Bende bugün dolapta ada çayı gözüme çarptı kokusu keskin sevmezler belki diye koydum geçtikleri yerlere ama hiç etki etmedi naneyi de denerim sağolunBenimde önceki evimide küçük karıncalar basmıştı geçtiği yerlere kuru nane döktüm ve kayboldular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün dolapta ada çayı gözüme çarptı kokusu keskin sevmezler belki diye koydum geçtikleri yerlere ama hiç etki etmedi naneyi de denerim sağolunBenimde önceki evimide küçük karıncalar basmıştı geçtiği yerlere kuru nane döktüm ve kayboldular
Allah yardımcın olsun sirke de işe yaramadıy sa ne yapılır bilemedim..Aynen bende öldürmek istemiyorum ama mecbur kalıyor insan. Bende sirke püskürttüm çıktıkları yerlere ve diplere ama banamısın demediler. Süpürge ile çektiriyorum üzerlerine deterjan püskürtüyorum günde kaç kez yerleri çamasır suyu ve sirkeli su ile siliyorum kısa süre sonra yine çıkıyorlar. Açık ta hiç birşey yok herşey kapalı banyo ya bile girmişler su arıyorlar sanki gibime geliyor.
Ben geldikleri yere kabuk tarçın koydum 1 tane bile kalmadılarKızlar ya Evim bahçeli ve 1. katında oturuyoruz hiç böyle bir sorun yokken kapı aralarından küçük ve şu kanatlı büyük die tabir edilen karıncalar çıkıyor öldürmek istemiyorum ama bazen okadar çoğalıyorlar ki mecburen sıkıyorum böcek ilacını içim gidiyor yokmu bunları öldürmeden kovmanın bir yolu kapılarımız tahta bu arada. Sanırım mevsimiymiş bu zamanlarda çıkıyor diyor herkez sizce nasıl öldürmeden kovabilirim