Mune demeye çok meraklısınız belliki :)Yok artık biz de Ankara Keçiören’de yarı fiyatına dubleks hipodrom gibi daire satıyoruz o zaman. Buradan ev mi satılır ya?Mune
Ev samatya da. Krediye de uygun bu arada.Istanbul da ev fiyatlari yuksek hele ki fatihte uygun daire bulmak zor ... bu ara da fatihin neresinde ev . Is arkadaşlarım orda oturur hep geçenlerde kardesine ev bakıyordu da
Simdi arkadasa dedim metresini sordu 60 80 arasıdır dedim 1+1 olunca tam olarak ne kadar bilgi istiyor. Isyerimiz size yakinEv samatya da. Krediye de uygun bu arada.
Özelden ilan numarası attım.Simdi arkadasa dedim metresini sordu 60 80 arasıdır dedim 1+1 olunca tam olarak ne kadar bilgi istiyor. Isyerimiz size yakin
Evet satılırYok artık biz de Ankara Keçiören’de yarı fiyatına dubleks hipodrom gibi daire satıyoruz o zaman. Buradan ev mi satılır ya?Mune
1 ay gecikmeli cevabın için çok teşekkür ederim.Evet satılır
Burda eski konu olmaz ki ev satılıyor emlak bölümü ya yeni gördüm sürekli aktif değil1 ay gecikmeli cevabın için çok teşekkür ederim.
Sırf bu cevabı yazabilmek için eski konuyu hortlattığın için de ayrıca teşekkür ederim.
Aa ben buna yorum yaptığımda konu “bir derdim var”daydı.. Emlak bölümüne taşınmış.Burda eski konu olmaz ki ev satılıyor emlak bölümü ya yeni gördüm sürekli aktif değil
Ev hala satılık mı şuanki fiyat mi gecerli?Arkadaslar,
İstanbul Fatih semtindeki deniz manzarali, kombili, arakat 1+1 evimizi, eşim iş kuracağına dolayı acilen 198 bin tl ye satıyoruz.
İlgilenen varsa bana özelden ulaşsın lütfen.
Fiyat ay sonuna kadar geçerli.