Çocuk da mı varmış 6 aylık evlilikteBaştan koyacaktınız tavrınızı.
Herşeyi anasına yetiştiren bi tip olan eşinize artık ikinizin ayrı bir aile olduğunuzu kavrayamadan neden çocuk yaptınız ki?
Son cümlede öyle yazmış da.Çocuk da mı varmış 6 aylık evlilikte
Nasıl körsem artıkSon cümlede öyle yazmış da.
hamileyim henüz iki aylıkNasıl körsem artık
Ama maşallah 6 ayda çocuk yapabilen helal olsun kadına.
aynen eşim hiç ailesinden ayrı yaşamamış, ben de tam tersi kendim yaşadım yıllarca evimin tüm sorumlulugunu alıp. ve eşim bi evin bi oğluBaşlarda bunlar hep oluyor ne yazık ki, hele de eşiniz evlenene kadar hep ailesiyle kaldıysa. Anne babalar çocuklarını başının çaresine bakacak şekilde yetiştirmeyip sonra da karışmaya devam ediyorlar ne yazık ki, bir iki senede azalarak biter diye tahmin ediyorum, duymamaya çalışacaksınız.
Hamiledir belki ama sonuçta içerde de olsa dışarda da olsa üretilmişNasıl körsem artık
Ama maşallah 6 ayda çocuk yapabilen helal olsun kadına.
Yanmıştı devrelerimhamileyim henüz iki aylık
aynen dediğin gibi iyi niyetli ama şimdiden çocuk olunca bana emzirmekten başka bi iş düşürmeyeceğini ima ediyo çocuğumun herşeyini o yapacakmış !!!Yanmıştı devrelerim
Sağlıkla kucağına al inşallah,e o zaman üzme kendini boşver yapsın.Belki hamilesin diye yardım etmek istiyordur.
Bu şekilde yaklaş ,
Teşekkür ederim hamileyken yardımcı oluyorsun,bebek doğunca ben yaparım zahmet ediyorsun vs gibi şimdiden aklına sok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?