Valla benim durumumda seninki gibi arkadaşım.Nikahım ve kınam istanbulda.Düğünüm manisada.Bende nikahımda gelinlik giyeceğim ama kendi evime düğünümden sonra geçeceğim.Yani nikahtan sonra yine gelinliğimle babamın evinde olmayı tercih ettim :)
büyük nikah olacak burda nikah dairesinde gelinlik giyicem evden gelinliğimle çıkmak hayalim olduğu için böyle istedim öncesindede kına gecem olacak düğünüm trabzonda burda düğün yok kızlar
Temmuzda düğünüm var burda kınam ve nikahım olucak gelinlikle kuşağım bağlanıp çıkıcam baba evimden inşallah eşimle yaşıycağımız evde istanbulda ama nikahtan sonra trabzondada düğünümüz olucak ordada gelinlik giyicem doğru olan nedir ben nikahtan sonra evimemi gitmeliyim yoksa ailemin yanınamı dönmeliyim annem sen gelinlikle çıktın evlendin geri dönmek olmaz çok istiyosan gelinliğini çıkarırsın evinde buraya gelir kalırsın diyo ama normali evimde kalmammış çocukluk yapıyomuşum doğrusu nedir bu işin düğün esas değilmidir esas düğün varken ve ben ailemle oraya gidip oradada gelinlik giyecekken evime gitmem normalmi ozaman ikinci düğün formaliteden olacak ben nişanlıma bunları söyledim nikah sonrası gezmeden sonra ben ailemle kalıcam dedim ama sizede sormak istedim doğrumu düşünüyorum yoksa annem ve tüm çevremmi haklı
gönlün nasıl isterse öyle yaparsın arkadaşım. ama burda kendinden ailedenden ziyade eşini düşün o adam o gün senin resmi nikahlı kocan olacak kavuşmuş olacaksınız. neden adama bi hafta daha sabret diyesin evinize gitmek için. neden adam nikahlı karısını aynı gün belinde kuşak üzerinde gelinlikle tekrar baba evine teslim etsin. bu eşinin hoşuna gitmeyebilir. ben olsam nikahtan sonra basar giderdim evime mis gibi kocamla bi hafta dinlenip diğer düğüne hazırlanırdım.düğün dediğin eğlencedir. asıl seni etkileyecek olan seramoni kuşak bağlama ve evden çıkma olayıdır. ve tabiki nikah kıyılması.o günü yaşadıktan sonra git evine ve ailenden ayrıldığın için ağla zırla o özlemi yaşa .kuşak bağlama ve nikahın büyüsünü bozma. düğün dediğin ne ki işin eğlencesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?