Yok hiç ses yok çok küçük kahve rengi parlıyor kabuğu aynı susam gibuCanım benim şimdi aklıma geldi bu söylediğin böcegi tarif eder misin uçuyo mu ve uöarken vız vız diye ses çıkarıyor mu ??
Evet Ev kendimziin site içerisinde, camlarda da sitemlik var, bizimki Kurupatlicandan üredi ve düş fırçasının içine kadar hee yere yayıldı
. Herşey yıkanıp ilaclandigi için bildiğiniz eve yeni taşınır gibi ve hiç bişey kalmadı evde, uyku bile uyuyamiyorum acaba üzerimize gelcek mi geziyor mu
Attim buraya bakabilirsiniz kolay çıkmıyor ondan bulamamışsınızdır, zaten bidaha mı evime sokarım bir kurtulayimdaYaa bu kuru patlıcan olayı bana oldum olası mide bulandırıcı geliyor
Onlar kuruyana kadar kim bilir neler ürüyor içinde.
Nikotin böceği dediğiniz nasıl birşey anlamadım. İnternette bulamadım.
Bizim de kitaplıkta oluyor bazen yaaBende bundan daha küçük . Saç kepeği gibi beyaz toz bocekleri ile çok savaştım. Kaç kere ilacladik. Çok azaldı. En son. Buhar Makinesi aldim. 100 derece sicaklikta ölüyor. Gördüğum yerde buharı her yere tutuyordum. Bazı böcekler ilaca karşı dirençli oluyor maalesef.
Buhar makinesi ilaçtan daha etkili oldu. Mis gibi . O lanet böcekler dondurucada yaşadı sinir krizleri geçirdim. 70 derece sıcaklık üzerinde ölüyor Muş. Son çare buhar makinesi oldu. Şimdi rahatımBizim de kitaplıkta oluyor bazen yaa
Etmiyor hiç birşey fayda yumurrtluyorlarmış ilaç yumurtayı etkilemiyormuş malesefki yaşadım ve tarım ilaçıyla bile ilaçlandı eve bir haftada girmedik ama çare bulamadık taşındık yeni evimdede eşyalarla geldi bu eve gelirken eşyaları ilaçlayarak getirdik içine çok girenleri attık bulaşık makinamın kapağına yuva yapmış makinamı attım zor kurtuldum .. Allah kolaylık versinnn
Ay inanmıyorum ya yandımEtmiyor hiç birşey fayda yumurrtluyorlarmış ilaç yumurtayı etkilemiyormuş malesefki yaşadım ve tarım ilaçıyla bile ilaçlandı eve bir haftada girmedik ama çare bulamadık taşındık yeni evimdede eşyalarla geldi bu eve gelirken eşyaları ilaçlayarak getirdik içine çok girenleri attık bulaşık makinamın kapağına yuva yapmış makinamı attım zor kurtuldum .. Allah kolaylık versinnn
ben köyde oturuyordum böcek çok olurdu ben hep karanfil koyardım odalara küçük tabakların içinde kurtuldum basit deneyebilirsin etkili bi yöntem1 ayi gecti evimizi nikotin bocegi basti tum ev iki kere ilaclandi her sey igneye kadar temizlendi fakat hala var. Deliricem artik. Silip supurup her seferinde tekrar ilacliyorum yine de cikiyorlar. Ayni susam gibi kahverengi kucuk ve ucabiliyorlar. Basina boyle bir sey gelen var mi?tekrar ilaclamacilari mi aramaliyim? Lutfen biri oneri de bulunsun caresiz kaldik.
Neden böcek bastı evinizi nedeni neymişEtmiyor hiç birşey fayda yumurrtluyorlarmış ilaç yumurtayı etkilemiyormuş malesefki yaşadım ve tarım ilaçıyla bile ilaçlandı eve bir haftada girmedik ama çare bulamadık taşındık yeni evimdede eşyalarla geldi bu eve gelirken eşyaları ilaçlayarak getirdik içine çok girenleri attık bulaşık makinamın kapağına yuva yapmış makinamı attım zor kurtuldum .. Allah kolaylık versinnn
Patlıcandan böcek üremezEvet herşeyi denedik herşeyi zaten sirkeli suyla sürekli silip ilaçlar ilaç bıraktı onunla ilacliyoruz her yeri ama banamisin demiyor, nikotin böceği kuru patlıcandan üredi ve tek cins oldukları için hızlı ürüyorlarmiş, yumurtaları ilaçtan ölmez dediler o yüzden ev bastan aşağı 2 kez ilaçla yıkandı bildiğiniz ama hala var hala var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?