Evimi Karınca Ordusu Bastı Yardımm :/

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Kızlar ya Evim bahçeli ve 1. katında oturuyoruz hiç böyle bir sorun yokken kapı aralarından küçük ve şu kanatlı büyük die tabir edilen karıncalar çıkıyor öldürmek istemiyorum ama bazen okadar çoğalıyorlar ki mecburen sıkıyorum böcek ilacını içim gidiyor yokmu bunları öldürmeden kovmanın bir yolu kapılarımız tahta bu arada. Sanırım mevsimiymiş bu zamanlarda çıkıyor diyor herkez sizce nasıl öldürmeden kovabilirim

var tabi.bir limonu 4 e bölün ama uçları birleşik kalsın içine kuru nane koyun nerelerden geçiyosa oralara koyun.limonun suyunuda kapıların heryerine fışkırtın.

Bunları buldum.deneyin isterseniz
Kahve telvesi; faydaları saymakla bitmez, bir faydası da karıncalardan kurtulmaktır. Kahve telvesini karıncaların yoğun olarak çıktıkları (yuvaları) bölgeye dökünüz. Bir kaç gün içinde karıncalar evinizi ve sizi terk edecektir.

Tarcın; karıncaların yuvalarına veya geçtikleri yollara az miktarda öğütülmüş tarcın serpiştiriniz.

Su, beyaz sirke Ve bulaşık sabunu; 2 bardak suyumuzun içerisine az miktar beyaz sirkemizi ekleyelim, 2-3 kasıkta bulaşık sabunumuzu ekleyip karıştıralım. Diğer yöntemlerde yaptığımız gibi karınca yuvalarına bu karışımı dökelim.

Bebek pudrası; bebek pudramızı karıncaların geçtikleri yol güzergâhlarına dökünüz. Pudranın vereceği koku yüzünden karıncalar yönlerini bulamayacak ve yuvalarına dönemeyeceklerdir.

Narenciye kabukları: narenciye kabuğu olarak limon kabuğu kullanalım, limon kabuklarını mikserde küçük parçacıklar olana kadar parçalayınız ve karınca yuvasına dökünüz.

var tabi.bir limonu 4 e bölün ama uçları birleşik kalsın içine kuru nane koyun nerelerden geçiyosa oralara koyun.limonun suyunuda kapıların heryerine fışkırtın.

Dur deniyim onu çok teşekkür ederim inşallah bir daha gelmezler ilk başta azlar die ilaç sıkmadım belki gelmezler die baktım iyice kuruldular kapıları ele geçirdiler resmen bebiş te gelicek bir an evvel çözüm yolu bulup halletmem gerek..
İnşallah işe yarar Cok Sağol tekrardan :)

Kırmızı biber, toz deterjan, tarçın bunlardan deneyebilirsiniz. Hemen gitmiyorlar ama işe yarıyor.

Ben çıldırma noktasına gelmiştim. Böyle kurtuldum.

Limonu Denedikten sonra ilk işim bunları tek tek denemek olucak çok teşekkürler

Kırmızı biber, toz deterjan, tarçın bunlardan deneyebilirsiniz. Hemen gitmiyorlar ama işe yarıyor.

Ben çıldırma noktasına gelmiştim. Böyle kurtuldum.

hemen gitmeselerde bebiş gelmeden halletmem lazım en azından 1 ayımız var ozamana kadar giderler herhalde :)

Karınca yemi diye bişey var. Eczanelerdede satılıyo büyük marketlerdede. İnternettende bakabilirsiniz.Alın ondan bir kaç tane evin çıkan yerlerine koltuk altına falan koyun. Kurtulursunuz. Anneminde evini bastılar. Deliklerine çamaşır suyu bile döktü. Kullanmadığı toz çare kalmadı. Her kapattığımız yerden sonra başka bi yerden çıkmaya başladılar. Anemde çok titizdir kafayı yicekti.
Bu tabletler sayesinde kurtulduk

canım o tabletkerden aldık koyduk ama dün gece gene bir ordu bizi karşıladı evde :/
3 gündür duruyor tabletlerde pek işe yaramıor sanırım bizimkilere
Evimi işgal ettiler resmen
bende sinir harbi yaşıyorum gördükçe

ya aynı bizdede var dı karıncalar evrim geçirmiş kanatlanmışşş topak topak her yerdeydiler...süpürge makinasıyla gördüğümü süpürdüm ama nafile her sabah tekrar çoğalmış faziyette orda burda heryerde görüyodum...bizde karınca ilacı sıktık çıktıkları yerlere...3-4 gün oldu daha görünmüyolar...ölülerini gördüm temizledim canlı henüz yok.

Deminde ben konu açtım karıncalar bitti ama daha beteri çıktı benim başıma

bizim karınca ilacı iyi çıktı markasını öğrenip yazayım ben.

hemen gitmeselerde bebiş gelmeden halletmem lazım en azından 1 ayımız var ozamana kadar giderler herhalde :)

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, ben uyguladım gidiyorlar. Bir de oturduğumuz lojman çok kötüydü.Müstakil olduğu için çok sıkıntı oldu. Temel denen bir şey yok gibiydi. Çok şükür kurtulduk.

inşallah bende kurtulurum canım Amin sağolasın kızım gelmeden gitsinler de başka bişi istemiyorum

Ben internette yazan tüm yöntemleri denedim ama ne yazık ki hiçbiri çare olmadı. En son Bayer Blattanex karınca granülü alıp evin tüm girişlerine ve dışarıdan girebilecekleri her yere döküp 3 gün beklettim. Şu an 1 tane bile kalmadı

:) aynı bizimkiler bizde sıkıyoruz ilacı elektrik süpürgesini günde kaç defa açıkıyorum bir bilsen :/
ölüleri çıkıyor ama şimdi gene canlanmışlar artık yeter dedim yahu :)

Eşime Söyliyim bunu bulsun alsın artık canımıza tak ettiler çünkü öldürmek istemiyorum ama sabrım tükenmiş durumda

Eşime Söyliyim bunu bulsun alsın artık canımıza tak ettiler çünkü öldürmek istemiyorum ama sabrım tükenmiş durumda

Bende çok cebelleştim öldürmemek için ama ne yazık ki başka bir yolu yok gibi. Bu arada karıncalar bu tip ilaçları yuvalarına taşımaya çalıştığı için yemek vs. yapmadan önce mutfak tezgahını çok iyi temizlemeni öneririm. Yüksek ihtimalle eczacı söyler eşine ama olur da atlarsa aklında bulunsun.

inanmıyorumben de bu sabah kalktım ve bizim evde ilk defa bir karınca sürüsüne rastladım,annemin balkonda çok çiçeği var sanırım onlara geliyorlar
geçtiği yola ve çıktıkları yerlere limon ve tarçın serpebilirsiniz en azından biz öyle yaptık inşallah giderler

limonu şimdi denedim birtanem bakalım artık
Sanırım mevsimi herkezde varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…