- 17 Haziran 2010
- 3.264
- 21
-
- Konu Sahibi mylittlesunshine
evet kemik rengi benimde içime sindi canım , dediğin gibi inşallah temizliğide problem olmaz
banyo dolabı güzel evet ama tezgahı falan hoşuma gitmiyor :S hem kayınvalidemde o dolabı istiyordu yazlğa götürecek bende bundan yararlanp dolabı değiştirebilirim
symrne nin evini bende merak ediyorum doğrusu ,sen yine ucundan gördün ben hiç görmedim. bu kadar emeğe değmiştir mutlaka : )
aynen tatlm sevdiklerimizle beraber sağlıkla mutlulukla yaşayalım gerisi mühim değil : )
çok teşekkür ederimN'apalım geztapocum artık biz de "geç olsun,temiz olsun" diyerek avutuyoruz kendimizi:))
ben de nickname altındaki temennini az önce gördüm,dilerim sen de bir an önce hayalindeki eve kavuşursun!
sevgiler
kızlar pazartesş ya da salıya kadar yokum geri geldiğimde artık evli bir bağyan olucam kısmetseban şans dileyin her şey çok güzel olsun hem şimdi hem de evlendikten sonra symrnecim mutfağının yerleşmiş haline bayıldım mutlulukla kullanmanı dilerim. daha uzun yazmak isterdim ama okuldayım birazdan derse girmem gerek.
nikah maceralarımla görüşmek üzere
çok teşekkür ederimamin bu arada mutfağın çok güzel olmuş nihayet karo taşlarıda bulmuşsun ben dolapların rengini ve avizeni çok beğendim .bitince mail atarsan sevinirim Allahım nazarlardan saklasın
canım tereyağından kıl çeker gibi olsun düğünün .aksilikler yaşanmasın hep mutlu ol çok mutlu ol başladığı gibi sürsünkızlar pazartesş ya da salıya kadar yokum geri geldiğimde artık evli bir bağyan olucam kısmetseban şans dileyin her şey çok güzel olsun hem şimdi hem de evlendikten sonra symrnecim mutfağının yerleşmiş haline bayıldım mutlulukla kullanmanı dilerim. daha uzun yazmak isterdim ama okuldayım birazdan derse girmem gerek.
nikah maceralarımla görüşmek üzere
Mutfağın çok hoş olmuş çok beğendim valla tam benim istediğim mutfak tarzı canım bayıldım.. güle güle otur güle güle kullan. Hayırlı olsun.
Livacım merhaba,
ben prensip gereği buraya pek fotoğraf koymamaya karar vermiştim.
bu yeni birşey değil,diğer topiklerde de hiçbir şekilde fotoğraf koymuyorum.
aşağıya 2 tane mutfak fotoğrafı ekliyorum,geztapo ve senin için..bir de bu kadar muhabbet oldu,hiç koymamak belki samimiyetsizlik olur.
ama diğer bölümlerin fotoğraflarını evn hazırlıkları bittikten sonra eğer dilerseniz aqualilly'ye gönderirken geztapo ve sana da gönderirim..
herşey pek bitti sayılmaz,henüz eksikler var ama bu fotoğraflarla idare edin artık..
sevgiler
Biliyorum çok sessiz duruyorum ama ben de takip ediyorum sizi :) ve çok merak ediyorum.. ayrıca inanın korkmanıza (yanlış bir kelime olabilir ama bence anldınız ne demek istediğimi) hiç gerek yok. çünkü ucundan bile görünen yetiyor. bence mutaka koyun da güzel bir ev görelim. kimsenin ufacık olumsuz bir yorum yapabileceğini sanmıorum küçük de olsa. zaten yazdıklarınızdan seçimlerinizden belli nasıl bir şey çıkacağı. mutfagınızı görünce de hiç şaşırmadım :)) eger kesin eklemicem diyorsanız buraya, bana da mail atın lütfen :))
symrnecim okuldyım buraya link atamadım şimdi de çeyiz topiğine perdelerle ilgili bi şeler yazdım yardımına da çok ihtiyacım var bi bakabilir misin girince
kızlar kullandıkça memnun olduğum ya da olmadığım şeylerden bahsediyordum..
hani şu mutfaklarda evyenin altındaki dolaba çöp kovası monte edilir,dolabı açtığın an çöp kovası kapağı açılarak gelir..
işte o kovalardan kullanmanızı pek tavsiye etmem..zira kutu küçük ve bana kesinlikle yetmiyor o kova!şimdi onu sökeceğim,yerine kocaman kapaklı plastik bir çöp kovası koyacağım..
neyse ben kullandıkça gelirim yine buraya..
Bende cok ozeniyodum o kovaya yeni evimde olacak belki mutfagini cok begendim tezgah ustunde neler var senin ben nasil yapsam bilemedim tezgah arasina takilan raflardan taksam nasil durur bilemedim senin evinin dekorasyonunu cok merak ediyorum benimle paylasirsan cok sevinirim