işte en nefret ettiğim huyum çok yumuşakbaşlı kimseyi kırmamaya çalışan biriyim ama hep kırılan ben oluyorumBen karar veririm deyin net bir şekilde
Benim evim benim halım
Benim vurgusu ile verin her cevabı Kv ye
Ayy az ötede oynasın diye çirkinleşirim ben.aynen dediğin gibi iyi niyetli ama şimdiden çocuk olunca bana emzirmekten başka bi iş düşürmeyeceğini ima ediyo çocuğumun herşeyini o yapacakmış !!!
eşine ve kv ne = lütfen burası benim evim. ve eşimin evi. yani bizim evimiz. evin hanımı da benim. cocuk degilim lutfen bana ne yapmam neyi nasıl yapmam gerektigini söylemeyin. eger bir konuda başım sıkışırsa size danışırım. deçok daraldıımmmmm...
6 aylık evliyim. kv dem evimin her işine karışmaya çalışıyor, halıları yıkatmaya ne zaman vereceğime temizlik için kadını ne zaman çağıracağıma (hatta ben de gelip kadının başında durayım diyor)
eşim her fırsatta annesine rapor verir gibi herşeyi ona soruyor, annesi herşeyi bilirmiş.
ben yıllarca ailemden uzak kendi evimi idare edebildim ama bana güvenmiyo eşim, kv dem de çocuk gibi görüyo siz yapmayın ben yaparım yemekleri gelip burdan alırısnız diyoo
ooofff napcam kv deme nasıl sınır koydurucam daha öncesinde eşimi artık bebişimizle üçümüüzün yeni bi aile olduğumuzu nasıl anlatıcam
daha çok zaman uğraşmam lazım yaniBizimki iş bilmediği halde her şeye maydanozdu.. tırnaklarımla kazıyarak geldim bu günlere.. ara ara cinnet geçirip ana oğul abla Allah ne verdiyse dökülüyodum :)) oğlumuz doğdu 1 sene sonrası falan eşim iyice bize bağlandı.. şu an 6 yıllık evliyim ve son 2 senedir rahatım çok şükür.. zamanla sizin de oturur diye düşünüyorum ama buna siz dur demelisiniz..
Aynen ben de.Bizimki iş bilmediği halde her şeye maydanozdu.. tırnaklarımla kazıyarak geldim bu günlere.. ara ara cinnet geçirip ana oğul abla Allah ne verdiyse dökülüyodum :)) oğlumuz doğdu 1 sene sonrası falan eşim iyice bize bağlandı.. şu an 6 yıllık evliyim ve son 2 senedir rahatım çok şükür.. zamanla sizin de oturur diye düşünüyorum ama buna siz dur demelisiniz..
tartışmaya bile giremiyorum ki. kv beni kızı gibi görüp öyle güzel davranınca yaptıkları eşime hiç ters gelmiyo hatta annem seni çok seviyo diye seviniyoeşine ve kv ne = lütfen burası benim evim. ve eşimin evi. yani bizim evimiz. evin hanımı da benim. cocuk degilim lutfen bana ne yapmam neyi nasıl yapmam gerektigini söylemeyin. eger bir konuda başım sıkışırsa size danışırım. de
başka birşey deme. höööö olmaz höööö derlerse
tartışmak istemiyorıum. de
Kişiden kişiye değişiyo bu durum.. benim kaynana ve ekürileri çok fenaydı.. eşim yalanlarını yakaladıkça bana dönmeye başladı.. hani karın bize şunu şunu dedi deseler kızmaz bana artık.. haketmişlerdir sen kimseyi kırmazsın yoksa der.. beni karıştırma kendin ver cevabını der :)) tartışma üstüne falan denk gelirse hemen odadan çıkar sesimiz kesilince gelir yanımıza ama önceden böyle değildi tabi..daha çok zaman uğraşmam lazım yani(
İyi fikirher gün arayıp evi süpürüp silmesini isteyin, midem bulanıyor diyin yemekleri o yapsın, yorgunum diyip yatın, ütüyü de ona yığın, çocuk doğunca da gece kalmasını isteyin, sabaha kadar mışıl mışıl uyuyun, 2 gün sonra topuklarını vura vura kaçmazsa hiçbir şey bilmiyorum.
tartışma degil ki yapmak istedigin. işte olaya yanlış bakıyorsun.tartışmaya bile giremiyorum ki. kv beni kızı gibi görüp öyle güzel davranınca yaptıkları eşime hiç ters gelmiyo hatta annem seni çok seviyo diye seviniyo
Aynen ben de.
Canım çıkmış bu zamana gelene kadar,hayat kavgaları bilmem ne ,bu sen bilmezsin tavırları cinnetlik cidden.
Böyle güçlü kadınlara eşleri daha çok bağlanıyor çünkü asıl ailesinin nasıl güçlü olduğunu görmek güven veriyor zamanla.
İki üç cinnet ben de yaşadım ama iyi oldu,hatta süper oldu.
Laftan sakınmamak lazım,terbiyeyi koruduktan sonra gerisi hikaye.
inşallah atlatırım. kimseye anlatamadım burdan yazmak çok iyi geldi. eşim en azından ilk zamanki gibi değil. onu da anlamaya çalışıyorum hayatında en tepede hep annesi olmuş ama artık ben de varımKişiden kişiye değişiyo bu durum.. benim kaynana ve ekürileri çok fenaydı.. eşim yalanlarını yakaladıkça bana dönmeye başladı.. hani karın bize şunu şunu dedi deseler kızmaz bana artık.. haketmişlerdir sen kimseyi kırmazsın yoksa der.. beni karıştırma kendin ver cevabını der :)) tartışma üstüne falan denk gelirse hemen odadan çıkar sesimiz kesilince gelir yanımıza ama önceden böyle değildi tabi..
Eşin önce tanıycak seni huyunu öğrencek.. iyi niyetli olduğunu anladığında da bu sorunlar biticek yavaş yavaş.. e tabi evlilikte tecrübe ve kıdem de kazanıyosun bu arada ve ağırlığını koyuyosun.. kolaylıkla atlatırsın bu dönemi inşallah..
Yalnız öncelikle eşinin her şeyi rapor etmesine dur demen lazım.. konuşmaktan anlamıyosa artık nasıl dank edicekse kafasına o şekilde tavrını koy.. 4 duvar arası mahremdir rapor geçmek nedir ya??
sana tavsiye psikolojide - baglılık kuramını oku. anne- kocan arasındaki bagı anlamana yardımcı olur. ve çözüm bulmanda da fayda saglar.eşime hamile oldugumu söylemek için akşama kadar bekledim yüzyüze mutlulugumuzu yaşayalım diye. adam bana sarılacağına tlefona sarılıp annesini aradı yaabana sarılmak 10 dk sonra geldi aklına
inşallah gerek duymamkendimi gördüm bi an :)) tatlı dilden anlasalar öyle yaklaşırdık zaten ama karşındaki laf anlamayınca deliriyosun haliyle.. biz eşimle 2 ay başbaşa kalamadık kendi evimizde.. arka sokağımızda otururdu kaynana yatıya kalırdı bizde.. eşim uyuduktan sonra yatardı o da.. tabi ben dişli çıkınca geri pıstı hep.. eşim bi de benden yana olmaya başlayınca durmayı öğrendiler..
İnsan gibi geçinmek varken içimizden canavar çıkarıyolar.. umarım konu sahibi bunlara gerek duymaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?