Evime musallat olan gümüş böcekleri :(((

Tüm çocukluğumuz hamambocekleri hatta karafatmalarla geçti, Antalya da yaşayınca yaz geldimi sıcaktan hamambocekleri fırlardi,1.katta olunca açık balkon kapısından karafatma uçup pat diye konar düşerdi salonun orta yerine.Evlendim semt değiştirdim en üst kattayim yine hamambocegi,temizlik,deterjanlar, hiç çöp tutmam bitmediler.Gecen arkadaşım eczanede satılan enjektör şeklinde jel yem kullandım dedi,umutsuzca bı deniyim dedim, şaka gibi ilk sabah mutfakta yerde 50 60 ceset ,ikinci gün 20 30 derken 1hafta içinde tamamen bitti.o kadar mutluyum ki dene derim 60 TL ye mi ne almıştım, dolapların arka dibine pirinç tanesi kadar çekmecelerde ray kısmına sıkın ,el altı dolaplarda adını unuttum bağlantı yeri var ya onun içlerine sıkın ve temizlik yaparken silmeyin.Tadi tatlıymış tüm böcekleri çekiyor kendine yolda ya da yuvalarında felç olup ölüyorlarmis.Bende çok ise yaradı sende dene derim arkadaşım

İyi akşamlar arkadaşlar. 4 aylık evliyim. Evimde özellikle sabahları önüme fırlayan böcekler var. İlk aylarım ne böceği olduğunu araştırmakla geçti. Sonra öğrendim ki gümüş böceğiymiş. Sürekli çamaşır suyuyla temizlik yaptım olmuyor ilaçladım olmuyor hala yuvalarını bulamadım ve her sabah hızla önüme fırlıyorlar. Böcek fobim olduğu için iki üç saat kendime gelemiyorum. Evimden soğudum. Lütfen başına gelen varsa çözüm önersin 😔
Bir şey söyleyeceğim saçma da gelecek ama deneyin derim.
Lavaboya ekmek kırığı atıyor musunuz? Hani masayı silersiniz elinizde kalanı lavaboya atarsınız, ekmek tahtasında kırıntı kalmıştır lavaboya atarsınız ya da sulu süpürge kullanıyorsunuzdur onu lavaboya boşlaltırsınız vb.
Eğer yapıyorsanız onu yapmayın bir süre gözlemleyin. Biliyorum saçma:KK47: ama deneyin derim.

Bu dediğiniz gümüş böceği değil.

Kalorifer böceği yada Alman hamam böceği. Evinizin giderlerini kontrol edin yuvalanma yerleri oralar. Kullanmadığınız giderleri derz dolguyla kapatın. Bir arkadaş yazmış jel kullanın. Jel kullanımından sonra artış görebilirsiniz korkmayın, azalacak. Birde öldürdükten sonra bekletmeyin hemen atın. Öldükten sonra da çoğalmaya devam ediyorlar. Birde bütün apartmanın ilaçlanması gerekiyor. Kolay gelsin.

ayy bende de oluyor bunlar ama çookkk nadir. iğrenç bir şey. benimde evimde zaman zaman nerden geldiğini bilmediğim böcekler çıkıyor.

içim kalktı yeminle nefret ederim böcekten. dert etmekte haklısın. profesyonel ilaçlatma tek çözüm gibi geldi bana

Vebi gümüş böceği ilacı var. onu al ve her yere sık .Zaten sabah ölüleriyle karşılaşıyorsun .Ben böyle çözüm buldum. Ortalığa yeni çıkanlarda ölüyor.Hiç canlısıyla karşılaşmadım uzun süredir.

İyi akşamlar arkadaşlar. 4 aylık evliyim. Evimde özellikle sabahları önüme fırlayan böcekler var. İlk aylarım ne böceği olduğunu araştırmakla geçti. Sonra öğrendim ki gümüş böceğiymiş. Sürekli çamaşır suyuyla temizlik yaptım olmuyor ilaçladım olmuyor hala yuvalarını bulamadım ve her sabah hızla önüme fırlıyorlar. Böcek fobim olduğu için iki üç saat kendime gelemiyorum. Evimden soğudum. Lütfen başına gelen varsa çözüm önersin 😔
Benim eski evimde vardı sürekli çamaşır suyuyla temizlik yapıyordum ne hikmetse temizlik yaptığım gün daha çok çıkıyordu. Evdeki parkeler kapılar eskiydi ordan çıkıyorlardı parkeler değişince çok azalmıştı. Birde bir arkadaşım ilaç vermişti çok keskin bir kokusu vardı ismi yazmıuordu onu sıktığımda da ölmüşlerdi. Evi ilaçlatabilirsiniz veya eczaden gümüşçül ilacı alın dip köşe sıkın

Tüm çocukluğumuz hamambocekleri hatta karafatmalarla geçti, Antalya da yaşayınca yaz geldimi sıcaktan hamambocekleri fırlardi,1.katta olunca açık balkon kapısından karafatma uçup pat diye konar düşerdi salonun orta yerine.Evlendim semt değiştirdim en üst kattayim yine hamambocegi,temizlik,deterjanlar, hiç çöp tutmam bitmediler.Gecen arkadaşım eczanede satılan enjektör şeklinde jel yem kullandım dedi,umutsuzca bı deniyim dedim, şaka gibi ilk sabah mutfakta yerde 50 60 ceset ,ikinci gün 20 30 derken 1hafta içinde tamamen bitti.o kadar mutluyum ki dene derim 60 TL ye mi ne almıştım, dolapların arka dibine pirinç tanesi kadar çekmecelerde ray kısmına sıkın ,el altı dolaplarda adını unuttum bağlantı yeri var ya onun içlerine sıkın ve temizlik yaparken silmeyin.Tadi tatlıymış tüm böcekleri çekiyor kendine yolda ya da yuvalarında felç olup ölüyorlarmis.Bende çok ise yaradı sende dene derim arkadaşım
Bu ilacı ben de denedim ama uçup gelenlere çözüm olmuyor . İçeri giremese bile balkonda bir sürü ölüsü oluyor

Yaaa adını hatırlıyor musun

Kalorifer böceği yada Alman hamam böceği. Evinizin giderlerini kontrol edin yuvalanma yerleri oralar. Kullanmadığınız giderleri derz dolguyla kapatın. Bir arkadaş yazmış jel kullanın. Jel kullanımından sonra artış görebilirsiniz korkmayın, azalacak. Birde öldürdükten sonra bekletmeyin hemen atın. Öldükten sonra da çoğalmaya devam ediyorlar. Birde bütün apartmanın ilaçlanması gerekiyor. Kolay gelsin.
Evet gümüş böceği değilmiş kalorifer böceği yada alman hamam böceği diye geçiyormuş 😢

bahsettiğim böcek tam olarak bu. Ay resmine bakarken bile kanım çekiliyor her sabah çektiğimi siz düşünün 😭😭😭😭

Eklentiler

• IMG_2804.jpeg
    IMG_2804.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 37
Ve o kadar hızlı ki saatte 300 km koşuyor sanki. Evi çok beğenerek almıştık eşimden utanmasam değiştirelim diycem o kadar bezdim.

İLaçlama çagırıcaksın canım biz süpürglikleri bile sökmüştük heryeri ilaçlat çok zor hızlı ürüyolar bi ara kafayı yiycektik

X