cnm öncelikle hayırlı olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin
gelelim konuya normalde aileler gel der kızlar evinde kalmaya hevesli olur sende tam tersi ben olsam anneme kulak verirdim evinde telli duvaklı çıktıktan sonra dönme işin büyüsünü bozma kendi evinde kal derim[/QUO
Amin canım teşekkür ederim
herkesin adetleri farklı, gönlün nasıl istiyorsa öyle yap bence. iki kere gelinlik giyen arkadaşlar nasıl yaptılar bilemiyorum ama bence baba evine gitmen gerekir, bizim ailede adet öyledir. düğün olmadan kız babasının evinde kalabilir ancak.
Nikahtan sonra kendi evinde kal.
Bizde de benzer bir durum olmuştu. Biz, annemler ve kayınvalidemler üç ayrı şehirde yaşıyoruz. Benim de ilk düğünüm ve nikahım annemlerin yaşadığı şehirde oldu.
Bir hafta kayınvalidemlerin yaşadığı şehirde düğünümüz vardı. Biz o aradaki bir haftada kendi evimizde kaldık. Gelinlikle çıktıktan sonra nikah da yapılmışsa neden kalacaksın ki annenin evinde? Annen haklı.
Bilmiyorum canım kararsız kaldım bence gitmemeliyim ama herkeste git eve dönmen tuhaf olur diyo
Evet eve dönmen tuhaf olur. Düğünü yapılmış, nikahı kıyılmış insanın ne işi var anasının evinde? Gelinlikle çıkılan eve dönülmez.
Evden çıkıp nikahımızı kıysak gelinliğimle biraz gezip tozup kardeşlerimle baba evime dönsem eşimde ailesiyle bizim evimizde kalsa sonra trabzona gitsek ve düğüne kadar yine ayrı odalarda olsak yani nikah esas olmasa sanki nişanlı gibi düğünü esas alsak benim içimden geçen bu tam manasıyla böyle yapmak istiyorum
o zaman nikah günü gelinlik giymesen de tuvalet tarzı bir şey giysen o zaman senin dediğin süper olur..gelinliğini esas düğüne sakla işin büyüsünü bozma derim ben..
Doğru söylüyosun canım ama hem baba evimden gelinliğimi sürüyerek çıkma isteğim var hemde davetlilerin geleceği bi nikah olacak bu sanki nikahtan evleniyomuşum gibi nikah şekeri bile hazır nikaha özel 5 metre duvak bile yaptırdım sürüye sürüye çıkıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?