• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimi güzelleştirmek için ne yapabilirim?

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
slm 3 yıllık evliyim eşyalrım yeni ama evimi daha da modern göstermek için ne gibi aksesuarlar kullanabilirim örneğin perde halı sehpalar biblolar nasıl olmalı sizce ?

$P1000016.webp mesela salonuma bu perde modeli nasıl olur çok mu demode yoksa modern bi tazr mı sizce

bbence hiç modern değil fikrim rustik yaptır modernistiyorsan eğerde bulunduğun şehirde ikea varsa oraya git evini modernleştir

rustik perde de çok ahşap kullanıldığında güzel duruyor fakat benim evim siyah gri ve beyaz renkler hakim . rustik olmaz bence katlamalı perde düşündüm fakat pencere çok uygun değil kenarları çok boş kalır katlamadıda..

bence de bu çok kötü :/ rustik her türlü olur canım evet country evlerde daha hoş duruyor ama Yeniden Yönlendirme Bildirimi

şurdaki gayet hoş bir model ve tüm evlere olur. eğer klasik bir şeyler istiyorsan Yeniden Yönlendirme Bildirimi

bu tip modellere bakabilirsin ama o üstü kat kat yanlardan boncuklar sarkan perdeler çok feci bence hem de bundan 5 sene önce falan modaydı o tipler

japon tül modellerine de bakabilirsin
tüller beyaz yada gri olabilir fon siyah japon üzerinde gri semboller

resimlerimi yüklüyorum elimde bunlar var :((

Eklentiler

• $101120112449.webp
    $101120112449.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 124
  • $111220112527.webp
    $111220112527.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 110
hmm eviniz gri ve siyah tonlarında ve sanırım salon için öneriler istiyorsunuz. odanızın bir duvarını uygun tonlarda bir duvar kağıdı ile kaplatmanınızı öneririm hem odaya farklı bir hava katar hem de bence duvar kağıtları en güzel dekorasyon malzemelerinden biri. damask desenli duvar kağıtları bence odanız için oldukça uygun. bir örneğini ekliyorum mesaja.
perde içinde fon perde kullanabilirsiniz. fonu desenli seçmemenizi öneririm çünkü duvar kağıdı ile duvarınızı hareketlendirirseniz bir de perdenin desenli olması odayı çok karışık bir görünüme sürükleyecektir. ayrıca koltuklarınız da desenli bu da perdenizi düz renkli seçmeniz için başka bir neden olmalı. perde için de bir örnek ekliyorum.

Eklentiler

• $blackwhitewallsabk3206699.webp
    $blackwhitewallsabk3206699.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 97
  • $images.webp
    $images.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 96
hmm eviniz gri ve siyah tonlarında ve sanırım salon için öneriler istiyorsunuz. odanızın bir duvarını uygun tonlarda bir duvar kağıdı ile kaplatmanınızı öneririm hem odaya farklı bir hava katar hem de bence duvar kağıtları en güzel dekorasyon malzemelerinden biri. damask desenli duvar kağıtları bence odanız için oldukça uygun. bir örneğini ekliyorum mesaja.
perde içinde fon perde kullanabilirsiniz. fonu desenli seçmemenizi öneririm çünkü duvar kağıdı ile duvarınızı hareketlendirirseniz bir de perdenin desenli olması odayı çok karışık bir görünüme sürükleyecektir. ayrıca koltuklarınız da desenli bu da perdenizi düz renkli seçmeniz için başka bir neden olmalı. perde için de bir örnek ekliyorum.

ilginiz için tşk ederim fon perdem var gri renk ikinci resimde kenardan görünüyor ama onu çıkardım . çünkü kruvaze perdede çok boğdu. perdem kruvaze perde olarak tasarlanmıştı fakat bombesini beğenmediğim için iplerini söktüm şimdilik düz perde olarak kullanıyorum en kısa zamanda iplerini yani mekanizmsını taktıracağım daha bombeli yaptıracağım altına da dilimli ekru stor perde yaptırıyorum simli gri siyah ip perdededn de çok az üst kısmına ve yanlarına fon yapıcam bittiğinde resim ekleyeceğim umarım güzel bişey çıkar ortaya :)

kruvaze perdenin altınastor perde yaptırıyorum pencrem klasik penrelerden iki yanından açılıyor yani. storu üç parça mı yaptırsam yoksa büyük tek parça mı bilemedim fikri olan var mı yani nasıl olması gerekir

storları 3 parça yaptırmanızı öneririm çünkü yazın çok zor oluyor pencereyi ardına kadar dayayabilmek için storun tamamını yukarı çekmeniz gerekiyor .o zamanda evin içi gözüküyor .sizin tercihiniz tabii.ben nacizane tavsiyede bulundum.

storları 3 parça yaptırmanızı öneririm çünkü yazın çok zor oluyor pencereyi ardına kadar dayayabilmek için storun tamamını yukarı çekmeniz gerekiyor .o zamanda evin içi gözüküyor .sizin tercihiniz tabii.ben nacizane tavsiyede bulundum.

canm tşkler bende biraz sonra çıkıp sip. vercektim 3 parça en mantıklısı :)

Back
X