- 31 Ekim 2021
- 1
- 8
- 55
-
- Konu Sahibi Ciceklibahce34
Yoo niye yanlis olsun kiHerkese merhaba burada yeniyim aranıza yeni kayıt oldum İstanbul'a yeni taşındım masaj yaptırmayı çok seviyorum bir spada masaj yaptırdım erkek masaj terapistine bilen bilir erkek terapist ne isterseniz yapar masaj bitince memelerimi okşadı yaladı sonra vajinama geçti bulutların üstünde gibi hissettim bana alışkanlık yaptı her ay eve çağırmaya başladım ama sonra utanıyorum işini çok iyi yapıyor yani sertifikalı masör ama işte benim yüzümden onun da ayarı kaçıyor sınırları zorluyoruz sonra çok utanıyorum sizce yanlış bir şey mi yapıyorum
Ayda bir az değil mi?Yoo niye yanlis olsun ki
EnflasyonAyda bir az değil mi?
Birazdan hepimize mesaj atacak masaj ister misiniz telefonunu vereyim masörümün diyeHoşgeldin Mahmut abi o masör senmisin ?
Konulu olanlardan bu bence ? Sence ?Selam harun abi, nasılsın?
Yüzde yüz aynı fikirdeyimBirazdan hepimize mesaj atacak masaj ister misiniz telefonunu vereyim masörümün diye
Çıtırın instası var mı merak ettikHerkese merhaba burada yeniyim aranıza yeni kayıt oldum İstanbul'a yeni taşındım masaj yaptırmayı çok seviyorum bir spada masaj yaptırdım erkek masaj terapistine bilen bilir erkek terapist ne isterseniz yapar masaj bitince memelerimi okşadı yaladı sonra vajinama geçti bulutların üstünde gibi hissettim bana alışkanlık yaptı her ay eve çağırmaya başladım ama sonra utanıyorum işini çok iyi yapıyor yani sertifikalı masör ama işte benim yüzümden onun da ayarı kaçıyor sınırları zorluyoruz sonra çok utanıyorum sizce yanlış bir şey mi yapıyorum
Kendi numarasını atıp kandıracak güya uçkur düşkünü pisBirazdan hepimize mesaj atacak masaj ister misiniz telefonunu vereyim masörümün diye
İq düşük oluncaKendi numarasını atıp kandıracak güya uçkur düşkünü pis