Evimi terk ettim

Evet çok haklısınız. Bundan bir oncekinde yine basit bir olaydan dolayı akşam yemeğinde masada ne varsa kırıp dökmüştü. Tabak parçaları çocuklara gelebilirdi. 1.5 yaşında oğlum ve 3 yaşındaki kızım ağlama krizine girdiler ve kızım 1 hafta boyunca kendi odasının kapısını kapattırıp öyle uyudu. Belli bir sürede babasıyla aynı yemek masasına oturmadı. Çocukların psikolojisini hiç düşünmüyor. Öfke sorunu var ve sebebi olarak hep beni öne sürüyor.
Sizin bu olayda bırakmanız lazımdı bu herifi. Benimde böyle bir kardeşim var görüşmüyorum ama inanın ona rağmen hasar bıraktı benim üzerimde. :KK43:

Ailenizin size sahip çıkması gerçekten büyük bir şans. Böyle bir imkanınız varken o eve dönmek gibi bir hata yapmayın. Çünkü böcek olayından şiddet olayında geçiş çok anlamsız. Ve adamın öfke kontrol problemi olduğu ortada. En azından çocuğunuz psikolojisi iiçin ayrılmanız en doğrusu. Şiddete şahit olan çocuklarda bu hep iz kalıyor.

Kocanın duygu kontrolü yok bence.
İnsanlar ofkelenir ancak kocanin tavri bir tuhaf.
Bu durduk yere,tamamen salt şiddet.
Nedensiz,saldırganca.
Bu anlattığımız dışında başka bir şey yasanmadiysa kocanız ya saf kötü ya psikolojik problemleri var.
Öfkesi kontrolü için bir uzmana danışabilirsiniz.
Kabul etmiyor ise ayrılabilirsiniz.
Sözlu atışma olabilir de : Vurmak,morartmak,hatalı olduğu halde sürekli karşıya yüklenme cabasi pek de kabul edilebilir değil.

Evet çok haklısınız. Bundan bir oncekinde yine basit bir olaydan dolayı akşam yemeğinde masada ne varsa kırıp dökmüştü. Tabak parçaları çocuklara gelebilirdi. 1.5 yaşında oğlum ve 3 yaşındaki kızım ağlama krizine girdiler ve kızım 1 hafta boyunca kendi odasının kapısını kapattırıp öyle uyudu. Belli bir sürede babasıyla aynı yemek masasına oturmadı. Çocukların psikolojisini hiç düşünmüyor. Öfke sorunu var ve sebebi olarak hep beni öne sürüyor.
Ve ilk de değil.
Çocukların psikolojisini düşünmez tabiki çünkü kendi psikolojisi bozuk.
Devamı gelir.Mesaj yazsa da cevap yazmayın.Hatalı olan kişinin siz olduğunu düşünüyor üstelik.Bu adamla konuşmaya çalışarak vakit kaybetmiş olursunuz.Asssla düzelmiyorlar!! Düzelmez.

Şiddet kabul edilemez daha önce de yaptı diyorsunuz 2 çocuk niye yaptınız ozaman biri 3 biri 1.5 yaşında yazık,kötü giden evlilige çocuk mu yapılır. Ben bu hikâyede çocuklara üzülüyorum. Şiddeti bir kenara bırakıp sizin tavriniza gelirsem 3 hafta ne alaka ilaçlartma için bende yazligi ilaclattim 3 gün havalandı ve yeterli. Ayrıca 2 çocuklu annesin evi niye sen terk ediyorsun,çocukların düzenini de bozuyorsun,gidecek olan kocan. Şu kadınlar evinizden çıkmamayı öğrenin artık kocaları uzaklaştırın. Dövdüğü için değil de size yalvarmıyor diye eve gidemediginize üzülüyorsunuz... sanirim alistiniz bu duruma ben giderim,o gelir yalvarir...en az kocanız kadar sizde de denge problemi var.Hakkinizda hayirlisi

Mesaj atıp ne olacak diye soran insan ayrılmayı düşünmüyordur. Bunu eleştirmem hayat sizin eksisisini artısını siz bilirsiniz. Döneceğinizi düşünüyorum, madem döneceksiniz o aramadan asla iletişime geçmeyin ve öfkesi için önce tedavi olma şartı koyun mutlaka. Tedavi olmadan da dönmeyin.
Bana sorarsanız anne babanız arkanızdayken bunu da yabana atmayın.

Şiddet kabul edilemez daha önce de yaptı diyorsunuz 2 çocuk niye yaptınız ozaman biri 3 biri 1.5 yaşında yazık,kötü giden evlilige çocuk mu yapılır. Ben bu hikâyede çocuklara üzülüyorum. Şiddeti bir kenara bırakıp sizin tavriniza gelirsem 3 hafta ne alaka ilaçlartma için bende yazligi ilaclattim 3 gün havalandı ve yeterli. Ayrıca 2 çocuklu annesin evi niye sen terk ediyorsun,çocukların düzenini de bozuyorsun,gidecek olan kocan. Şu kadınlar evinizden çıkmamayı öğrenin artık kocaları uzaklaştırın. Dövdüğü için değil de size yalvarmıyor diye eve gidemediginize üzülüyorsunuz... sanirim alistiniz bu duruma ben giderim,o gelir yalvarir...en az kocanız kadar sizde de denge problemi var.Hakkinizda hayirlisi
Evliliğimde bir sıkıntı yoktu. Herşey son zamanlarda başladı. Dediğim gibi evi tadilata soktuğumuz için uzun süre kaldim

Sizin büyüttüğünüz Bi olay ya da çıkardığınız Bi sorun da yok ki anlattıklarınızda. Sebep olamaz tabi ama hani ilaçlatmıştın bu evi bir şeyi beceremedin gibi üstüne falan mı gittiniz. Adam sizi neyle suçluyor onu anlamadım. Bu şekilde durup dururken deliren adamla aynı evde can güvenliğiniz de olmaz. İtiş kakış olsa neyse adam boğazınıza yapışmış. Hazır aileniz de arkanızdayken yaptığına pişman bile olmayan bu adamı boşayın. Hoş pişman olsa da boşanın. Gidip tedavi görmediği müddetçe sizin için tehlikeli bu adam.

Evet, işleri çok yoğunlaştı ev borcuna girdik çok bunaliyor ama tabi bu sebep olamaz. Bende kendisine çocuklara yazık onların psikolojisi bozuluyor artık bitsin dedim çünkü bu ilk vurmasi değildi
Ilk vurması değil diyorsunuz
Onu af eden bunuda af eder adı çocukların için olur evliliğe devam eder ki ilk mesaj atıp kabullenmisiniz bile
siz boşanmazsınız o yüzden burda şöyle oldu böyle oldu demenin de anlamı yok bence

Hayır üstüne gitmedim. Geç saatti kızimin yatağının kenarında böceği gördüm ve bana hemen peçete getir böceği alıyım dedim. Sonra ilaclatma yapmamız lazım deyince gerisi anlattığım gibi. Zaten gelen ilaclamaci da 2. ilaçlamayi yapın diyerek ilaç bırakmıştı. Aslında bildiği bir durumdu.

Hayır bana vurduğu için dönmem imkansız ve kendini affettirmeye de calismiyor üstüne beni suçluyor
Affettirmeye calissa vursa bile dönmek imkansız olmayacak. Ben öyle anladım. Yapmayın kendinize. Kararınızın arkasinda olsanız umurunuzda olmaz ne demiş ne yapmış aramış aramamis

Hayır üstüne gitmedim. Geç saatti kızimin yatağının kenarında böceği gördüm ve bana hemen peçete getir böceği alıyım dedim. Sonra ilaclatma yapmamız lazım deyince gerisi anlattığım gibi. Zaten gelen ilaclamaci da 2. ilaçlamayi yapın diyerek ilaç bırakmıştı. Aslında bildiği bir durumdu.
O zaman boşan arkadaşım. Şiddetin hiç Bi bahanesi olmaz orası ayrı ama durup dururken saldıran biri daha korkutucu. Hani her an neye sinirlenecek de ne kadar ileriye götürecek belli değil. Hazır ailen yanında hiç arkana bakma. Bu adamın kocalığı da babalığı da eksik kalsın.

Ben sizin boşanacagınıza inanmıyorum. Bu ilk değilmiş daha öncede çocukların gözleri önünde masalar kırılıp dökülmüş, yine çocukların gözü önünde "boğazladı" dediğiniz birisi için hala keşke mesaj atmasaydım bekleseydim kafasındasınız. Ve bütün bunlara sebep "tadilat". Çok bahane duydum ama tadilat bahanesini hiç duymamıştım. Eşinizde ise büyük bir pişmanlık tamam tedavi olacağım yeter ki dön demek bile yok resmen gittiğin gibi gelirsine getirmiş lafı (pişmanlık olsa bile affedilecek bir durum değil benim gözümde). Yine yazık olan sadece çocuklara. Şayet dönerseniz bu çocukların yaşadıklarının tek suçlusu baba olmayacak buna izin veren siz de olacaksınız. Aileniz de arkanızda iken çıkın şu kaostan çocuklarınızı huzur içinde büyütün.

Hâlâ ilaçlama diyorsunuz oysa mevzu size vurması
Yanı şimdi siz ne yazıcaksınız bende size bunu sorayim her.ne kadar cevabı bilsemde

Her affettiğinizde şiddetin dozu daha çok artacaktır bilginize.
Biz size burada boşanın ya da boşanmayın diyemeyiz
Lakin affetmeyi aklınıza koyduysanız
bazı şartlarınız olsun,
sağlıklı bir ortam olması için

aile terapisine gidebilirsiniz.

Dönün ya da dönmeyin diyemem ama eğer dönecekseniz kesinlikle öfke kontrolü için tedavi olmadan dönmeyin diyebilirim sadece..

Eşimin haberi olmadan evimi terk ettim. 4 gündür babamın evindeyim. İlk gittiğim gün eşim çok aradı ama açmadım. Sonra mesajlastik. Mesajlarında yine beni suçladı. Benim takıntılı sorunlu olduğumu ama sevdiğini evden habersiz gittiğim için çok zoruna gittiğini yazmış.
Evden ayrılmama sebep olan geceye gelirsek evimi minik böcekler basmıştı. İkinci kez evi ilaclatmistik ve annemde üç hafta kadar kalmıştım. Üç hafta kalmamin sebebi ise eşim sen hazır gitmişken kal çocuklar yokken evde tadilat yaptırayım demişti. Eve geldiğimde hala küçük böcekleri gördüm ve eşime yeniden ilaçlama yapmamız gerektiğini söyledim. Kızarak odaya geçti. Tadilat istedin yaptım böcek dedin ilaclattim yeter artık sıkıldım dedi. 2 dk sonra geri geldi çocuk odasına, ev ilaclaninca sen nerede kalacan dedi. Anneme gitcem dedim. ( Küçük çocuk olduğu için ilaclaninca annemde kalıyordum). Bunu dememle bana saldırması bir oldu. Evde durduğun yok ne zamandır annendesin diyerek. Hemde kızımın gözünün önünde. Neye uğradığımı şaşırdım. Birkaç kez vurdu ,kolumu morartti ve boğazladı. Şaşırmıştım. Uyumayarak sabahladım. Sabah annemle telefonda konuşunca ağladım ve durumu anlattım gelip babamla beni hemen aldılar nasıl sana vurur dediler. Sonrasında eşim babamı da aradı. Babam birkaç gün geçsin gel konuşalım demiş eşimde ağlamaklı telefonu kapatmış. 3 gün sonra eve çiçek gönderdi ama hiç aramadı. Bugün ben mesaj attım dayanamayarak. Ne düşündüğünü sordum. Vurduğu için üzgün olduğunu söyledi ve özür diledi ama ufacık olayları büyüterek bomba gibi kucağıma bırakmandan çok sıkıldım. Yazmak istemiyorum dedi. Giden sensin ev burada istersen gelirsin dedi. Bende sen bilirsin yazdım. Sanırım bizim iş boşanmaya kadar gidecek. Çok canım sıkılıyor. Sanki suç bende gibi davranıyor. Onu bu duruma benim getirdiğimi söylüyor. Keşke hiç mesaj atmasaydim, bekleseydim. Artık eve dönmem imkansız. Bana vuran o sonuçta. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız?
Size vurması şiddete başvurması çok kötü birşey. Sadece benim merak ettiğim eşinizden ayrı 3 hafta annenizde kalmışsınız bu 3 hafta içinde cinsel olarak eşinizle yakınlaşmanız oldu mu? Belkide siz 3 hafta evde olmayıp sonra geldikten sonra yine annenizde kalmayı planlamanız eşinizde kendisini ihmal ettiğiniz hissini uyandırmış ve tabikide hiç yapmaması gereken şeyi yaparak bunu şiddet ile size göstermiş olabilir. Annenize gitmek istedeğinizi söylediğinizde ne konuşuldu nasıl tepki verildi bilemem. Ama bende eşime 3 hafta evde olmayıp sonra tekrar anneme gideceğimi söylesem şiddete başvuracağını sanmam ama büyük bir tepki verirdi.Sizinde haksız olduğunu durumlar var diye düşünüyorum. Boşanın demem ama sorunları konuşarak halledin. Ve bir daha size el kaldırdığında aynı müsamahayı göstermeyeceğinizi kesin bir dille belirtmeniz gerekir.

X