Evimi piyasa degerinin 30 bi tl altında satiyorum

Sourlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
2.978
7.494
Arkadaslar,

İstanbul Fatih semtindeki deniz manzarali, kombili, arakat 1+1 evimizi, eşim iş kuracağına dolayı acilen 198 bin tl ye satıyoruz.
İlgilenen varsa bana özelden ulaşsın lütfen.
Fiyat ay sonuna kadar geçerli.

Yok artık biz de Ankara Keçiören’de yarı fiyatına dubleks hipodrom gibi daire satıyoruz o zaman. Buradan ev mi satılır ya? Mune

Oturmak istemeyen yatirim amacli da alabilir. Buradan almak isteyen çıkarsa cüzi bir miktar da ben indirim yaptırmaya çalışacağım eşime:)

Yok artık biz de Ankara Keçiören’de yarı fiyatına dubleks hipodrom gibi daire satıyoruz o zaman. Buradan ev mi satılır ya? Mune
Mune demeye çok meraklısınız belliki :)
Sonuçta ihtiyacı olan vardır belki. Ev fiyatlari uçmuş ist.da. kötü bir niyetim yok.

Istanbul da ev fiyatlari yuksek hele ki fatihte uygun daire bulmak zor ... bu ara da fatihin neresinde ev . Is arkadaşlarım orda oturur hep geçenlerde kardesine ev bakıyordu da

Istanbul da ev fiyatlari yuksek hele ki fatihte uygun daire bulmak zor ... bu ara da fatihin neresinde ev . Is arkadaşlarım orda oturur hep geçenlerde kardesine ev bakıyordu da
Ev samatya da. Krediye de uygun bu arada.

1 ay gecikmeli cevabın için çok teşekkür ederim.

Sırf bu cevabı yazabilmek için eski konuyu hortlattığın için de ayrıca teşekkür ederim.
Burda eski konu olmaz ki ev satılıyor emlak bölümü ya yeni gördüm sürekli aktif değil

Ev hala satılık mı şuanki fiyat mi gecerli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…