Evimi bocekler bastiii

Canım benim şimdi aklıma geldi bu söylediğin böcegi tarif eder misin uçuyo mu ve uöarken vız vız diye ses çıkarıyor mu ??
Yok hiç ses yok çok küçük kahve rengi parlıyor kabuğu aynı susam gibu

Işte bunlar

Eklentiler

• Screenshot_20180804-223345_Samsung Internet.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 220

Yaa bu kuru patlıcan olayı bana oldum olası mide bulandırıcı geliyor

Onlar kuruyana kadar kim bilir neler ürüyor içinde.

Nikotin böceği dediğiniz nasıl birşey anlamadım. İnternette bulamadım.

Yaa bu kuru patlıcan olayı bana oldum olası mide bulandırıcı geliyor

Onlar kuruyana kadar kim bilir neler ürüyor içinde.

Nikotin böceği dediğiniz nasıl birşey anlamadım. İnternette bulamadım.
Attim buraya bakabilirsiniz kolay çıkmıyor ondan bulamamışsınızdır, zaten bidaha mı evime sokarım bir kurtulayimda

Nemli ve sıcak ortam bu böceği çoğaltırmış mutfaktan başla herşeyi indir sil çamaşır suyuyla eğer kuru nane bakliyat varsa içlerinde olabilir deliklerderden gelebilir sıvayın kaldırın halıları yıkamaya verin
Tüm yatak odası eşyaları indirin dolap çekmece silin yatak çarşaf havayla ndırıp naftalin koyun
Şuan kaşınıyorum bunu acil yapın ve yöneticiye konuşun tüm bina ilaçlansın
Bulaşık kırıntı bırakmayın sonu gelmez böceğin

Bende bundan daha küçük . Saç kepeği gibi beyaz toz bocekleri ile çok savaştım. Kaç kere ilacladik. Çok azaldı. En son. Buhar Makinesi aldim. 100 derece sicaklikta ölüyor. Gördüğum yerde buharı her yere tutuyordum. Bazı böcekler ilaca karşı dirençli oluyor maalesef.

Bizim de kitaplıkta oluyor bazen yaa

Bizim de kitaplıkta oluyor bazen yaa
Buhar makinesi ilaçtan daha etkili oldu. Mis gibi . O lanet böcekler dondurucada yaşadı sinir krizleri geçirdim. 70 derece sıcaklık üzerinde ölüyor Muş. Son çare buhar makinesi oldu. Şimdi rahatım

Evet dediğiniz herşeyi evi ilaclattiktan sonra yaptı o mecburen evde olan biten herşey tek tek yıkandı ilaclandigi için herşey kalkıp koptu tabi ki ilk zamana göre azaldı ama hala çıkıyor okadar ağır avlama oldu bu yüzden kafayı yemek üzereyim

Bu gidişle tekrar ilaclancak bende kafayı yicem

Etmiyor hiç birşey fayda yumurrtluyorlarmış ilaç yumurtayı etkilemiyormuş malesefki yaşadım ve tarım ilaçıyla bile ilaçlandı eve bir haftada girmedik ama çare bulamadık taşındık yeni evimdede eşyalarla geldi bu eve gelirken eşyaları ilaçlayarak getirdik içine çok girenleri attık bulaşık makinamın kapağına yuva yapmış makinamı attım zor kurtuldum .. Allah kolaylık versinnn

Ay inanmıyorum ya yandım

ben köyde oturuyordum böcek çok olurdu ben hep karanfil koyardım odalara küçük tabakların içinde kurtuldum basit deneyebilirsin etkili bi yöntem

Ben anlamadım nikotin böceği mi Yoksa nikotinli ilaçlama ilaçlandı fotoğraf açılmıyor susam böceği mi acaba?gördüğünüz her yeri düzenli olarak sirkeli suyla silmeyi deniyebilirsiniz bazıları enteresan bakteriler yayabiliyor boş bir sprey kutusuna bire bir ölçü sirke +su karışımı yapıp düzenli olarak sıkabilirsiniz.Hatta saf alkol daha da iyi bir dezenfektan olur belliki evde birşey var hoşlarına giden müsli,kurutulmuş gıda vb

Son düzenleme:
Neden böcek bastı evinizi nedeni neymiş

Evet herşeyi denedik herşeyi zaten sirkeli suyla sürekli silip ilaçlar ilaç bıraktı onunla ilacliyoruz her yeri ama banamisin demiyor, nikotin böceği kuru patlıcandan üredi ve tek cins oldukları için hızlı ürüyorlarmiş, yumurtaları ilaçtan ölmez dediler o yüzden ev bastan aşağı 2 kez ilaçla yıkandı bildiğiniz ama hala var hala var

Patlıcandan böcek üremez
Muhakkak bir yerden geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…