aynen kesinlikle işlerimde kimseye ihtiyaç duyan bi insan değilim ne kv me ne kendş aileme. böyle oldukça ben evime adapte olamıyorum. hiçbişey yapasım gelmiyo. misafir gelcek ben pastamı böreğimi yapıyorum, kv de gelirken yapıp getiriyo senin ikramlığın yoktur bundan da koyarsın diye. kek yapıyorum ee niye yaptın ben yaptım gelip bizden alın diyo ki evleri bi saat uzaklıktabirde bunun rahata alıştılar dırıdırı olmasa hiç elleme yırtsın bitarafını dicem ama. bi süre sonra sana dönerse iş. kocanı sana doldurmalar." zaten iş yapmıyorki .geldi ne yaptı hazıra kondu. hazırcı tembel.yaptığı iş işe benzese..." diye uzatmak mümkün baştan eşinizle bunu konuşun annen iyi hoş bunları yapıyorda adım hazırcı geline çıkmasın diyin.bunun sonu hoş yere gitmez bana değil evin yönetiminde anana güvenirsen bu evlilikten hayır gelmez diyin.dıdır dahi etmese kadın.sürekli oğlunu kızan gibi görmeleri her şeyi üstlenmesi bile evliliği parçalamaya yeter.evlilikten bişey anlamaz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evimi sahiplenmeme fırsat vermiyorlar:((
- Konu Sahibi melek-128
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kayin valide koca
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- 13 Mart 2017
- 1.237
- 1.372
- 133
eşime hamile oldugumu söylemek için akşama kadar bekledim yüzyüze mutlulugumuzu yaşayalım diye. adam bana sarılacağına tlefona sarılıp annesini aradı yaa bana sarılmak 10 dk sonra geldi aklına
Gülmekten kırıldım inan
Sizin yerinizde olsam eşimi alır karşıma beni bu durumun gerçekten rahatsız ettiğini söylerdim. Ama yumuşak dille ve samimi olarak. Sonra bir süre izlerdim ve eğer hala aynı şeyi yaparsa eşim bu sefer tavır koyardım . Mesela sizde kendi ailenize danışsanız her şeyi ne hisseder bir iki yaşatsanız anlar belki varsa babanıza özellikle erkek işlerini sorsanız .
Kayınvalideye gelince madem sizi kızı gibi görüyor o zaman onu da alın karşınıza üzüntünüzü güzellikle anlatın derim.
diyorum eşim de hak veriyo ama kv öyle dominant ki emrivakiye getiriyo olayı. kendileri çıkıp gelirken bi kolu yemek dolu. eşim de diyo anne getirme yenmiyo atıyoruz diye nolcak olum yersiniz ikiniz de çalışıp yorgun geliyosunuz diye elimize tutuşturuyoFirsat verme. Kvnin dediklerini uygulama. Esine de soyle artik bu evin hanimi benim ben ne zaman yikarsam o zaman yikanir, ne yemek yaparsam o yenir. Biraz biz olmayi ogren, de.
- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Tamam canım O kadarından bir şey olmaz ama her gün her gün o size yemek yapmasın yanidiyorum eşim de hak veriyo ama kv öyle dominant ki emrivakiye getiriyo olayı. kendileri çıkıp gelirken bi kolu yemek dolu. eşim de diyo anne getirme yenmiyo atıyoruz diye nolcak olum yersiniz ikiniz de çalışıp yorgun geliyosunuz diye elimize tutuşturuyo
- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Kayınvalidem de bana dolma yaptım Siz yemeden boğazımdan geçmiyor demişti Ben de dedim ki anne ben de dolma yapabiliyorum bir şaşırdı bir şaşırdı Benden hiç beklemezmış sanki kendileri kadın da biz neyiz ya da yemek yapmak sanki çok zor Sadece kendileri yapabilirbenim bişeyleri yapabiliyo olduğumu gördükçe sesi yüzü değişiyo. eşim 'anne artık senin yapmana gerek yok sevdiğim yemeği eşim yapıyo' deyince öyle bi bozuldu ki
denedim kendi ailemle yapım ben de aynısını diye ama huyumda yok ikinci defa aramadım bile. kv me de dedim her işimize koşma biz yeni ev olmaya çalışıyoruz eşim sorumluluğunu bilsin ben de aynı şekilde. hiç ses etmedi çünkü hoşuna gitmedi. kv zevk alıyo ona bağımlı!! yaşanmasından. herkesin arayıp bişeyler sormasından. ha hakkını yiyemem kadının her konuda bilgisi var. ama bıraksın da biz de öğrenelim yetiştirelim kendimiziGülmekten kırıldım inan
Sizin yerinizde olsam eşimi alır karşıma beni bu durumun gerçekten rahatsız ettiğini söylerdim. Ama yumuşak dille ve samimi olarak. Sonra bir süre izlerdim ve eğer hala aynı şeyi yaparsa eşim bu sefer tavır koyardım . Mesela sizde kendi ailenize danışsanız her şeyi ne hisseder bir iki yaşatsanız anlar belki varsa babanıza özellikle erkek işlerini sorsanız .
Kayınvalideye gelince madem sizi kızı gibi görüyor o zaman onu da alın karşınıza üzüntünüzü güzellikle anlatın derim.
o kadar çok getiriyo ki onlar bitene kadar zaten bi daha geliyo ya da biz gidiyoz :)Tamam canım O kadarından bir şey olmaz ama her gün her gün o size yemek yapmasın yani
- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Sen yazdıkça Aklıma yeni şeyler geliyor Kayınvalidem de mantı tarifi istemiştim vermemişti.o kadar çok getiriyo ki onlar bitene kadar zaten bi daha geliyo ya da biz gidiyoz :)
Bendeki de akıl sanki internette yok da ondan istiyorum. ben size yaparım sen neden yapacaksın ki dedi
şöyle sorunumuz var: kv her gün arar en az iki üç kere. gündüz zaten konuşmak durumunda kalıyorum e bi de akşam eşimi arıyo eşim teli bana uzatıyo al konuş sen de diye. ya ne konuşayım günde kaç kere. suratım değişince de eşim sen benim ailemle konuşmak istemiyosun diyo. ben kendi ailemle haftada bir konuşuyorum. zaten hamilelik uyku halsizlik yapıyo sürekli yatıyorum. bi de üstüne kv ile konuşcam :!esinle arana girmiyosa sorun yok bence birak yapsin iste is gucle o ilgilensin kafani niye agritasinki
:) :) :) aynı aynı yeter ki bişey sormaya gör anında sen yprulma ben yaparım. sen halledemezin ben hallederim. en ufak bi sökük dikmeyi bile elimden alıyo kendi dikiyoSen yazdıkça Aklıma yeni şeyler geliyor Kayınvalidem de mantı tarifi istemiştim vermemişti.
Bendeki de akıl sanki internette yok da ondan istiyorum. ben size yaparım sen neden yapacaksın ki dedi
Gündüz arayınca açmayın. Uyuyordum dersiniz. Her yemek getirdiğinde gerek yoktu dünkü yemeğide döktüm dersiniz. Çocuk meselesinin şimdiden önünü alın. Sonra çok başınız ağrır. Benim bebeğim diye üstüne bastırarak yanında tekrar edin. Sınırını bilsin.şöyle sorunumuz var: kv her gün arar en az iki üç kere. gündüz zaten konuşmak durumunda kalıyorum e bi de akşam eşimi arıyo eşim teli bana uzatıyo al konuş sen de diye. ya ne konuşayım günde kaç kere. suratım değişince de eşim sen benim ailemle konuşmak istemiyosun diyo. ben kendi ailemle haftada bir konuşuyorum. zaten hamilelik uyku halsizlik yapıyo sürekli yatıyorum. bi de üstüne kv ile konuşcam :!
- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 30
- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
gündüz çalıştığım için mecbur ayakta olduğumu biliyo, ben de ikinci üçüncü aramasında falan açıyorum ya da bi saat sonra falan arıyotum müsait değildim diye. ilk torun olacağı için hepsi çok hevesli. önce eşime aşılamaya çalışıyorum benim çocuğum annesi benim herkes sınırını bilmeli diye. eşim isterse annesine çok güzel sınır koyuyo. ama istemesi kavraması lazım önce üçümüz çekirdek aileyiz.Gündüz arayınca açmayın. Uyuyordum dersiniz. Her yemek getirdiğinde gerek yoktu dünkü yemeğide döktüm dersiniz. Çocuk meselesinin şimdiden önünü alın. Sonra çok başınız ağrır. Benim bebeğim diye üstüne bastırarak yanında tekrar edin. Sınırını bilsin.
eş desteği işte en önemlisiBende ayni durumdaydim onceden arkadasin yavas yavas soyledim kotu bile oldum ama olsun en azindan karismaz oldu kv. ESININ rolude cok onemli kv fazla firsat vermemeli . Zaman gectikce ugrasmaz merak etme bastan tavrini koy
- 18 Haziran 2016
- 217
- 124
- 18
- 36
- 25 Ocak 2014
- 434
- 871
- 303
- 34
Aynısını ben yazacaktım yorulmayayım +1 puan kimse kırılmamış olur. Sende eşine sakın annesini kötüleme. Allah razı olsun yapıyo ama yoruluyo ben ona kıyamıyorum de.her gün arayıp evi süpürüp silmesini isteyin, midem bulanıyor diyin yemekleri o yapsın, yorgunum diyip yatın, ütüyü de ona yığın, çocuk doğunca da gece kalmasını isteyin, sabaha kadar mışıl mışıl uyuyun, 2 gün sonra topuklarını vura vura kaçmazsa hiçbir şey bilmiyorum.