Evimi Karınca Ordusu Bastı Yardımm :/

Bende çok cebelleştim öldürmemek için ama ne yazık ki başka bir yolu yok gibi. :KK43: Bu arada karıncalar bu tip ilaçları yuvalarına taşımaya çalıştığı için yemek vs. yapmadan önce mutfak tezgahını çok iyi temizlemeni öneririm. Yüksek ihtimalle eczacı söyler eşine ama olur da atlarsa aklında bulunsun. :KK66:
Sağol canım uyardıgın için bizimkiler Salon kapısın da mutfak kapısında olsa anlarım açlar bişi topluyorlar die ama :KK70: mutfakta 1 tane bile bulamazsın enteresan

Kızlar ya Evim bahçeli ve 1. katında oturuyoruz hiç böyle bir sorun yokken kapı aralarından küçük ve şu kanatlı büyük die tabir edilen karıncalar çıkıyor öldürmek istemiyorum ama bazen okadar çoğalıyorlar ki mecburen sıkıyorum böcek ilacını içim gidiyor yokmu bunları öldürmeden kovmanın bir yolu kapılarımız tahta bu arada. Sanırım mevsimiymiş bu zamanlarda çıkıyor diyor herkez sizce nasıl öldürmeden kovabilirim :KK43:
Tek kurtuluş evi ilaçlatmak şu aylarda onlar kanatlanıp uçuyolar o daha beter ben geçen sene çok çektim ama bu sene ilaçlattım evi ohh miss

Tek kurtuluş evi ilaçlatmak şu aylarda onlar kanatlanıp uçuyolar o daha beter ben geçen sene çok çektim ama bu sene ilaçlattım evi ohh miss
kanatlananıda var ucuyor ve ısırıyorlar eşime diorum ısırıyor inanmıo gecen bacagımda kanatlısı bir acı hissettim baktım ondan allahım dedim bune :KK43:
büyük olanından bakalım limon koydum olmadı tek tek işlemleri yapıcam olmazsa en son ona düşücez artık evimde kuşlarımda var ayrı odaya aldım kapadım kapısını ilaç kokusu gider die aklım çıkıo :KK43:

kanatlananıda var ucuyor ve ısırıyorlar eşime diorum ısırıyor inanmıo gecen bacagımda kanatlısı bir acı hissettim baktım ondan allahım dedim bune :KK43:
büyük olanından bakalım limon koydum olmadı tek tek işlemleri yapıcam olmazsa en son ona düşücez artık evimde kuşlarımda var ayrı odaya aldım kapadım kapısını ilaç kokusu gider die aklım çıkıo :KK43:
Canım benim kokusuz ilaçlama yaptırdım ben evden çıkmama filan gerek kalmadı bir yıl rahatız sinek bile girmiyo eve

Dur deniyim onu çok teşekkür ederim inşallah bir daha gelmezler ilk başta azlar die ilaç sıkmadım belki gelmezler die baktım iyice kuruldular kapıları ele geçirdiler resmen bebiş te gelicek bir an evvel çözüm yolu bulup halletmem gerek..
İnşallah işe yarar Cok Sağol tekrardan :)
inşallah cnm.sağlıkla gelss,n bebiş :KK66:

ya aynı bizdede var dı karıncalar evrim geçirmiş kanatlanmışşş topak topak her yerdeydiler...süpürge makinasıyla gördüğümü süpürdüm ama nafile her sabah tekrar çoğalmış faziyette orda burda heryerde görüyodum...bizde karınca ilacı sıktık çıktıkları yerlere...3-4 gün oldu daha görünmüyolar...ölülerini gördüm temizledim canlı henüz yok.:nazar:

Deminde ben konu açtım :KK70: karıncalar bitti ama daha beteri çıktı benim başıma
offf karınca olsa daha iyiymiş :KK43: onları gördüğüm an titrerim ben

markasını öğrendim, REST-ON muş canm...bizde çok işe yaradı. karıncalar dan kurtulduk ta ötekilerde sıra :KK76:

Sağol tatlım Eşime Söyliyim hemen alsın Sıra uçanlarda sanırım ona bende çözüm arıyorum çünkü benim hem ucan hem küçüklerden derdim var :)

Sağol tatlım Eşime Söyliyim hemen alsın Sıra uçanlarda sanırım ona bende çözüm arıyorum çünkü benim hem ucan hem küçüklerden derdim var :)

yok işte bizdekilerde uçan karıncalardı hem uçanı hem yürüyeni yok etti :KK11: sırada ki derken konumda bahsettiğim karafatmalar var...dün gece mutfakta gördüm kocaman sırtıyla hömbül hömbül dolanıyodu :KK61:

Yaa aynen bugün bende benim evde perdede gördüm iki tane başka başka odalarda sanırım pencereden girdiler benim evimde bahçeli cogalmadan bende önlemlerini alayim artık inanin korkuma çam pencere acamiyorum bebislerim var ısırırlar diye. 7/24 buhar makinasıyla yaşıyoruz artık hava almak için :) :)

yok işte bizdekilerde uçan karıncalardı hem uçanı hem yürüyeni yok etti :KK11: sırada ki derken konumda bahsettiğim karafatmalar var...dün gece mutfakta gördüm kocaman sırtıyla hömbül hömbül dolanıyodu :KK61:

ow o fenaymış Gülüm ya allaha şükür bizde yok o aman :KK43:
ozaman o tabletten alıcakmış akşam söyledim seviniyom kurtulucaz die :KK71:

Yaa aynen bugün bende benim evde perdede gördüm iki tane başka başka odalarda sanırım pencereden girdiler benim evimde bahçeli cogalmadan bende önlemlerini alayim artık inanin korkuma çam pencere acamiyorum bebislerim var ısırırlar diye. 7/24 buhar makinasıyla yaşıyoruz artık hava almak için :) :)

zor ya birde bebiş var aman dikkat edin ısırıyorlar çünkü :KK11:

5. kata çıkıyor ne diyorsunuz ya :-)

bulaşık deterjanında çareyi buldum yer yere bolca döküyorum geçtiği yerlere yada yuvasını bulursan oraya yıkayıp temizleyene kadar bir çözüm

Bizim evde 5.kat ve karınca istilasıyla karşı karşıyayız😖sirke limon hiç birşey kar etmiyor öldürmek istemiyorum hiç bir canlı ya zarar vermek istemiyorum ama artık mecbur kalıyor insan. Önce sadece balkondaydılar bayramda biz evde yokken evin her tarafına yayılmışlar süpürge ile sürekli çektiriyorum bitmiyor çıkış yerleri ne deterjan püskürttüm bir süre sonra yine çıkmaya başladılar. Tek çözüm kimyasal ilaçlama yaptırmak galiba ama evde çocuğumuz var ilaçlama yaptırmaktan da korkuyorum 😖İnternette araştırma yaparken rastladım bir de prize takılan bir alet var ses yayıp haşereleri ürkütüp kaçırıyormuş deneyen var mı acaba?

Bizim evde 5.kat ve karınca istilasıyla karşı karşıyayız😖sirke limon hiç birşey kar etmiyor öldürmek istemiyorum hiç bir canlı ya zarar vermek istemiyorum ama artık mecbur kalıyor insan. Önce sadece balkondaydılar bayramda biz evde yokken evin her tarafına yayılmışlar süpürge ile sürekli çektiriyorum bitmiyor çıkış yerleri ne deterjan püskürttüm bir süre sonra yine çıkmaya başladılar. Tek çözüm kimyasal ilaçlama yaptırmak galiba ama evde çocuğumuz var ilaçlama yaptırmaktan da korkuyorum 😖İnternette araştırma yaparken rastladım bir de prize takılan bir alet var ses yayıp haşereleri ürkütüp kaçırıyormuş deneyen var mı acaba?
Gecen sene benim başımada gelmişti,arka oda dan mutfak tezgahına kadar uzanan bir yol yapmışlardı,bende öldürmek istemediğim için bir hafta uğraştım olmadı,en sonunda çıkış noktası nı buldum bulaşık deterjanı döktüm,akşam yuvalarına çekilip sabah cıkıuorlardı,sirkeli su ile geçiş yollarını sildim,çünkü geçtikleri yollara kokusunu bırakıp ertesi gün aynı yolu takip ediyorlardı,2 gün üst üste sirkeli su ile geçiş yollarını sildim çok şükür bittiler,ortada gıda türü birşeyler varsa kaldırın,benım dolapta ceviz vardı ona sarmışlardı ordanda tezgaha çıkıyorlardı, sirkeye su katma saf sirke ile silmeyi dene tekrar

Benimde önceki evimide küçük karıncalar basmıştı geçtiği yerlere kuru nane döktüm ve kayboldular

Gecen sene benim başımada gelmişti,arka oda dan mutfak tezgahına kadar uzanan bir yol yapmışlardı,bende öldürmek istemediğim için bir hafta uğraştım olmadı,en sonunda çıkış noktası nı buldum bulaşık deterjanı döktüm,akşam yuvalarına çekilip sabah cıkıuorlardı,sirkeli su ile geçiş yollarını sildim,çünkü geçtikleri yollara kokusunu bırakıp ertesi gün aynı yolu takip ediyorlardı,2 gün üst üste sirkeli su ile geçiş yollarını sildim çok şükür bittiler,ortada gıda türü birşeyler varsa kaldırın,benım dolapta ceviz vardı ona sarmışlardı ordanda tezgaha çıkıyorlardı, sirkeye su katma saf sirke ile silmeyi dene tekrar
Aynen bende öldürmek istemiyorum ama mecbur kalıyor insan. Bende sirke püskürttüm çıktıkları yerlere ve diplere ama banamısın demediler. Süpürge ile çektiriyorum üzerlerine deterjan püskürtüyorum günde kaç kez yerleri çamasır suyu ve sirkeli su ile siliyorum kısa süre sonra yine çıkıyorlar. Açık ta hiç birşey yok herşey kapalı banyo ya bile girmişler su arıyorlar sanki gibime geliyor.

X