evime iyi bakamıyorum:(

çöpten degil diyo yiyeceklerden bulaşmiş .. ben sanmadim.. kokusu bile bulaşabilir.. bi daha bekletmem artık.
Doktor 1 hafta çöp beklemesinde bir anormallik bulmadı yani öyle mi?
Arkadaşım, şu doktorunuzu da değiştirin.
1 haftalıkmçöpten değil yiyeceklerden mikrop kapmışsın diyen doktor da bir garip.
Allah'ım korusun bebeniz bile mikrop kapmış olabilir.

Doktor 1 hafta çöp beklemesinde bir anormallik bulmadı yani öyle mi?
Arkadaşım, şu doktorunuzu da değiştirin.
1 haftalıkmçöpten değil yiyeceklerden mikrop kapmışsın diyen doktor da bir garip.
Allah'ım korusun bebeniz bile mikrop kapmış olabilir.
bende korkuyorum o yüzden bebegime bişey oldukça. anemi çkitim bide.. evimden mi yiyceklerden mi bi sürü... 15 gün sora yine gidicem. artık mikroplu şeyleri çok dikkatli yapıyorum wc den banyodan heryerden kapabilir çöpten bile. :KK43:

bende korkuyorum o yüzden bebegime bişey oldukça. anemi çkitim bide.. evimden mi yiyceklerden mi bi sürü... 15 gün sora yine gidicem. artık mikroplu şeyleri çok dikkatli yapıyorum wc den banyodan heryerden kapabilir çöpten bile. :KK43:
Çöpten bile mi?
Gerçekten nerede yaşıyorsunuz, eğitim durumunuz nedir?

canım bende çalıştığımda aynı problemi yaşıyordum. evim tertemiz osun isterdim işten çıktım ve görüyorum ki bu işlerin sonu yok. Eşim yerleri tertemiz süpürse çöpleri atsa gerisi kolay oluyor şimdi he öyle her zaman toplu temiz değil belki ama dağınıklıktan kim ölmüş ki sıkma canını:KK28:

X