Benim esimde yardim ediyor ama emir veriyorum sunu yap bunu yap diye. Emir vermekten sikilmaya basladim bari kalkip kendim yapayim diyorum. Sicakta temizlik yapmayi hic sevmem mecbur yapiyorsun bu isleri simdi wcyi temizledim banyo kaldi misafirler gelecek kaynanamgile onla ilgilencemBenim esim yardım ediyor. Yoksa çok zor. Hele hele tuvalet banyo çok zor( sağ olsun. Bir de olmuyorsa zorlamayn. Yavaş yavaş yapın. Su ara çok sıcak bir de. İnsan nefes almaya yoruluyor.
yardimcıyı görümcemi aliyorum işde cagiriyorum onu.. bazen de yapmıyor kaçiyor. kayinvalidemi de çagiriyorum işde işleri oluyor. eşim temizlkiçi almasini istemiyor.. süpürüyorum siliyorum yine batiyor tertemiz tutmaya çalışıyorum evet banyoyu hafta sonları bi kere temizliyorum. wcyi banyoyu domastos çamasir suyu+ cif döküyorum geçmiyor yaahamile çalışan bayanlarin işi çok zor yaa off off.. sadece temizlik konusu takıntılıyım
çok istedim yardimci alicam diye.. eşim ortam kötü diye insanlara güvenemiyor. görümcemi aliyor bazen süpürürüp silinip gidiyor o kadar.. her hafta olabilse... eşimede yaptırıyorum şunu bunu yap diye.. galiba canindan bezdirdim.. çöpler 1 hafta bekletiyor doluyor hep. çok kötü koku oluyor kusacak gibi oluyorum. ben evi mükemmel tutmaya çalışıyorum buda agir basiyor banaHamilesiniz , çalışıyorsben evi mükemmel tutmayaunuz ve eşiniz yardımcı almanızı isteniyor. Oh ne keyif..
Buna o karar veremez ki..
Ayrıca görümceniz ve kv.niz yapmak zorunda değil. Yardımcı olarak görümcemi alıyorum ama arada kaçıyor" hiç hoş gelmedi kulağıma.
...
çok istedim yardimci alicam diye.. eşim ortam kötü diye insanlara güvenemiyor. görümcemi aliyor bazen süpürürüp silinip gidiyor o kadar.. her hafta olabilse... eşimede yaptırıyorum şunu bunu yap diye.. galiba canindan bezdirdim.. çöpler 1 hafta bekletiyor doluyor hep. çok kötü koku oluyor kusacak gibi oluyorum. ben evi mükemmel tutmaya çalışıyorum buda agir basiyor bana
Çöpler 1 hafta nasıl bekler?çok istedim yardimci alicam diye.. eşim ortam kötü diye insanlara güvenemiyor. görümcemi aliyor bazen süpürürüp silinip gidiyor o kadar.. her hafta olabilse... eşimede yaptırıyorum şunu bunu yap diye.. galiba canindan bezdirdim.. çöpler 1 hafta bekletiyor doluyor hep. çok kötü koku oluyor kusacak gibi oluyorum. ben evi mükemmel tutmaya çalışıyorum buda agir basiyor bana
çöp çok büyük yani hepsi sığar diye bi hafta bekletiyor öle ölü gibi koku ki.. dün attirdim eşime.. daha.Çöpler 1 hafta nasıl bekler?
Allah'ım mikrop kaparsınız.
Bence gidip bir kan tahlili yaptırın.çöp çok büyük yani hepsi sığar diye bi hafta bekletiyor öle ölü gibi koku ki.. dün attirdim eşime.. daha.
Umarım şakasınızdır.yarın doktora gidicem. bakalım. valla kusacak gibi oldum bakalım nolucakdua edin iyidir inş
merhaba...
herkes eş kaynana derdi yaziyor benim derdim ev....
10 aylık evliyim çalışıyorum bide hamileyim... evime hergün bakmak istiyorum. öle pırıl pırıl yapmak istiyorum ne yazıkki yapamıyorum.. çok da üşeniyorum.. sıkılıyorum biden yapınca. çok da cabuk yoruluyorum ayacıklarım da sisti...mutfaga girdim. muftak dolaplarda yağlanmiş bide bulaşık eldiven sicaktan yapış yapış olmuş.... attım çöpe.. çok kötü oldu.hepsi çok felaket olmuş ne yapıcam ya. wc banyo çok kötü kokuyor.. sildim kötüyü sindirmeye çalıştım olmuyor... bide çalışıyorum.akşam işten gelince yemegimi üst kattaki kayınvalidemde yiyorum. evimi nasıl temiz ve düzenli birakabilirim??.. çocuk olunca evime nasıl bakacagim bilmiyorum ev konusu benim canimi sıkıyor
emir vermek lazim tatlı dille sölenir bunları.. örnek veriyimKocalarimiz azcik ucundan tutsa boyle olmaz. Benim esim oyle karsidan bakar karnim burnumda tabagi kaldirmaz masada oylece durur taki ben gelip kaldirana kadar.
Ben carsiya zor gidip geldim kasiklarim agridi. Calisan bayan icin daha zoremir vermek lazim tatlı dille sölenir bunları.. örnek veriyim
kocacim şu tabagini kaldirabilirmisiniz:) bu şeklinde.. hep karşıdan bekler benim kocam... emir vericem hep..böle şeylerden bekliyor anlayacagi
bebişle ayni haftalardayiz seninle... işte hamilelik çok yoruyor artık eve bakmaktan çalışan bir kadinin hayatı çok zor
sorma bugün kontrole gittik kan ve idrar alindi öğleden sora açiklancak bekliyorum... hemşire bebegim kalp atişlari yavalşladığı söledi korkuuyorum.. 15 gün sora tekrar gelin dedi gidicez bakalımBen carsiya zor gidip geldim kasiklarim agridi. Calisan bayan icin daha zor
Canim benim kalp atislari yavasladi diyip korkutuyolar sonrada 15 gun bekle gel diolar. Yerinde olsam baska bi doktora gorunurdum acilen.sorma bugün kontrole gittik kan ve idrar alindi öğleden sora açiklancak bekliyorum... hemşire bebegim kalp atişlari yavalşladığı söledi korkuuyorum.. 15 gün sora tekrar gelin dedi gidicez bakalım
doğum doktorum kilo almişin dedi evet aldim bi gram alirsaniz bakmam diyo 88 kilodayımçok zor
bide mikrop kaptığımı öğrendim ne yiyordum bilmiyorum. tahil sonuçlarimda öle çikmişti... anemi çikmişim bide.. kan şurubu hep içiyorum amaCanim benim kalp atislari yavasladi diyip korkutuyolar sonrada 15 gun bekle gel diolar. Yerinde olsam baska bi doktora gorunurdum acilen.
1 hafta çöp bekleyen evde nasıl mikrop kaptığınızdan haberiniz yok mu daha?bide mikrop kaptığımı öğrendim ne yiyordum bilmiyorum. tahil sonuçlarimda öle çikmişti... anemi çikmişim bide.. kan şurubu hep içiyorum amaoff offf..
çöpten degil diyo yiyeceklerden bulaşmiş .. ben sanmadim.. kokusu bile bulaşabilir.. bi daha bekletmem artık.1 hafta çöp bekleyen evde nasıl mikrop kaptığınızdan haberiniz yok mu daha?