evimi güveler bastı a dostlar!

15-20 gün önce benimde başıma geldi
Kelebekler uçuşmaya başlayınca heryeri aradım ama bulamadım
Erzak dolabında gördüm sonra silerken bir baktım kavanozda irmikten çok kelebek var açık ne varsa attım dolabı sildim
Ama hala 1-2 uçuşuyolar nasıl kurtulcam bilmiyorum açıkta bişey de bırakmadım biyerde yumurtalarımı kaldı acaba

15-20 gün önce benimde başıma geldi
Kelebekler uçuşmaya başlayınca heryeri aradım ama bulamadım
Erzak dolabında gördüm sonra silerken bir baktım kavanozda irmikten çok kelebek var açık ne varsa attım dolabı sildim
Ama hala 1-2 uçuşuyolar nasıl kurtulcam bilmiyorum açıkta bişey de bırakmadım biyerde yumurtalarımı kaldı acaba
ozaman konuyu takipte kal canım, inşallah kesin çözümü vardır

unda görünür bişi yok samire, ama atıcam tabi hayatta kullanamam da böle kımıl kımıl kelebekler bayılcam valla. yumurtaları heryerdeyse deterjanla kurtulurmuyum ki?
Hepsini havalandir 1 hafta 10 gün böceklerin hepsi gider sonra unu ele böcek falan kalmaz.
Sıcak havalarda buzdolabina kaldırılması gerek.

Hepsini havalandir 1 hafta 10 gün böceklerin hepsi gider sonra unu ele böcek falan kalmaz.
Sıcak havalarda buzdolabina kaldırılması gerek.
hadi onlardan öyle kurtuldum, görmediğim yerde yumurtaları varsa, eşyaları falan sararsa? varmı öyle ihtimal?

benim cam kavanozdaki pirinçlerim güvelenmiş ikidir havalandırıyoruz ayıklıyoruz bir çuval almıştık ama bir daha görürsem dedim eşime atacam ..benim evde de tek tük uçuşuyorlar.hayır camın içinde nasıl güvelendin çuvaldan bir şey çıkmadı.

benim cam kavanozdaki pirinçlerim güvelenmiş ikidir havalandırıyoruz ayıklıyoruz bir çuval almıştık ama bir daha görürsem dedim eşime atacam ..benim evde de tek tük uçuşuyorlar.hayır camın içinde nasıl güvelendin çuvaldan bir şey çıkmadı.
işte bende görmeden kullanırsam diye kıvranıyorum. ne illet bişimiş bu ya

yahu 2 kişiyiz ama 3 kg un almışım, ne yapacaksam? attım onu pirinç falan kavanozda onlara gelmemiştir heralde dimi? onlarıda mı atayım?
Kavanozun Kapağı sımsıkı kapalıysa onlara geçmemiş olabilir
bir tepsiye döküp bak istersen birşey yoksa geçmemiştir

Kavanozun Kapağı sımsıkı kapalıysa onlara geçmemiş olabilir
bir tepsiye döküp bak istersen birşey yoksa geçmemiştir
yok elit içime sinmez, atıcam hepsini, geçen bi plastik kabın kenarında kurtçuk görüştüm ama önemsemedim, demek heryerde varlar :KK57:

yok elit içime sinmez, atıcam hepsini, geçen bi plastik kabın kenarında kurtçuk görüştüm ama önemsemedim, demek heryerde varlar :KK57:
Sen en iyisi hepsini at dolabıda bir güzel sil birşey kalmaz
Bakliyatları az al bundan sonra
kısa sürede tüketince bir sorun olmuyor
Kolay gelsin bacım Allah başka dert vermesin :-)

sarecim konunu okudum yorumları okumadım yazan olduysa bilmiyorum dolap içlerine sabun rendeler kalıp sabun hacı şakir gibi mesela satılıyorda istersen satın al ama evde varsa onu rendele

kuru bakliyati güneşlendir.unda olsa da görülmez zaten için rahat etmiyorsa unu elekten geçir.elegin tellerine takılır

sarecim konunu okudum yorumları okumadım yazan olduysa bilmiyorum dolap içlerine sabun rendeler kalıp sabun hacı şakir gibi mesela satılıyorda istersen satın al ama evde varsa onu rendele

kuru bakliyati güneşlendir.unda olsa da görülmez zaten için rahat etmiyorsa unu elekten geçir.elegin tellerine takılır
bundan sonrası için öyle yapabilirim matmazel, ama tamamen kurtulmam lazım bu illetten. çok kötüü

X