Evimi böcek bastı arkadaşlar

Busegungor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
3
0
1
27
Herkese iyi geceler arkadaşlar evimi küçük böcekler bastı bu böcek ile daha önce tanışan var mı ?

Eklentiler

• 4EC8C604-1CDC-4378-9A32-1079B43AD30F.webp
    4EC8C604-1CDC-4378-9A32-1079B43AD30F.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 1.701
O böceği bilmiyorum ama tam bir sene evimi basan karıncalardan sadece ilaçlama hizmeti alarak kurtuldum. Başıma gelse yine sadece ilaçlama yaptırırdım. Fiyatı da çok uygun oluyor.

Uçuyor kanatları var. Tahıl böceği, Tahta kurusu, tatlı kurt, sigara böceği, tütün böceği diyen oldu ama alakası yok. Kurumuş çiçek vardı ondan gelmiş olabilir dedim evim dublex ahşap merdiven var ondan geliyor sandım ama hiç bişey yok ısırıyor birde

Kurumuş çiçek gül müydü acaba? Gül zararlısına benzettim ben

Eski evimde havalar ısınınca bir anda çıkıp tüm evi istila ediyordu bu böcek fotoğraftan yanlış görmüyorsam. Kahverengi, uğur böceğini andıran, sert kabuklu gibi, kanatları olan bişe değil mi yanılmıyorum? Hiç ısırdığına denk gelmedim ama.
Ben bu böcekleri görmeye başladığımda çamaşır suyu kattığım su ile her yeri siliyordum. Kuru çiçekleri mesken tutuyorlar. Hatta güllerim vardı kurumuş, ettafında göremeyince çiçekten değil sanmıştım ama meğer içten yiyormuş yaratıklar çiçeği. Varsa gül ya da o tip kuru çiçeğiniz bi elinizde parçalayın. İçlerinde saklanıyor olabilirler.
Çamaşır suyu bir de lavanta yağı önerebilirim. Lavanta kokusunu sevmiyorlar bence çünkü bebelere lavanta yağı kullanmaya başladığımdan beri hayvancıkları görmedim (inşallah bir daha görmem de..)

Uçuyor kanatları var. Tahıl böceği, Tahta kurusu, tatlı kurt, sigara böceği, tütün böceği diyen oldu ama alakası yok. Kurumuş çiçek vardı ondan gelmiş olabilir dedim evim dublex ahşap merdiven var ondan geliyor sandım ama hiç bişey yok ısırıyor birde

Arastirdim baktim da khapra böcegine cok benzettim. Istilacı tahıl bocegi.

Susam mi benziyor bende var taşındım onlarda benimle gelmiş o kadar temizlememe rağmen.ama bunlar ısırmıyor bir de insan görünce toplanıp kalıyorlar.nisan çikolatamdan ve çiçeklerden olmuştu.kis bir ara kayboldular yine çıktılar.

Back
X