Acaba evde bir delik mi var dışarıdan mı giriyorlar ki? O kadar ilaçlamaya bitmesi lazımdı. Bilmediğiniz, farketmediğiniz duvarda delik vs olmalıProfosyenel ilaclandi hemde 2 kere ama yok vala Devam ediyor, bir kere kokulu ağır bir kere de kokusuz ilaclandi
Maalesef benimde öyle. Hamam böcekleri, örümcekler, karıncalar, kanatlı karıncalar ev bunlarla dolu. Alışmışlar bunlar onun için ilaçlama bile çagırmadılar hiç. Kaç defa söyledim bişy olmaz diyip geçiştirdiler.1 ayi gecti evimizi nikotin bocegi basti tum ev iki kere ilaclandi her sey igneye kadar temizlendi fakat hala var. Deliricem artik. Silip supurup her seferinde tekrar ilacliyorum yine de cikiyorlar. Ayni susam gibi kahverengi kucuk ve ucabiliyorlar. Basina boyle bir sey gelen var mi?tekrar ilaclamacilari mi aramaliyim? Lutfen biri oneri de bulunsun caresiz kaldik.
Bence riske atma,profesyonel ekip iyice kontrol etsin duvar eşiklerini falan,bence de yarıktan falan giriyorlardır. Ev sizin mi?Bende arrik ondan şüpheleniyorum bir yere yuva mı yaptılar diye çünkü ilaçla tüm ev yıkandı. Bir tek yumurtalardan ürerler dediler ama nerden çıkıyor anlamıyorum çocuğun da var cildircam
Canım kötü olmuş bi de çocuğun varmış. Neyden ürediğini şüpheleniyosun direk onu uzaklaştır evden daha sonra ilaçlat duvarları da iyice kontrol ettir bakalım bir daha gelecek miEvet Ev kendimziin site içerisinde, camlarda da sitemlik var, bizimki Kurupatlicandan üredi ve düş fırçasının içine kadar hee yere yayıldı
. Herşey yıkanıp ilaclandigi için bildiğiniz eve yeni taşınır gibi ve hiç bişey kalmadı evde, uyku bile uyuyamiyorum acaba üzerimize gelcek mi geziyor mu
Umarım geçer canım,kolay gelsin. :)Sağol canm teşekkürler herşey atıldı zaten nakliyata dair bişey kalmadı ama hala üremeye devam ediyor kesin bir yerde yuva var sanırım arıtıp sorucam tekrar mecbur
Canım benim şimdi aklıma geldi bu söylediğin böcegi tarif eder misin uçuyo mu ve uöarken vız vız diye ses çıkarıyor mu ??1 ayi gecti evimizi nikotin bocegi basti tum ev iki kere ilaclandi her sey igneye kadar temizlendi fakat hala var. Deliricem artik. Silip supurup her seferinde tekrar ilacliyorum yine de cikiyorlar. Ayni susam gibi kahverengi kucuk ve ucabiliyorlar. Basina boyle bir sey gelen var mi?tekrar ilaclamacilari mi aramaliyim? Lutfen biri oneri de bulunsun caresiz kaldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?