eltinin bazi problemleri olabilecegini ima ediyor hem de nisanda kavga ediyorsunuz. Onun nisani daha guzel olsa (olmasa da) ne olmus yani
Agir ol molla desinler diye bir laf vardir siz asil sessiz ve yapici olsaydiniz; ya da politik diyelim, kaleyi icten fethetmek varken kardesleri kusturen gelin olmussunuz.. Zor bu saatten sonra
Benim demek istedigim biz tartıştık ve dügünüme kücük kardes gelmedi diye tüm ailenin nikahımda kinamda dügünümde oturup somurtup oturmalari ve günümü mahfetlemeleri yüzünden kinim. Ama kücük kardesin dügününde eşim gitmedi diye eminimki hiçbirinin umrumda olmadı gülüp oynadılar çünkü eşime deger vermiyorlar bunu onu anlatmaya calisiyorum araya mesafe koysun diye