Evimi bocekler bastiii

Ruya2015

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
34
2
36
34
1 ayi gecti evimizi nikotin bocegi basti tum ev iki kere ilaclandi her sey igneye kadar temizlendi fakat hala var. Deliricem artik. Silip supurup her seferinde tekrar ilacliyorum yine de cikiyorlar. Ayni susam gibi kahverengi kucuk ve ucabiliyorlar. Basina boyle bir sey gelen var mi?tekrar ilaclamacilari mi aramaliyim? Lutfen biri oneri de bulunsun caresiz kaldik.

Kendin üstesinden gelemiyorsan evi iyice ilaçlatman lazım,profesyonel olması kesin çözüm sağlayabilir bence.

Profosyenel ilaclandi hemde 2 kere ama yok vala Devam ediyor, bir kere kokulu ağır bir kere de kokusuz ilaclandi

Bende arrik ondan şüpheleniyorum bir yere yuva mı yaptılar diye çünkü ilaçla tüm ev yıkandı. Bir tek yumurtalardan ürerler dediler ama nerden çıkıyor anlamıyorum çocuğun da var cildircam

Biryerlerde çürümüş yiyecek filan mı var yada ölü bişeyler yada yakınlarda çöp konteynırı filan
Yada bahçe içinde mi ev. İlaçlar oluyor üç aylık filan onlar fayda etmez mi acaba

Maalesef benimde öyle. Hamam böcekleri, örümcekler, karıncalar, kanatlı karıncalar ev bunlarla dolu. Alışmışlar bunlar onun için ilaçlama bile çagırmadılar hiç. Kaç defa söyledim bişy olmaz diyip geçiştirdiler.

Bende arrik ondan şüpheleniyorum bir yere yuva mı yaptılar diye çünkü ilaçla tüm ev yıkandı. Bir tek yumurtalardan ürerler dediler ama nerden çıkıyor anlamıyorum çocuğun da var cildircam
Bence riske atma,profesyonel ekip iyice kontrol etsin duvar eşiklerini falan,bence de yarıktan falan giriyorlardır. Ev sizin mi?

Evet Ev kendimziin site içerisinde, camlarda da sitemlik var, bizimki Kurupatlicandan üredi ve düş fırçasının içine kadar hee yere yayıldı
. Herşey yıkanıp ilaclandigi için bildiğiniz eve yeni taşınır gibi ve hiç bişey kalmadı evde, uyku bile uyuyamiyorum acaba üzerimize gelcek mi geziyor mu

Bu susam boceğiyle kalorifer bocegi aynı mı acaba.
Öyleyse taşınmaktan başka care yok hatta eşyada gelirse aynısı orda da oluyo.

Ben taşındım kurtuldum.yeni evimde bi iki tane buldum hemen internetten bi ilaç buldum.aldım onu kullandım 2 sefnedir bi tane görmedim çok şükür.

Bi üremeye başladımı temizlenmiyo

3 ay lik ilacı duymadım ilaçla.aciyi aricam tekrardan

Canım kötü olmuş bi de çocuğun varmış. Neyden ürediğini şüpheleniyosun direk onu uzaklaştır evden daha sonra ilaçlat duvarları da iyice kontrol ettir bakalım bir daha gelecek mi

Yok kalorifer böceği değil bu küçük zor fark ediliyor aynı susam gibi ayni

Bahsettiğiniz böcek türü mutfak ve kilerde çıkıyor genelde. Evde torbaya koyulmuş besin maddesi var mı? Her şeyi cam kavanozda saklayın. Ortada hiçbir yiyecek kalmasın.
Böcek ilaçlamada onlar söyledi mi bilmiyorum ama canlı böcekleri öldürürsünüz. Eğer yavrular varsa bunlar ölmez. Tekrar çıktığında yine ilaçlatmak gerekir. Bir tür kısır döngüye girer.
Evi temizlerken sirke kullanın. Sirke tüm yavruları öldürür. Yeri, duvarı, dolabı, koltuğu, halıyı her şeyi sirkeli su ile elden geçirin. Zamanında bu şekilde farklı bir böcek türünden kurtulmuştuk. İnşallah size de çözüm olur.

Sağol canm teşekkürler herşey atıldı zaten nakliyata dair bişey kalmadı ama hala üremeye devam ediyor kesin bir yerde yuva var sanırım arıtıp sorucam tekrar mecbur

Haklisiniz onlarda yavrular yumurtalar ölmez demisti bende sirkeli suyla silip arkadaş ilacliyoruz ama hala var mutfakta hiç görmedim ama smdi de yatak odası ve çocuk odasından tekrar basladi

Canım benim şimdi aklıma geldi bu söylediğin böcegi tarif eder misin uçuyo mu ve uöarken vız vız diye ses çıkarıyor mu ??

Sadece senin evin değil tüm bina ilaçlanmalı birde hiç kırıntı bırakmayın herşeyiniz kaplarda olsun bol çamaşır suyu kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…