Evimi bocekler bastiii

Yaa bu böceklerden benim evimde de var ya bakliyatların içinde hemen ürüyorlar ben pirinç bulgur bol bol alır kullanırdım artık herşeyi az az alıyorum un gibi şeyleri buzdolabında saklıyorum gerçekten sinir bozucu bi böcek kökü kurumuyor bi türlü kaç kere dolapları indirip temizledim Yok benimde tarhanadan üredi birkaç sene önce hala da gitmedi evden o kadar sinir bozucu ki karnım burnumda ağlaya ağlaya murfak dolaplarını indirip temizlediğini biliyorum Epeydir görmüyordum ben bi tane gördüm geçen yine mutfakta. Nerden üredi yine bilmiyorum

Ay ben de gecen gun nutfakta gordum 2 tane.
Susam sandim tezgahin ustunde alayim dedim aaaa uctu baktim.
Ayni susam gibi duruyor.

Bir arkadasa sormustum unlu bir gida bozulmustur dolaplarda kontrol et dedi.

Detayli bakicam kac gundur bakmadim

Insallah uremezler

Un biti de deniyor bu bocege
Arkadasim demisti
Unlu bir gida bozulmussa ondan olurmus.

Bildigin susam gibi duruyor.
Minik kahverengi susam gibi

Susam sanip almaya calisiyorsun ucuyor falan.

Ben de mutfakta gordum gecen birkac tane

Eğer kuri bakliyat vs varsa evde dışarda herşeyi atın baharatlarda kontrol edin orda başlayıp her yere yayiliyorlar
Aynen.
bence dr bakliyat ozellikle unlu bir gidadan gelirmis

Olabilecek yerleri camasir suyuyla silin.

Ben birkac tane gordum mutfakta bugun acip bakayim camasir suyuyla silicem arkadas oyle yap dedi

Bizim evde de çıkmıştı 3 yıl önce tarım ilacı var ondan sıktık 3 saat kapalı kaldı 3 saatte havalandırdık daha görmedim

Yeni eve taşındık burda da küçük hamam böcekleri ve karıncalar çıktı hemde bir günde 7 tane falan öldüryodum hamam böceği
Yine tarım ilacından sıktık 1 haftayı geçti hiç bir şey yok evde
Bu ilaç yuvalarındakine bile ulaşıp öldürüyormuş.

Az önce banyoda örümcek gördüm örümcek değil canavar sanki benim kadar vardı yumruk mu atsam terlikle mi vursam bilemedim

Midem

Havalandırmadan girdi sanırım

Vala gördüyseniz hemen önlem alın yoksa hiç anlamadan ürüyorlar tencerelerimin ici dış fircalarimin icin , kıyafetler ki bakliyatlari saymıyorum bile Okadar kötü durum hızlı yayılıyorlar, tarum ilacını sorucam tekrar ilacciyi aricam nereden çıkıyorlar odada bir anlasam

Evdeki tüm delikleri silikon ile kapatın ben öyle yaptım böcek yok sadece örümcek gördüm bugün bu akşam tekrar ilaçlıcaz evde küçük bebeğim var

Iyi geceler arkadaslar benim evide susam bocegi sardi kurtulan varmi luften yazsin iki kere ilaclattim tekrar ilaclatmayi dusunuyorum ama yuvasini bulmadiktan sonra olmezlermis deli olucam

Hanımlar kaynağı bulun ben dışarıdan geliyor zannedip aylarca uğraştım . Olası kaynakları yazıyorum ; bakliyat, baharat , paketli gıda , sigara puro vs tütünleri, kuru kahve , kuru patlıcan sebze . Ben kuru patlıcanda buldum hızlı ürüyorlar dikkat edin . 20 gün sonra da tekrar ilaçlayın yumurtalarına karşı önlem amaçlı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…