• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimin her yerine küf dağıldı

daha sonra ne durumda olduğu hakkında tekrar bilgilendirebilir misiniz bizi? temizlediğim duvarda küfün tekrar oluşması ve belirginleşmesi 2 ayı bulmuştu. umarım sizinki tekrar etmez. ben de bir yerde okumuştum birisi limonla deney yapmış küfler üzerinde. biz duvarı tekrar boyattık, içine de küf önleyici kattılar. ama yine de güvenemiyorum sinir bozucu şey

Son düzenleme:
arkadaşlar evet en son yadığım gibi 1 ay küf olmadı ama sonrasında duvarın tüm boyası pütür pütür kalktı tüm duvar minik minik boya çatlağıyla doldu görüntüsü midemi bulandıryor ama küf olayı tekrar etmedi bdana yapıcam sanırım düzelicek o zaman .

arkadaşlar evet en son yadığım gibi 1 ay küf olmadı ama sonrasında duvarın tüm boyası pütür pütür kalktı tüm duvar minik minik boya çatlağıyla doldu görüntüsü midemi bulandıryor ama küf olayı tekrar etmedi bdana yapıcam sanırım düzelicek o zaman .

cam kenarında macun dediğiniz silikonsa eğer, küf ve kir, camın kasasına birleşik iç yüzeyinden de yürüyor. yani herhangi bir maddeyle çözülebileceğini sanmıyorum. görüntü çok canınızı sıkıyorsa, belki ince bir boya sürmek denenebilir. ama kazıyıp tekrar silikonlamak çok kolay, asıl bunu öneririm.

duvarlara uygulanabilecek şu tür malzemeler var:

ISONEM MS 82 (Nem boyası)

Ecocarat - Nefes Alan Duvarlar - NEDR ?

kullanmadım. işe yarayıp yaramadıklarını bilmiyorum.

Nem ve Rutubet Önleyici Boya olarak DRYFiX Likit Nem Bariyeri NM-S 10 ürününü tavsiye ederim.
Astarsız dahi sorunlu yüzeye harika yapışıyor. İsmi gibi Neme karşı bariyer oluşturuyor.

Back
X