Evimden altınım alındı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler bir şey kaybedince deneyeceğim hemen
Umarım kaybolmaz. Benim malım çok kıymetlidir. Kaybedince acayip strese giriyorum. Bir eşyamı koyduğum yerden emin değilsem bu uykuya dalacağım an aklıma gelir üşenmeden kalkıp kontrol ederim emin olursam huzurla uyurum.

Süreci şöyle diye biliyorum parmak izi alınıyor sonrasında polis kimlerin dokunabilecegini soruyor işte mesela senin ve eşin ikinizin parmak izi de alınıyor harici yabancı Bi parmak izi çıktığı zaman sizi arıyor geri polis. Şu şahısa ait parmak izi çıktı tanıyor musunuz dokunma ihtimali var mı diye. Peki çıkan tek yabancı parmak izi arkadaşınıza aitse ? O zaman ne yapacaksınız?

O zaman 3 ihtimal var.. ya arkadasi aldi ya kocasi ya da konu sahibi.. baska alternatif yok

Ben çekmeceye bırakmasaydım altınımı kimseyi zan altında bırakmayacaktım farkındayım aslında en büyük suçlu benim.
Yahu kendi evinizde isterseniz buzdolabında saklarsanız, gidin şikayetçi olun doğru dürüst. Hırsıza da boyun mu eğicez? Polisi uğraştırmışsınız devamını getirin.

Yatak odası çekmecenizde arkadaşınızın parmak izi neden olsun niye dokunsun çekmeceye ne münasebet. Biri beni hırsızlıkla suçlasa suçsuzsam ağzıma geleni sayar gider ifade verir ondan sonra silerim itham eden kişiyi. Laf bile saymamış doğru düzgün.

Parmak izini alıyor, ama ben şikayetçi olmadan bilgi verilmiyor. O yüzden şikayetçi olamıyorum öncr parmak izi gelse pna göre bakardım
Şikayetçi olun niye olmayacaksınız? Eğer oysa o düşündü mü arkadaşlığınızı. Altın bu boru mu?

Abartıyorsunuz demesi çok şüpheli ama yani insan abartıyorsun mu der arkadaşının bileziği gitmiş onun demesi lazım polisi ara diye. Bilemiyorum çok şüpheli davranışlar.
Maddi durumu nasıl?

Ben emin olmadan gözle görülmeden kimsenin zan altında bırakılmasını doğru bulmuyorum. Belki de iftira attınız çekmeceden biyerden çıkacak ya da başkası aldı emin olamazsiniz ki bundan ? Aile üyelerinizden biri bile almış olabilir

Savcılığa giderse yatacak. Benim bir tanıdığıö tokat attı diye 3 gün yatacaktı şikayeti geri çektiler zor da oldu biraz

Duayi ozelden paylasabilir misiniz?

Arkadaşım nr demek çok girer çıkar ya nasıl verdiniz bu kadar yüzü kendisine almış işte gidin şikayetçi olun altınlarınız yenmeden teslim edilsin size

Ben kız kardesimin bile yatak odasina girmem. Girmek zorunda kalsam da cekmeceleri acmam, acamam. Annemlere gittigimde de annemin evini temizlerim ama yatak odasinin cekmecelerini acmam. Camasirlari katlarim, yataginin uzerine koyarim yerini bilmiyorum diye birakirim. Annem yerlestirir. Oglumun odasina bile o odadayken dalamam. Bu nasil bir arkadas ben anlamadim.

Arkadaşınız yatak odasındaki çekmecenizde altın olduğunu nereden biliyordu? Birde bir hemen çocuk eğlerken saniyede nasıl buldu da aldı yani,benim aklıma yatmadı. Çekmecede parmak izi olabilir,ben de yakın arkadaşımın çekmecesine ellemişimdir,komşumdaki bir eşyaya ellemişimdir. Hırsızlık yaptığım anlamına gelmez. Arkadaşınızı gözünüzle görmeden suçlamış olabilirsiniz.

Böyle hikayelerin altından genelde kocalar kaynanalar görümceler çıkar. Hele ki koca kısmından çıkar genelde,polise de rahat rahat haber verirler nasıl olsa parmak izi kendisinin çıksa da dert olmayacak

Bu cok hassas bir konu .
Yakın arkadaşım da olsa kimsenin yatak odasına girmem , çekmecesine de asla dokunmam. Birseye bakacaksam da arkadaşımın eşliğinde girer çıkarım.

Siz emin misiniz bileziğin o gün alındığından ? Eğer o gün alınmasıysa , evinize başka giren çıkan oldu mu ?

Ne alaka mecbursun ya?
Arkadaşına hırsız demeye mi mecbursun?Niye empati yapsın sen empati yapıyor musun? Onca yıllık dostun sana hırsız dese hoşuna gider mi bi empati yap bakalım.

Gözünüzle görmeden nasıl böyle bir suçlamaya gidersiniz çok korkunç.
Kadına zaten sen aldıysan getir demişsiniz, burdan dönüşü yok artık. Olan olmuş.
Polisi de karıştırmışsınız işe. Şikayetçi olun her şey anlaşılsın.
Şunu da söyleyeyim sizin gibi insanlar benim arkadaşlığa dostluğa inancımı sürekli sarsıyor. Kimseye güvenemiyorum ki haklıyım da galiba. Herkes kendi dünyasında yaşayıp gitsin. Bir olay olduğunda ilk arkadaşınız gelecekse akla niye evinize alıp durdunuz o zaman?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…